کد خبر: ۱۹۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸

خطر یک بدافزار جدید برای گوشی اندرویدی

یک بدافزار اندرویدی جدید که به عنوان یک اس دی کی تبلیغاتی توزیع شده، در اپلیکیشن‌های متعددی شناسایی شده و بیش از ۴۰۰ میلیون دفعه از گوگل پلی دانلود شده است.
خطر یک بدافزار جدید برای گوشی اندرویدی

خطر یک بدافزار جدید برای گوشی اندرویدی

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ محققان امنیتی در شرکت داکتر وب، یک ماژول جاسوس افزار را شناسایی کردند که می‌تواند داده‌های ذخیره شده شخصی در دستگاه‌های کاربران را به سرقت برده و آن را به یک سرور راه دور ارسال کند.

این شرکت آنتی ویروس اعلام کرد ماژول جاسوس افزار "اسپین اوکی"، با استفاده از مینی بازی‌هایی که برای جلب علاقه کاربران، روزانه جایزه می‌دهد، ظاهرا رفتار درستی نشان می‌دهد. در ظاهر، ماژول "اسپین اوکی" برای حفظ علاقه کاربران به اپلیکیشن با کمک مینی بازی‌ها، طراحی شده است، اما در واقع، این بدافزار به یک سرور از راه دور متصل می‌شود تا فهرستی از URL‌های باز شده برای نمایش مینی بازی‌های مورد انتظار را دانلود کند.

 

دکتر وب می‌گوید در حالی که مینی‌بازی‌ها همانطور که انتظار می‌رود برای کاربران اپلیکیشن‌ها نمایش داده می‌شوند، در پس‌زمینه، اس دی کی، قادر است عملکرد‌های مخرب دیگری از جمله فهرست کردن فایل‌ها در فهرست‌ها، جستجوی فایل‌های خاص، آپلود فایل‌ها از دستگاه، یا کپی کردن و جایگزینی محتویات کلیپ بورد را انجام دهد. عملکرد استخراج فایل به خصوص نگران کننده است، زیرا می‌تواند تصاویر، فیلم‌ها و اسناد خصوصی را در معرض دید قرار دهد.

داکتر وب مدعی است که این اس دی کی در ۱۰۱ اپلیکیشن شناسایی شده است که در مجموع ۴۲۱ میلیون و ۲۹۰ هزار و ۳۰۰ دفعه از گوگل پلی دانلود شده‌اند.

بر اساس گزارش بلیپینگ کامپیوتر، تقریبا همه این اپلیکیشن‌ها از گوگل پلی حذف شده‌اند که نشان می‌دهد گوگل، گزارش‌هایی درباره اس دی کی مخرب دریافت کرده و اپلیکیشن‌های متخلف را تا زمانی که طراحان آن‌ها نسخه پاک را ارائه نداده‌اند، حذف کرده است.

برچسب ها: ماژول آنتی ویروس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
گفت و گوی مستقیم عراقچی و ویتکاف در حضور وزیرخارجه عمان گفت و گوی مستقیم عراقچی و ویتکاف در حضور وزیرخارجه عمان
گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا راجع به موضوع رفع تحریم‌ها و بحث هسته‌ای، دقایقی پیش پایان یافت.
اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز
اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز
عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: فضای مذاکرات مثبت است عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: فضای مذاکرات مثبت است
یک عضو تیم مذاکره کننده بین ایران و آمریکا، گفت: فضای گفت‌و‌گو‌ها بین ایران و آمریکا مثبت است.
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
صبح امروز شنبه تیم‌های دیپلماتیک ایران و آمریکا به منظور مذاکرات غیرمستقیم با یکدیگر وارد عمان شدند.
اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان! اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان!
​رسیدگی به شکایت‌های سریالی چندین زن در نقاط مختلف پایتخت از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در دستور کار پلیس قرار گرفت. نقطه اشتراک اظهارات خانم‌هایی که شاکی بودند این بود که همگی آنها در سایت دیوار طعمه مرد جوانی شده و پس از اینکه آنها را با فریب به محل قرار کشانده بود، با موتورسیکلت این افراد را بوده و در محل خلوتی از حاشیه شهر آنها را تحت آزار و اذیت جنسی و تجاوز قرار داده بود.
بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است
سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر این که «امروز یک روز مهم و تعیین کننده است و هدف‌مان تامین منافع ملی ایران است»، گفت: گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا حدود ساعت ۳:۲۰ بعدازظهر به وقت عمان شروع شده است.
برگزیده
اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان! اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان!
​رسیدگی به شکایت‌های سریالی چندین زن در نقاط مختلف پایتخت از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در دستور کار پلیس قرار گرفت. نقطه اشتراک اظهارات خانم‌هایی که شاکی بودند این بود که همگی آنها در سایت دیوار طعمه مرد جوانی شده و پس از اینکه آنها را با فریب به محل قرار کشانده بود، با موتورسیکلت این افراد را بوده و در محل خلوتی از حاشیه شهر آنها را تحت آزار و اذیت جنسی و تجاوز قرار داده بود.
بیشترین تصادفات منجر به فوتی در کدام نقطه از تهران اتفاق می‌افتد؟ بیشترین تصادفات منجر به فوتی در کدام نقطه از تهران اتفاق می‌افتد؟
رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه خیز در تهران خبر داد و گفت: تمرکز بر نقاط باقی‌مانده و بروزرسانی نقشه نقاط حادثه‌خیز در دستور کار پلیس در سال جدید است.
بازگشت نرخ عادی جریمه‌های رانندگی پس از پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴ بازگشت نرخ عادی جریمه‌های رانندگی پس از پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴
رئیس پلیس راهور فراجا با بیان این که بیش از ۱۷ میلیون تخلف در جاده‌های درون و برون شهری کشور به ثبت رسید اعلام کرد که با پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴، افزایش ۳۰ درصدی جریمه‌ها که از ۲۵ اسفند آغاز شده بود، از ۲۰ فروردین به حالت عادی بازگشت.
صفحه خبر بالای تصاویر