کد خبر: ۱۹۱۲۷
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴

ورود معاون ترامپ رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری

پنس قرار است کمپین ریاست جمهوری خود را در ۷ ژوئن آغاز کند.
ورود معاون ترامپ رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری

 

ورود معاون ترامپ رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوریمخاطب۲۴ :‌به نقل از مهر ؛‌ «مایک پنس»؛ معاون اول سابق آمریکا در دوران ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» قرار است کمپین ورود خود به رقابت‌های انتخاباتی را به زودی اعلام کند. این خبر را یک فرد آشنا و نزدیک به پنس اعلام کرده و گفته است که انتظار می‌رود که مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده، کمپین ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۴ خود را در ۷ ژوئن یعنی تا کمتر از یک هفته دیگر اعلام کند.

این منبع نزدیک به پنس گفت که این کمپین با یک ویدئو و سخنرانی در آیووا آغاز خواهد شد. این منبع همچنین توضیح داد که آیووا جایی است که مردم برای اصول محافظه کار سنتی پنس ارزش قائل هستند.

 

در این گزارش آمده است: از آنجایی که اکثر جمهوری خواهان پنس را به عنوان معاون ترامپ می‌شناسند، پنس برای تغییر نگرش خود با چالش مواجه خواهد شد.

انتظار می‌رود پنس در همه ۹۹ شهرستان آیووا کمپین انتخاباتی برگزار کند.

وال استریت ژورنال هفته گذشته اعلام کرد که «داگ بورگوم»، فرماندار داکوتای شمالی نیز در نظر دارد در ۷ ژوئن اعلامیه بزرگی را درباره نامزدی خود برای ریاست جمهوری اعلام کند.

همانطور که نظرسنجی‌های متعدد نشان می‌دهد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا همچنان پیشتاز رقابت‌های جمهوری‌خواه است.

سناتور تیم اسکات از کارولینای جنوبی و فرماندار فلوریدا ران دیسانتیس هفته گذشته به رقابت‌های ریاست جمهوری جمهوری خواهان پیوستند. فهرست جمهوری خواهان شامل چهره‌های دیگری مانند نیکی هیلی فرماندار سابق کارولینای جنوبی، آسا هاچینسون فرماندار سابق آرکانزاس و ویوک راماسوامی و چند میلیاردر دیگر است.

آمریکا در حالی برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال آتی میلادی آماده می‌شود که درگیر بحران‌های متعدد داخلی و بین المللی است. در داخل شکاف بین جامعه و ساختار سیاسی در اثر دوقطبی ایجاد شده از زمان ریاست جمهوری ترامپ تعمیق شده است. در حوزه اقتصادی تورم به بالاترین میزان خود طی بیست سال گذشته رسیده و دولت دمکرات بایدن در کنترل آن عاجز مانده است. مساله مهاجران همچنان به عنوان ریشه بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و اجتماعی ایالات متحده بدون ارائه راه حل مشخصی رها شده است و برنامه دولت بایدن برای پذیرش ماهانه ۳۰ هزار نفر از کشور‌های ونزوئلا، کوبا و هائیتی همراه با ارائه ویزای اقامت و کار چشم انداز روشنی را پیش روی حل این مساله قرار نمی‌دهد.

در عرصه بین المللی رقبای ایالات متحده چالش‌های جدی ایجاد کرده‌اند و موقعیت رهبری جهانی این کشور به شدت زیر سوال رفته و افول پیدا کرده است. جنگ روسیه – اوکراین بیش از پیش ضعف و ناتوانی ایالات متحده در رهبری یک بلوک قدرت‌مند و نقش آفرین بین المللی را زیر سوال برده است و هر لحظه امکان شعله ور شدن آتش بحرانی دیگر بین تایوان و چین وجود دارد. ایران از پذیرش توافقی ضعیف در رابطه با برنامه هسته‌ای امتناع کرده است و در حالی که تحریم‌های ضدایرانی ایالات متحده آمریکا به مرور در حال از دست دادن اثر خود هستند.

در مجموع چشم انداز روشنی پیش روی حزب جمهوری خواه برای اجماع روی نامزد خاصی وجود ندارد. سرنوشت ترامپ به دلیل پرونده او در دادگاه مبهم است و موفقیت دیگر نامزد‌ها در کسب نظر اعضای حزب جمهوری خواه عملاً به حضور یا عدم حضور ترامپ در انتخابات بستگی دارد. نکته‌ای که وجود دارد این است که حتی اگر ترامپ نخواهد یا نتواند در انتخابات شرکت کند، حمایت یا عدم حمایت او از هر یک از نامزد‌های جمهوری خواه، نقش تعیین کننده‌ای در پیروزی یا شکست وی خواهد داشت.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع! راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع!
در جلسه رأی اعتماد وزیر دفاع مجلس، مهرداد اخلاقی با کسب ۲۳۷ رأی موافق اعتماد نمایندگان را جلب کرد، اما جزئیات رأی‌گیری الکترونیکی نشان داد ۲۵ نماینده حاضر اصلاً رأی ندادند و ۸ نماینده هم غایب بودند. این غیبت‌ها و عدم مشارکت در شرایط حساس انتخاب وزیر دفاع جدید، سوال‌برانگیز شده است.
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.