کد خبر: ۱۹۴۲۴
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۹

توضیحات شهرداری تهران درباره ساعت اجرای طرح ترافیک همزمان با تغییر ساعات کاری ادارات

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با اشاره اینکه به ساعات فعلی اجرای طرح ترافیک بین ۶ و۳۰ دقیقه تا ۱۸ است، گفت: آمار روزانه جابجایی در شهر تهران حدود ۱۹ میلیون است که از این میزان حدود ۴۳ درصد را سفرهای شغلی و حدود ۱۸ درصد را سفرهای آموزشی به خود اختصاص می دهند.
توضیحات شهرداری تهران درباره ساعت اجرای طرح ترافیک همزمان با تغییر ساعات کاری ادارات

توضیحات شهرداری تهران درباره ساعت اجرای طرح ترافیک همزمان با تغییر ساعات کاری ادارات

مخاطب24:مجتبی شفیعی با بیان اینکه عمده این سفرها به همین نسبت در ساعات پیک صبحگاهی، به صورت هم‌افزا انجام می‌شود، افزود: با توجه به تعطیلی بخش دانش آموزی سفرهای آموزشی که حدود ۶۰ درصد از سهم ۱۸ درصدی سفرهای آموزشی را به خود اختصاص می داده که می‌تواند حدود ۱۰درصد کاهش را ایجاد کند و با توجه به تغییر ساعت کاری از ساعت ۸ صبح به ساعت ۶ صبح،  می توان اینگونه تحلیل کرد که با احتساب سهم سفرهای کارمندان در بخش عمومی و دولتی که حدود ۲۰ درصد از مجموع سفرهای شغلی را در برمی گیرد، با اجرای طرح تغییر ساعت کاری ادارات، به دلیل جابجایی سفرهای شغلی حدود ۹ درصد، در این بخش کاهش خواهیم داشت.

وی با اشاره به کاهش همزمان تعداد سفرهای آموزشی دانشجویان به دلیل نزدیک شدن به ایام امتحانات افزود: پیش بینی می شود در ساعت اوج صبحگاهی حدودا بین ۲۰ تا ۲۳ درصد،  کاهش بار ترافیک صبحگاهی را نسبت به دوره قبل از اجرای طرح تغییر ساعات کاری ادارات و تعطیلی مدارس شاهد باشیم که این میزان کاهش به ساعات دیگری از روز منتقل و یا حذف می‌شوند.

شفیعی با تأکید بر اینکه نگرانی در خصوص ازدحام ترافیکی در ساعت اوج صبحگاهی نسبت به ایام مشابه قبل کمتر است، تصریح کرد: در حال حاضر الزامی به تشدید ممنوعیت ها یا محدودیت های ترافیکی وجود ندارد البته نگرانی افزایش حجم در ساعات پایانی روز به دلیل شکل گیری سفرهای دوم خانه مبنا در پیک عصرگاهی وجود دارد.

وی با مثبت ارزیابی کردن تاثیر ترافیکی طرح تغییر ساعات کاری ادارات افزود: کارکنان دستگاه های دولتی و عمومی که در گذشته اغلب بین ساعت ۷ و نیم تا ۸ صبح وارد محدوده طرح و حدود ساعت 16 از محدوده طرح خارج می شدند، ناچار به پرداخت هزینه طرح ترافیک در ساعات اوج بودند که با اجرای طرح مذکور، به دلیل اینکه ورودشان خارج از ساعات طرح و خروجشان در ساعات غیر پیک اتفاق می افتد، شرایط مطلوب تری به لحاظ پرداخت هزینه برای ایشان به وجود می آید و این امکان فراهم است که با هزینه کمتری نسبت به گذشته تردد کنند.

شفیعی با تاکید بر اینکه سیاست مدیریت شهری بر تقویت استفاده از حمل و نقل عمومی برای همه شهروندان است، افزود: با اجرای طرح تغییر ساعات کاری ادارات، هزینه های کارکنان اداری بابت طرح ترافیک افزایش نمی‌یابد، چه بسا در این ایام سه ماهه کاهش نیز پیدا خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در پایان با اشاره به این مطلب که در روزهای ابتدایی اجرای طرح تغییر ساعت کاری ادارات، وضعیت حجم ترافیک و پارامترهای مختلف ترافیکی شهر تهران را پایش و کنترل می کنیم و چنانچه نیاز و ضرورتی برای تغییر در خصوص ساعات اجرای طرح ترافیک، وجود داشته باشد، قطعا از طریق شورای حمل و نقل و ترافیک شهر تهران تصمیمات مقتضی اتخاذ خواهد شد، خاطر نشان کرد: به نظر می رسد این تصمیم در خصوص توزیع بار ترافیکی نسبت به ساعت‌های اوج، تصمیم بهبود دهنده ای خواهد بود و شرایط را نسبت به قبل بهتر خواهد کرد.

برچسب ها: شهرداری تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
یونسکو در چهل‌وسومین کنفرانس سمرقند با اجماع کشور‌ها منشور کوروش بزرگ را نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان اعلام کرد؛ تصمیمی که جایگاه ایران را در میراث عدالت و آزادی پررنگ‌تر کرد.
گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است
رافائل گروسی در گفت‌وگویی با فرانس۲۴ با تأکید بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت حملات اخیر آمریکا و اسرائیل روند دیپلماسی را مختل کرده و تنها گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حلی پایدار ایجاد کند.
«اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست «اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست
فیلم سینمایی «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی، با بازی حامد بهداد و شهرام حقیقت‌دوست، از اواخر آبان در تهران مقابل دوربین می‌رود و برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود.
تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس
مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت درباره تعرفه پلکانی واردات خودرو را بدون مغایرت تأیید کرد؛ اقدامی که وزارت صمت آن را گامی برای مهار قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان می‌داند.
قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، گفت دولت وظیفه دارد برای تأمین نیاز‌های ابتدایی شهروندان تلاش کند و نگاه مبتنی بر کارآمدی را در مدیریت استان‌ها گسترش دهد.
زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان
شهردار تهران در مراسم رونمایی از مجسمه «زانو زدن والرین» گفت این نماد تاریخی پیام ایستادگی ایران در برابر طمع‌ورزان و دشمنانی است که در گذشته و امروز در پی ضربه زدن به کشور بوده‌اند.
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر