کد خبر: ۱۹۲۰۴
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۷
در ادامه بازدید و گفتگو‌های استانی:

چهارمحال و بختیاری، بام ایران میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

دکتر آقادادی به منظور شرکت در نشست‌هایی با کارکنان، شبکه فروش و ذی نفعان بیمه کوثر به همراه تعدادی از معاونین و مدیران ستادی در سرپرستی استان چهارمحال و بختیاری حضور یافت.
چهارمحال و بختیاری، بام ایران میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

چهارمحال و بختیاری، بام ایران میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط‌عمومی بیمه کوثر: در این نشست ها که با حضور کارکنان سرپرستی و شبکه فروش بیمه کوثر در استان برگزار گردید، مباحثی پیرامون عملکرد و دغدغه های سرپرستی با ارائه راهکارهای رفع موانع مطرح شد.

دکتر آقادادی ضمن تبریک ایام دهه کرامت و میلاد با سعادت امام رضا (ع) با اشاره به افتتاح ساختمان جدید مرکزی شرکت، نکاتی را در خصوص میزان فروش، درآمد سرمایه گذاری و برنامه های مدنظر برای ارتقای جایگاه شرکت در صنعت بیمه مطرح نموده و هماهنگی، همکاری، همدلی و همراهی کارکنان بیمه کوثر در سراسر کشور را به عنوان عوامل اثرگذار در حرکت رو به جلوی شرکت برشمرد.

ایشان در ادامه تاکید داشتند تمام توان شرکت در سال 1402 هم می بایست برای تکرار و ارتقای عملکرد درخشان بیمه کوثر در سال 1401 به کار گرفته شود و با ارائه طرح های جدید و تلاش مضاعف در ارائه خدمات نوین بیمه ای جلب رضایت مشتریان صورت پذیرد.

وی در پایان بار دیگر ضمن برشمردن اهداف کلان شرکت ابراز امیدواری کرد بیمه کوثر در سایه اهتمام ویژه کلیه کارکنان خود و با عمل به شعار شرکت "کوثر، خیر کثیر" بتواند با افزایش سودآوری و اخذ رضایت مشتریان به اهداف عالی خود جامه عمل بپوشاند.در این نشست‌ها که با حضور کارکنان سرپرستی و شبکه فروش بیمه کوثر در استان برگزار گردید، مباحثی پیرامون عملکرد و دغدغه‌های سرپرستی با ارائه راهکار‌های رفع موانع مطرح شد.

دکتر آقادادی ضمن تبریک ایام دهه کرامت و میلاد با سعادت امام رضا (ع) با اشاره به افتتاح ساختمان جدید مرکزی شرکت، نکاتی را در خصوص میزان فروش، درآمد سرمایه گذاری و برنامه‌های مدنظر برای ارتقای جایگاه شرکت در صنعت بیمه مطرح نموده و هماهنگی، همکاری، همدلی و همراهی کارکنان بیمه کوثر در سراسر کشور را به عنوان عوامل اثرگذار در حرکت رو به جلوی شرکت برشمرد.

ایشان در ادامه تاکید داشتند تمام توان شرکت در سال ۱۴۰۲ هم می‌بایست برای تکرار و ارتقای عملکرد درخشان بیمه کوثر در سال ۱۴۰۱ به کار گرفته شود و با ارائه طرح‌های جدید و تلاش مضاعف در ارائه خدمات نوین بیمه‌ای جلب رضایت مشتریان صورت پذیرد.

وی در پایان بار دیگر ضمن برشمردن اهداف کلان شرکت ابراز امیدواری کرد بیمه کوثر در سایه اهتمام ویژه کلیه کارکنان خود و با عمل به شعار شرکت "کوثر، خیر کثیر" بتواند با افزایش سودآوری و اخذ رضایت مشتریان به اهداف عالی خود جامه عمل بپوشاند.

برچسب ها: بیمه کوثر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر