کد خبر: ۱۹۱۶۶
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۳

اطلاعات مهم را بر روی گوشی هوشمند ذخیره نکنید

شهروندان در ذخیره سازی اطلاعات در گوشی‌ هوشمند بسیار دقت کنند و حتما برای فعال شدن گوشی‌های هوشمند خود رمزگذاری کنند تا دسترسی دیگران در صورت سرقت محدود شود.
اطلاعات مهم را بر روی گوشی هوشمند ذخیره نکنید

اطلاعات مهم را بر روی گوشی هوشمند ذخیره نکنید

مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایسنا ؛ رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا فراجا اظهار داشت: امروزه با پیشرفت تکنولوژی‌ها در گوشی‌های هوشمند، این دستگاه‌ها حکم رایانه‌های قابل حمل که اطلاعات فراوانی در آن‌ها ذخیره شده را دارند؛ از این رو حفظ امنیت گوشی‌های همراه یک ضرورت است.

سرهنگ علی‌محمد رجبی، با بیان اینکه اطلاعات ذخیره شده در گوشی‌های هوشمند جلوه‌ای از هویت دارنده گوشی است، اظهار کرد: اگر فردی به هر نوع به گوشی هوشمند همراه ما دسترسی یابد، می‌تواند همه چیز را در مورد ما بداند، از علایق و سلیقه‌هایمان، تعداد مخاطبین و نوع آن‌ها، برنامه‌های آتی ما، تصاویر شخصی، اطلاعات حساب بانکی، نوع فعالیت ما در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی و ... و این امر می‌تواند تهدیدات فراوانی برای ما داشته باشد.

 

وی با بیان اینکه اگر اطلاعات ذخیره شده در گوشی‌های هوشمند به دست افراد ناباب یا مجرمان سایبری بیفتد می‌تواند خسارات مادی و معنوی زیادی به همراه داشته باشد، تأکید کرد: شهروندان در ذخیره سازی اطلاعات در گوشی‌های هوشمند بسیار دقت کنند و حتما برای فعال شدن گوشی‌های هوشمند خود رمزگذاری کنند تا دسترسی دیگران در صورت سرقت محدود شود.

سرهنگ رجبی به شهروندان توصیه کرد: تلفن هوشمند خود را با اثرانگشت، فناوری تشخیص چهره، رمز ورود یا الگو قفل کنید، تا اگر گوشی شما به سرقت رفت زمان کافی برای انجام اقدامات امنیتی لازم را داشته باشید.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا فراجا ادامه داد: هر چند قفل صفحه نمایش گوشی می‌تواند بسیار مفید باشد اما مانع از برداشتن سیم‌کارت شما و استفاده از آن در تلفن دیگر نمی‌شود و اطلاعاتی که بر روی سیم‌کارت ذخیره یا فعال شده مثل شماره‌های تلفن یا اکانت شبکه‌های اجتماعی نیز در خطر است، برای جلوگیری از سوءاستفاده از سیم‌کارت حتماً پین کد سیم‌کارت را فعال کنید.

این مقام انتظامی افزود: البته دسترسی به اطلاعات ذخیره شده در گوشی فقط از طریق سرقت صورت نمی‌گیرد بلکه از طریق نرم‌افزارهای جاسوسی که ناخواسته نصب و فعال شده نیز امکان‌پذیر است.

سرهنگ رجبی با بیان اینکه تعداد اپلیکیشن‌هایی مانند نرم‌افزارهای مخرب، ویروس‌ها و نرم‌افزارهای دیگری که به صورت مخفیانه وارد تلفن همراه می‌شود، فراوان است، گفت: برای جلوگیری از نصب و فعال شدن این دست نرم‌افزارهای مخرب و جاسوسی، در گام اول از نصب اپلیکیشن‌های غیرضروری خودداری کنید و حتماً برای نصب اپلیکیشن‌های مورد نیاز از مارکت‌های معتبر اقدام کنید.

وی افزود: حتما آنتی ویروس گوشی خود را همیشه به روز نگه دارید و به‌روزرسانی‌ سیستم‌عامل گوشی‌های هوشمند را فراموش نکنید.

بنابر اعلام پایگاه خبری پلیس، سرهنگ رجبی ذخیره سازی محدود اطلاعات در گوشی هوشمند را یک ضرورت خواند و به شهروندان توصیه کرد: اطلاعات مهم و ارزشمند خود را به هیچ وجه بر روی گوشی همراه ذخیره نکنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا فراجا خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشکوک می‌توانند موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره 096380 یا سایت پلیس‌ فتا به آدرس cyberpolice.ir بخش گزارش‌های مردمی در میان بگذارند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
برگزیده
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
صفحه خبر بالای تصاویر