کد خبر: ۱۹۲۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۵

پرسپولیس جنجالی‌ترین انتقال فصل را رقم می زند

این احتمال وجود دارد که ستاره فصل گذشته تیم فوتبال استقلال راهی پرسپولیس شود.
پرسپولیس جنجالی‌ترین انتقال فصل را رقم می زند

پرسپولیس جنجالی‌ترین انتقال فصل را رقم می زند

مخاطب24:ابوالفضل جلالی جایی در تفکرات ساپینتو نداشت و مرد پرتغالی اصلاً به او اعتماد نکرد. در حالی‌که این بازیکن شایستگی‌های خود را در جام جهانی نشان داده بود و خیلی‌ها می‌گویند باید بیشتر در استقلال بازی می‌کرد.

ابوالفضل جلالی بلافاصله پس از اتمام فینال جام حذفی قرارداد خود را با استقلال فسخ کرد و حالا باید دید در فصل جدید با پیراهن چه تیمی به میدان می‌رود؟

طبق شنیده‌های ما احتمال حضور جلالی در پرسپولیس هم وجود دارد ولی باید منتظر شروع رسمی فصل نقل و انتقالات و مذاکرات احتمالی باشیم تا ببینیم این استقلالی سابق پیراهن پرسپولیس را بر تن می‌کند یا نه؟

محمد محمدی معاون باشگاه پرسپولیس در خصوص جذب ابوالفضل جلالی بازیکن استقلال اظهار داشت: یحیی گل محمدی هیچ لیستی به باشگاه نداده است و هنوز هیچ چیز مشخص نیست و همه صحبت‌ها در حد یک شایعه است که در اواخر فصل پیش می‌آید. ابوالفضل جلالی شاید بازیکن مد نظر یحیی گل محمدی باشد اما صادقانه تا به امروز هیچ اتفاقی نیافتاده است.

یحیی گل‌محمدی هم درباره لیست پرسپولیس گفت که هنوز لیستی به باشگاه نداده و فکر نمی‌کند بازیکنی از استقلال در لیست باشد.

با این حال آنچه مسلم است جلالی بازیکن توانایی است و در تیم کی‌روش این موضوع را اثبات کرده است. حالا خیلی‌ها می‌گویند شاید این بازیکن بتواند با پیراهن تیم جدید که شاید پرسپولیس باشد، توانایی‌های خود را بیشتر نشان بدهد.

ساپینتو معمولاً از جعفر سلمانی به عنوان مدافع چپ تیمش استفاده می‌کرد.

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
برگزیده
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
انریکه: هرگز نگفته‌ام پاری‌سن‌ژرمن ستاره نمی‌خواهد! انریکه: هرگز نگفته‌ام پاری‌سن‌ژرمن ستاره نمی‌خواهد!
سرمربی تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن منکر تأثیر مثبت ستاره‌های سرشناس بر عملکرد تیمش نیست.
طارمی آماده بازگشت به زمین است طارمی آماده بازگشت به زمین است
نشریه معتبر ایتالیا از آماده شدن مهاجم ایرانی اینتر برای همراهی این تیم در بازی بعدی خبر داد
صفحه خبر بالای تصاویر