کد خبر: ۱۹۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۷

شرکت دبیرکل ناتو فردا در مراسم تحلیف اردوغان

دبیرکل ناتو فردا به آنکارا می‌رود تا در مراسم سوگند یاد کردن رجب طیب اردوغان شرکت کند.
شرکت دبیرکل ناتو فردا در مراسم تحلیف اردوغان

شرکت دبیرکل ناتو فردا در مراسم تحلیف اردوغان

مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایسنا ؛ یک روزنامه ترکیه‌ای امروز (جمعه) گزارش داد که دبیرکل ناتو فردا به آنکارا می‌رود تا در مراسم سوگند یاد کردن رجب طیب اردوغان شرکت کند.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو فردا به آنکارا می‌رود تا در مراسم سوگند یاد کردن رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه حضور پیدا کند.

شورای عالی انتخابات ترکیه پنجشنبه نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری این کشور را اعلام کرد. در این انتخابات که به دور دوم کشیده شده بود، اردوغان ۵۲.۱۸ درصد آرا را به دست آورد و رقیبش کمال قلیچدار اوغلو ۴۷.۸۲ درصد آرای به صندوق ریخته شده را به خود اختصاص داد.

 

بر اساس گزارش روزنامه «حرّیت» ترکیه، انتظار می‌رود که این کشور پس از تحلیف اردوغان جانی دوباره به دیپلماسی خود ببخشد. مناسبات دیپلماتیک ترکیه در روز‌های پیش از انتخابات و در خلال تبلیغات نامزد‌ها به حاشیه رفته بود.

استولتنبرگ پنجشنبه گفت که در آینده نزدیک به ترکیه سفر می‌کند تا درباره درخواست سوئد برای عضویت در پیمان نظامی ناتو با ترکیه گفتگو کند.

به دنبال حمله روسیه به اوکراین، فنلاند و سوئد درخواست عضویت در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را ارائه کردند که به تایید تمامی اعضای آن بستگی دارد. ترکیه، اما شروطی داشت؛ از جمله اینکه این دو کشور منطقه نوردیک از فعالان کُرد و حامیان پ‌ک‌ک حمایت نکرده و افراد مظنون را به ترکیه بازگردانند. با این حال، مذاکرات چندجانبه با پستی بلندی‌های زیادی مواجه شده است. در ۳۱ مارس ۲۰۲۳ درخواست فنلاند به تایید تمام اعضای این اتحاد نظامی رسید؛ اما سوئد هنوز منتظر موافقت مجارستان و ترکیه است و اقدام یک فرد تندرو مقابل سفارت ترکیه در استکهلم هم اوضاع را پیچیده‌تر کرد.

راسموس پالودان، راستگرای افراطی سوئدی-دانمارکی در تظاهراتی که در مقابل سفارت ترکیه در استکهلم در اعتراض به موضع آنکارا در قبال پیوستن سوئد به ناتو ترتیب داده بود، قرآن کریم را مورد اهانت قرار داد.

پس از آن بود که اردوغان گفت سوئد با این کار باید فعلا قید عضویت در ناتو را بزند. اردوغان پیشتر درباره وضعیت درخواست استکهلم برای عضویت در ناتو گفته بود: ما هنوز آماده عضویت سوئد نیستیم، چون کشوری که می‌خواهد در ناتو عضو باشد باید موضعی قوی در مبارزه با تروریسم اتخاذ کند.

برچسب ها: ناتو اردوغان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت