کد خبر: ۱۹۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۸

بیانیه باشگاه پرسپولیس: نگران فشار به داوری هستیم

باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای نوشت: با توجه به تحرکات صورت گرفته در فضای رسانه‌ای و در فضای مجازی، نگران فشار بر داوری در آستانه دربی فینال جام حذفی است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس: نگران فشار به داوری هستیم

بیانیه باشگاه پرسپولیس: نگران فشار به داوری هستیم


مخاطب24:در اطلاعیه باشگاه پرسپولس آمده است:

بعضی تحرکات مشکوک و نگران کننده، افزون بر اقدامات گذشته از سوی رقیبان، باعث تشدید نگرانی‌ها در باشگاه پرسپولیس شده است. سیاست باشگاه پرسپولیس در هفته‌ها و ماه‌های گذشته برای همگان روشن و شفاف است. در این مدت با وجود تعدد اقدامات تنش‌زا و تحریک کننده رقبا، باشگاه پرسپولیس نه فقط برای حفظ آرامش و تمرکز خود بلکه برای کمک به آرامش در فوتبال و همچنین یاری رساندن به عوامل برگزاری مسابقات، سعی در کنار ماندن از این مسائل داشته است، در حالی که حرف‌های بسیار زیادی داشتیم و داریم.

 


در هفته‌های گذشته، به ویژه در روز‌های اخیر شاهد اعمال فشار سازمان یافته علیه فدراسیون، سازمان لیگ و داوران بوده‌ایم که مشخصا بازی فینال جام حذفی را هدف قرار داده است. به عنوان مثال تاکید بر استفاده از داور خارجی در حالی صورت گرفت که مشخص بود چنین اتفاقی روی نمی‌دهد.

چنین درخواستی و القای عدم کفایت داوران محترم فوتبال ایران برای قضاوت این مسابقه به افکار عمومی، می‌تواند چه دلیلی غیر از اعمال فشار و اخذ امتیاز داشته باشد؟ از سوی دیگر کدام داور خارجی، رفتار‌های عجیب بعضی عوامل تیم‌ها در کنار نیمکت را که در طول فصل شاهد بوده‌ایم تحمل می‌کند و در همان ابتدای امر دست به کارت قرمز نمی‌برد؟ پرسپولیس در حالی برابر این جریان‌سازی‌ها سکوت کرد که هم‌زمان با اشتباهات سهوی داوران به زیان خود روبه‌رو بود، ولی در آن قصد و غرضی ندیدیم در حالی که نزدیک بود در همین بازی آخر کار دست‌مان بدهد. طبق نظر کارشناسان، هر دو پنالتی گرفته شده علیه پرسپولیس در بازی با تیم هوادار اشتباه بود. البته انتظار به حق داشتیم که فدراسیون و سازمان لیگ نسبت به این جریان‌سازی‌ها و تنش‌زایی‌ها که به نوعی ایراد اتهام به خود آن‌ها نیز بود، برخورد مقتضی و در خور شان داشته باشد که این هم حاصل نشد.

از سوی دیگر در روز‌های اخیر با ویدئو‌ها و اظهارات هدفمندی روبه‌رو هستیم که از اساس درست نیستند و این امر باعث ایجاد اعتراض‌ها نزد افراد بی‌طرف و رسانه‌ها نیز شد.

 


متاسفانه در حالی که باشگاه پرسپولیس به احترام فوتبال و داوران و برای کمک به آرامش آن‌ها لب از لب باز نکرده است، طرف مقابل روزی را بدون این اقدام، شب نمی‌کند و به هواداران خود آمار اشتباه هم می‌دهند. یا در نمونه‌ای دیگر، ویدئویی را برای اعمال فشار بر داوران در آستانه این دربی تدارک دیده‌اند که در نهایت مشخص شد بعضی تصاویر اصلا ربطی به این فصل ندارند یا نظرات کارشناسی داوری را برای القای نظرات خود، گزینشی سانسور کرده‌اند! همه این‌ها در حالی اتفاق افتاده که فدراسیون فوتبال قبل از این اعلام کرده بود با چنین رویه‌هایی به شدت برخورد می‌کند، ولی در عمل چنین نشد.

باز هم تاکید می‌کنیم باشگاه پرسپولیس نه تنها در این فصل بلکه همواره برای داوران احترام قائل بوده و با وجود تحمل بیشترین ضرر از اشتباهات داوری در این فصل، هیچگاه پیش از بازی فشار بی‌دلیل روی داوران ایجاد نکرد و با ویدئو‌ها و تصاویر جعلی سعی در پوئن گرفتن از آن‌ها نداشت. امیدواریم اتفاقات روز‌های اخیر به طور دقیق از سوی مسئولان انضباطی فدراسیون رصد شود و فردا شاهد یک بازی عادلانه‌ای از هر نظر باشیم.

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید! وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید!
هنوز تاریخ قطعی و دقیق برای آغاز لیگ‌برتر اعلام نشده که چالش تیم‌ها برای برگزاری بازی‌های خانگی‌شان شروع شده است. ورزشگاه آزادی همچنان در حال بازسازی است و وزیر ورزش هم صرفاً به اعلام تاریخی که نزدیک نیست، بسنده می‌کند.
شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند
دو چهره سیاسی اصولگرا از اقدامات تندرو‌ها علیه مسعود پزشکیان انتقاد کردند و آن را کاری نامناسب دانستند.
لامین یامال وارث مسی لامین یامال وارث مسی
لامین یامال با حضور در کنار خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، ‏پیراهن شماره ۱۰ بارسا را از او دریافت کرد. ‏
بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند
مدافع فصل گذشته الاوس به تیم تراکتور پیوست.
دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص
رئیس جمهور به ماجرای اینترنت طبقاتی واکنش نشان داد و تصریح کرد: دسترسی به اطلاعات آزاد حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص. دولت موظف و مصمم است اینترنت آزاد، باکیفیت و فراگیر فراهم کند. مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی.
بعد از سوپرمن؛ ۹ فیلم بعدی کمپانی DC را بشناسید! بعد از سوپرمن؛ ۹ فیلم بعدی کمپانی DC را بشناسید!
فیلم «سوپرمن» به‌عنوان آغازگر فاز جدید کمپانی DC، با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه شده و حالا طرفداران مشتاقانه منتظر ادامه ماجرا هستند. از سوپرگرل و بتمن تا واندر وومن و حتی ضدقهرمان‌هایی مثل دث‌استروک و بین، این کمپانی برنامه‌ای بلندپروازانه با ۹ فیلم تاییدشده برای ساخت یک دنیای سینمایی منسجم در پیش دارد.
صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی! صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی!
بخشی از جامعه ما، ازجمله روشنفکران و مردم عادی، می‌دانند که آن‌چه از برخی تلویزیون‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان پخش می‌شود به چه میزان اغراق‌شده و ضدملی است. با این حال استدلال و تحلیل‌های آنها، جدا از عملکرد سوگیرانه‌شان، بعضا بسیار واقع‌گرایانه‌تر از صداوسیماست. به همین دلیل است که این رسانه‌ها توانسته‌اند به افکار عمومی ایران راه پیدا کنند.
برگزیده
وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید! وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید!
هنوز تاریخ قطعی و دقیق برای آغاز لیگ‌برتر اعلام نشده که چالش تیم‌ها برای برگزاری بازی‌های خانگی‌شان شروع شده است. ورزشگاه آزادی همچنان در حال بازسازی است و وزیر ورزش هم صرفاً به اعلام تاریخی که نزدیک نیست، بسنده می‌کند.
لامین یامال وارث مسی لامین یامال وارث مسی
لامین یامال با حضور در کنار خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، ‏پیراهن شماره ۱۰ بارسا را از او دریافت کرد. ‏
بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند
مدافع فصل گذشته الاوس به تیم تراکتور پیوست.
صفحه خبر بالای تصاویر