کد خبر: ۱۹۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۸

پیام تسلیت اعضای هیئت‌مدیره بانک به مناسبت سالروز ارتحال رهبر کبیر انقلاب

اعضای هیئت‌مدیره بانک دی طی پیامی فرا رسیدن سالروز رحلت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد را گرامی داشتند.
پیام تسلیت اعضای هیئت‌مدیره بانک به مناسبت سالروز ارتحال رهبر کبیر انقلاب

پیام تسلیت اعضای هیئت‌مدیره بانک به مناسبت سالروز ارتحال رهبر کبیر انقلاب

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی: اعضای هیئت‌مدیره بانک دی طی پیامی فرا رسیدن سالروز رحلت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد را گرامی داشتند.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرا رسیدن ۱۴ خرداد، سالروز رحلت جان‌گداز امام خمینی (ره) پیشوای بزرگ شیعیان و عدالت‌خواهان جهان را تسلیت عرض می‌کنیم و همچنین سالروز قیام ۱۵ خرداد، اولین و مهمترین فصل خونین پیروزی مکتب حسینی درمسیر براندازی حکومت ظلم طاغوت و برپایی حکومت عدل علوی را گرامی می‌داریم.

امید است که بیرق برافراشته انقلاب اسلامی ایران که با خون بسیاری از مردم شریف این سرزمین به اهتزار درآمده است، همواره برافراشته و این مسیر الهی تداوم داشته باشد.

یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهدای عزیز ۱۵ خرداد و تمامی شهیدان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس پر رهرو باد.

برچسب ها: بانک دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم
استقلال خوزستان در آستانه بازی با پرسپولیس به دلیل مشکلات مالی و اعتصاب بازیکنان، تمریناتش را تعطیل کرده و آینده تیم در هاله‌ای از ابهام است.
چمن ۶۷ میلیاردی یادگار چمن ۶۷ میلیاردی یادگار
چمن تازه‌کاشت یادگار امام تبریز پیش از رسیدن به وضعیت مطلوب، کیفیت خود را از دست داده و بازدید خبرنگاران از آن تصاویر شوکه‌کننده‌ای رقم زد.
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟ طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟
سه‌شنبه شب و در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا (UCL) تیم المپیاکوس یونان با ستاره ایرانی خود در برابر پی‌اس‌وی آیندهوون صف آرایی خواهد کرد. طارمی امیدوار است بتواند طلسم گل‌نزدن خود در این رقابت‌ها را بشکند.
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
بن‌سلمان به آمریکا می‌رود بن‌سلمان به آمریکا می‌رود
ولیعهد سعودی، محمد بن‌سلمان، ۱۸ نوامبر برای دیداری رسمی با دونالد ترامپ به کاخ سفید سفر می‌کند؛ تمرکز دیدار بر توافق ابراهیم و روابط دوجانبه است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر