کد خبر: ۱۹۳۸۷
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۵

پیش بینی بورس سه‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس برای سه‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ به چه صورت است؟
پیش بینی بورس سه‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس سه‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:سفر سلطان عمان به ایران، عدم افزایش تنش‌ها در فضای بین‌المللی، پایان زمان ثبت نام خودرو و آزاد شدن میلیارد‌ها تومان از پول‌های بلوکه شده، رکود بازار‌های موازی و نزدیکی به فصل مجامع شرکت‌های بورسی همه نشانه‌های خوبی برای رشد بورس هستند که در هفته اخیر شاهد آن‌ها بودیم.

 


اما آیا بورس با توجه به این اخبار در هفته آینده راه رشد در پیش می‌گیرد یا دوباره شاهد صف‌های فروش و خروج پول خواهیم بود؟

بورس در انتظار یک جرقه
به نقل از اقتصاد ۲۴، مهدی روزبهانی، کارشناس ارشد بازار سرمایه در این مورد به اقتصاد ۲۴ گفت: در هفته پیش رو تنها سه روز بورسی داریم که در این سه روز به نظر می‌رسد معاملات متعادل و با چاشنی منفی خواهد بود.

وی با بیان اینکه بورس از روز شنبه ۲۰ خرداد ماه راه اصلی خود را پیدا خواهد کرد، ادامه داد: بعد از تعطیلات پیش رو مبالغ حساب‌های وکالتی خودرو آزاد می‌شود و قطعا بخشی از این مبالغ با توجه به عدم جذابیت بازار‌های موازی، راهی بورس خواهد شد.

پشت پرده ریزش‌های ناگهانی بورس
به گفته این کارشناس ارشد بازار سرمایه، شاخص کل در محدوده دو میلیون و ۱۰۰ تا دو میلیون و ۱۵۰ هزار واحد حمایت بسیار مستحکمی دارد که بعید است این حمایت از دست برود و قطعا بازار سرمایه برخواهد گشت.

روزبهانی در پاسخ به سوال اقتصاد ۲۴ مبنی بر اینکه چرا بورس بعد از ریزش اخیر هنوز به مسیر صعود برنگشته است، گفت: با مشاهده جریان معاملات در بورس به این موضوع پی خواهیم برد که سهامداران حقوقی ماموریت یافته اند تا مانع رشد ناگهانی بورس شوند.

پول جدید در راه بازار سرمایه؟
این کارشناس ارشد بازار سرمایه با اشاره به اینکه سهام بورسی نهایتا بین ۵ تا ۸ درصد دیگر اصلاح خواهد کرد، گفت: از آنجا که سهامداران حقیقی تجربه خوبی از تعطیلات میان هفته ندارند و معمولا در روز‌های تعطیل شاهد اخبار تاثیرگذار بر بازار سرمایه هستند، ترجیح دادند در هفته گذشته سهام خود را نقد و آن را در صندوق‌های درآمد ثابت با سود مشخص نگهداری کنند و در انتظار برگشت بازار سرمایه بنشینند.

رونق به بورس برمی گردد؟
بورس در هفته آینده برمی گردد؟ روزبهانی در این مورد به اقتصاد ۲۴ گفت: با توجه به پایان زمان ثبت نام خودرو در سامانه یکپارچه و عدم جذابیت بازار‌های موازی و رکود آنها، به طور قطع بخشی از پول خودرو وارد بورس خواهد شد.

وی با بیان اینکه در هفته‌های اخیر ارزش معاملات بورس از ۲۵ هزار میلیارد تومان به زیر ۱۰ هزار میلیارد تومان کاهش پیدا کرده است، گفت: یکی از دلایل افت ارزش بازار ثبت نام خودرو بود که به زودی این پول‌ها آزاد و راهی بازار‌ها خواهد شد.

منتظر رشد سهام ریالی باشید
به گفته این کارشناس ارشد بازار سرمایه، خبر دسترسی سریع ایران به ۶.۷ میلیارد دلار از منابع ایران در صندوق بین المللی پول نیز منجر به رشد سهام ریالی مثل نماد‌های خودرویی و بانکی خواهد شد؛ ولی این موضوع به معنای این نیست که سهام دلاری ریزش می‌کنند، زیرا طبق P/E بازار سرمایه در حال حاضر سهام با دلار ۲۸ تا ۳۰ هزار تومانی در حال معامله هستند.

روزبهانی ادامه داد: پس باز هم در صورت ریزشی شدن دلار، سهام دلاری افت آنچنانی نخواهند کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر اکثر سهام بازار در بهترین نقاط خرید است و اگر بازار به روال خود برگردد قطعا رشد خوبی در انتظار سهام خواهد بود.

انجمن سهامداران بورسی تشکیل شود
این کارشناس ارشد بازار سرمایه با انتقاد از رویه نادرست و تصمیم گیری‌های غیرکارشناسی سازمان بورس و دولت در مورد بازار سرمایه گفت: هر زمان بورس در حال رشد است سازمان بورس و دولت به جای عرضه اولیه و پذیره نویسی و عمق دادن به بازار سرمایه با تصمیمات غیرکارشناسی ترمز بازار را می‌کشند و همین کار موجب شد اعتماد سهامداران دوباره از دست برود.

روزبهانی ادامه داد: یکی از دغدغه‌های اهالی بازار سرمایه این است که انجمن سهامداران بورس با رهبری چندین سهامدار قدیمی تشکیل شود و مورد مشورت سازمان بورس باشد.

 
برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرزندی که بعد از ۵ سال فهمیدم برای من نیست! فرزندی که بعد از ۵ سال فهمیدم برای من نیست!
مردی ۵ سال بعد از طلاق متوجه شد فرزندش متعلق به خودش نیست.
گروسی: تهدید هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای، غیرقابل قبول است گروسی: تهدید هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای، غیرقابل قبول است
تهدید هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای، غیرقابل قبول است
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
کردستان در مسیر جهانی شدن کردستان در مسیر جهانی شدن
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: استان کردستان در چند سال اخیر به یکی از مقاصد گردشگری نوظهور کشور تبدیل شده است و شاهد افزایش چشمگیر تعداد گردشگران به این استان بوده‌ایم.
نیویورک‌تایمز: دست رد ترامپ بر سینه نتانیاهو در حمله به ایران نیویورک‌تایمز: دست رد ترامپ بر سینه نتانیاهو در حمله به ایران
یک رسانه آمریکایی فاش کرد که توهم نتانیاهو برای حمله خیالی به ایران با عدم همراهی آمریکا ناکام مانده است.
احمدی نژاد و جلیلی هر دو در جلسه پالرمو بودند احمدی نژاد و جلیلی هر دو در جلسه پالرمو بودند
تصاویری از حضور سعید جلیلی و محمود احمدی نژاد را در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام در زمان بررسی CFT و پالرمو را ببینید.
کرملین: عراقچی پیام مقام معظم رهبری را به پوتین خواهد داد کرملین: عراقچی پیام مقام معظم رهبری را به پوتین خواهد داد
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه روز پنجشنبه گفت: انتظار می‌رود ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پیامی از مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی ایران را از طریق عباس عراقچی وزیر امور خارجه این کشور دریافت کند.
برگزیده
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن
معاون وزیر راه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن با همکاری بانک مرکزی گفت: مستأجران برای دریافت این وام باید اجاره‌نامه را در سامانه "تم" بارگذاری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر