کد خبر: ۱۹۱۰
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۶

پاسخ شیائومی به شایعه قفل شدن گوشی‌ها

سخنگوی شیائومی اعلام کرد که این شرکت به‌صورت موقت، برخی از گوشی‌های هوشمند را قفل کرده بود تا درباره احتمال قاچاق این کالاها در بازار خاکستری تحقیقاتی صورت دهد و اکنون می‌توان قفل دستگاه‌ها را باز کرد
پاسخ شیائومی به شایعه قفل شدن گوشی‌ها

پاسخ شیائومی به شایعه قفل شدن گوشی‌ها، سخنگوی شیائومی اعلام کرد که این شرکت به‌صورت موقت، برخی از گوشی‌های هوشمند را قفل کرده بود تا درباره احتمال قاچاق این کالا‌ها در بازار خاکستری تحقیقاتی صورت دهد و اکنون می‌توان قفل دستگاه‌ها را باز کرد.

پاسخ شیائومی به شایعه قفل شدن گوشی‌ها

به گزارش «مخاطب ۲۴» به نقل از ایسنا، پس از آنکه اخباری مبنی‌بر قفل شدن گوشی‌های شیائومی در کوبا و به دنبال آن در کشور‌های تحریم‌شده توسط آمریکا منتشر شد، سخنگوی این کمپانی چینی این خبر را تلویحا تکذیب و به گلوبال‌تایمز اعلام کرد که گزارش‌ها مبنی‌بر قفل شدن گوشی‌های شیائومی در کشور‌ها و سرزمین‌هایی از جمله کوبا، ایران، سوریه، کره شمالی، سودان و کریمه، بازار خاصی را هدف قرار نمی‌دهد، بلکه یک سیاست منطقه‌ای است که هدف آن جلوگیری از قاچاق از طریق بازار خاکستری و حفظ امنیت داده کاربران است.

این بیانیه در حالی منتشر می‌شود که برخی از رسانه‌ها در روز‌های گذشته گزارش کردند که این تولیدکننده چینی، گوشی‌های هوشمند خود را در کشور‌های مذکور که در آنجا نمایندگی رسمی ندارد، قفل کرده است. سیاست صادرات شیائومی به مشتریان خود اجازه نمی‌دهد محصولات این شرکت را به کشور‌های تحریم‌شده صادر کنند، با وجود این، در سال‌های اخیر، یک بازار خاکستری ایجاد شده و شایع است که برخی مشتریان دستگاه‌های شیائومی را در یک منطقه خریداری کرده و در منطقه‌ای دیگر استفاده کنند.

برخی رسانه‌ها، این اقدام شیائومی برای قفل کردن گوشی‌هایش را به سیاست‌های آمریکا نسبت داده‌اند و اینطور عنوان کردند که واشنگتن به این شرکت چینی فشار آورده تا گوشی‌ها را در این کشور‌ها و مناطق تحریم‌شده، قفل کند. سخنگوی شیائومی درباره این موضوع نیز پاسخ داد که این شرکت به‌صورت موقت، برخی از گوشی‌های هوشمند را قفل کرده تا از احتمال قاچاق که به امنیت کاربران و حقوق مصرف‌کنندگان آسیب می‌رساند، جلوگیری کند و درباره آن تحقیقاتی صورت دهد و اکنون که تحقیقات کامل شده، می‌تواند قفل دستگاه‌ها را باز کرد.

در نیمه دوم سال ۲۰۲۱، شیائومی توانست رتبه دوم را در فروش جهانی گوشی‌های هوشمند کسب کند؛ اتفاقی که برای اولین بار و به‌واسطه رشد گسترده موبایل‌های این شرکت در بازار‌های خارج از کشور چین رخ داد. شیائومی همچنین سهمی ۱۵ درصدی در بازار گوشی‌های هوشمند کوبا دارد.

برچسب ها: شیائومی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر