کد خبر: ۱۹۱۰۹
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۴

ارزیابی و آزمایش ترمینال جدید فرودگاه کیش در پذیرش پرواز‌های خروجی

نخستین پرواز خروجی از ترمینال جدید فرودگاه کیش به مقصد مشهد در سالروز میلاد امام رضا (ع) با یک فروند هواپیمای MD شرکت هواپیمایی کیش صبح چهارشنبه ۱۰ خرداد انجام شد.
ارزیابی و آزمایش ترمینال جدید فرودگاه کیش در پذیرش پرواز‌های خروجی

ارزیابی و آزمایش ترمینال جدید فرودگاه کیش در پذیرش پرواز‌های خروجی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: پس از پذیرش آزمایشی ده پرواز ورودی با ۲۰۰۰ گردشگر، ترمینال جدید فرودگاه کیش صبح چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ شاهد بدرقه نخستین پرواز خروجی به مقصد مشهد جهت ارزیابی کاستی‌های احتمالی و زمینه سازی برای بهره برداری کامل بود.

آزمایش گیت‌های انتظامی، امنیتی و احراز هویت، سیستم مونیتورینگ، آزمایش سیستم‌های هوشمند انتقال بار و مسافر، آزمایش مسائل آزمایش کناره گیری هواپیما‌ها و اتصال به پل‌های تلسکوپی، بارگیری، سیستم‌های تهویه پایانه، پله‌های برقی، آسانسور و حمل و نقل شهری از جمله مواردی است که در مرحله پیش بهره برداری ترمینال جدید فرودگاه در پرواز‌های خروجی انجام شده است.

سعید پورزادی عضو هیات مدیره و معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش پس از بدرقه مسافران، در مصاحبه با خبرنگاران با بیان این که ترمینال جدید فرودگاه بین المللی کیش هدیه‌ای به مردم شریف ایران است؛ افزود: این ترمینال در سه قرارداد جداگانه ریالی و ارزی توسط سازمان منطقه آزاد کیش با هزینه ۲ هزار میلیارد تومان ساخته شده است و پس از پشت سر گذاشتن آزمایش‌های مختلف، در آینده نزدیک با حضور مسوولان کشوری افتتاح خواهد شد.

سعید پورزادی ادامه داد: تمام سالن‌های ترمینال جدید فرودگاه به صورت آزمایشی فعال شده اند تا پس از تکمیل آزمایش‌های ضروری و کسب استاندار‌های لازم به بهره برداری کامل برسند.

وی ظرفیت پذیرش این ترمینال را ۶ میلیون گردشگر در سال و آن را مهمترین و مکانیزه‌ترین پایانه در کشور و تاثیرگذار در حوزه گردشگری و تجارت عنوان کرد و افزود: متخصصان داخلی در طراحی و ساخت تجهیزات پایانه مسافربری جدید فرودگاه کیش نقش بسزایی داشتند و بخشی از تاسیسات الکتریکی، مکانیکی و ناوبری این ترمینال توسط مهندسان توانمند کشورمان ساخته شده و پل‌های تلسکوپی نیز توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی طراحی و تولید شده است.

سعید پورزادی از بازسازی سالن قدیم ترمینال فرودگاه کیش در نیمه دوم امسال خبر داد و اظهار داشت: با توجه به استقبال شرکت‌های هواپیمایی در برقراری پرواز از مبدا کیش به مقصد کشور‌های حوزه خلیج فارس، ترمینال قدیم بعد بازسازی به ترمینال پرواز‌های خارجی اختصاص پیدا خواهد کرد.

گفتنی است مساحت کل زمین پایانه جدید فرودگاه بین المللی کیش ۲۵ هکتار و زیربنای ساختمان آن ۴۹ هزار مترمربع است.

آخرین اخبار
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر