کد خبر: ۱۹۲۱۵
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۸

پیش بینی بورس برای شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

کارشناسان بازار سهام برای بلاتکلیفی بازار برای روز شنبه، روند معاملات را نوسانی توصیف می‌کنند.
پیش بینی بورس برای شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس برای شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:شاخص کل بورس تهران که هفته جاری را در ارتفاع دو میلیون و ۳۴۵ هزار و ۹۶۷ واحد آغاز کرده بود، با تجربه سه روز ریزش در طول هفته، تا سطح دو میلیون و ۲۷۱ هزار و ۴۲ واحد کاهش یافت تا افت ۳.۲ درصدی را ثبت کرده باشد.

 



شاخص هم‌وزن نیز در طول این هفته افت بیشتری را نسبت به شاخص کل بورس ثبت کرد؛ به نحوی که از ارتفاع ۷۹۲ هزار و ۹۰۵ واحد در ابتدای معاملات هفته به سطح ۷۶۵ هزار و ۵۰۸ واحد در روز چهارشنبه رسید و افت هفتگی ۳.۴۵ درصدی را ثبت کرد.

ارزش معاملات
این هفته ارزش و حجم معاملات بازار سهام ناامیدکننده بود. به نحوی که در روز نخست هفته، ارزش معاملات خرد به ۱۰ هزار و ۳۴۱ میلیارد تومان رسید.

روز یکشنبه، اما ارزش معاملات خرد اندکی افزایش یافت و ۱۱ هزار و ۵۶۰ میلیارد تومان رسید.

در روز دوشنبه وضعیت معاملات نسبت به روز قبل عقبگرد داشت و کمتر از ۱۰ هزار میلیارد تومان را ثبت کرد و به ۹ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان رسید.

روز سه‌شنبه نیز ارزش معاملات خرد کاهش بیشتری را تجربه کرد و به هشت هزار و ۸۸۵ میلیارد تومان رسید. این رقم در آخرین روز هفته اندکی افزایش یافت و به ۹ هزار و ۱۰۸ میلیارد تومان رسید.

به این ترتیب بازار سهام در حالی معاملات دومین هفته خردادماه را پایان داد که ارزش معاملات خرد نتوانست به سطوح امیدوارکننده برسد و پیام بی‌اعتمادی معامله‌گران را مخابره کرد.

 


عملکرد حقیقی‌ها
در دومین هفته خردادماه، روند ورود و خروج پول حقیقی چنگی به دل نمی‌زد. در نخستین روز از هفته همزمان با ریزش شاخص کل، هزار و ۳۴۱ میلیارد تومان تغییر مالکیت از حقیقی به حقوقی رخ داد.

در دومین روز هفته که کاهش شاخص کل شتاب گرفته بود، روند خروج پول حقیقی هم تندتر شد تا در این روز بیش از دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شود.

این مسیر، اما در روز دوشنبه و همزمان با رشد شاخص کل تغییر کرد و در این روز ۵۰۰ میلیارد تومان تغییر مالکیت از حقوقی به حقیقی ثبت شد.

روند ورود پول حقیقی در روز سه‌شنبه هم ادامه یافت و ۶۱ میلیارد تومان ورود ثبت شد. در این میان، اما در آخرین روز هفته دوم خردادماه، بیش از ۸۹۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شد.

خروج پول حقیقی از بازار سهام را که در آخرین روز هفته شدت گرفت، می‌توان در ارتباط با تعطیلات هفته آینده نیز تفسیر کرد؛ معامله‌گران با توجه به این تعطیلات ترجیح داده‌اند بخشی از دارایی سهام خود را نقد کنند.

کارشناسان بازار سهام با توجه به هفته نیمه‌تعطیل پیش رو و بلاتکلیفی بازار برای روز شنبه، روند معاملات روز‌های آتی را نوسانی توصیف می‌کنند.

 
برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر