کد خبر: ۱۸۹۸۰
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۵

منصوری: گره‌های بزرگی از روابط بین الملل در حال گشایش است

معاون اجرایی رییس جمهور گفت: با دیپلماسی دولت سیزدهم گره‌های بزرگی از روابط بین الملل در حال گشایش است.
منصوری: گره‌های بزرگی از روابط بین الملل در حال گشایش است

منصوری: گره‌های بزرگی از روابط بین الملل در حال گشایش است

مخاطب24:محسن منصوری در دیدار امروز خود با امام جمعه کرج و نماینده، ولی فقیه در استان که در محل دفتر امام جمعه کرج انجام شد، ضمن تبریک دهه کرامت، به اشراف آیت الله حسینی همدانی به مسائل استان اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم با تمامی ظرفیت درصدد است که مشکلات، موانع و کاستی‌ها را برطرف کند.

 


وی ادامه داد: با دیپلماسی دولت سیزدهم گره‌های بزرگی از روابط بین الملل در حال گشایش است و به ویژه در ایام اخیر شاهد گسترش روابط خصوصا در کشور‌های همسایه، هستیم.

منصوری با اشاره به اقدامات دولت در حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی، گفت: به لحاظ شاخص رشد اقتصادی نسبت به ۵ سال قبل از دولت سیزدهم شاهد رشد ۴ درصد بودیم و در شاخص نفت این رشد به ۱۵ درصد و کشاورزی ۸ درصد رسید.

وی افزود: تورم نسبت به اسفند و فروردین گذشته به صورت نقطه به نقطه با کاهش رو به رو بود، از این رو دولت با اهتمامی ویژه بر روی این موضوع متمرکز شده است؛ چراکه مستقیم با معیشت مردم ارتباط دارد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با ارائه گزارشی از بازدید‌های صورت گرفته از پروژه‌های مهم استان البرز، گفت: امید است با اراده که در استان و در سطح ملی شکل گرفته گره گشایی از پروژه‌ها به تسریع در بهره برداری و تحقق خواست مردم برسد.

وی افزود: توافق‌ها و پیگیری‌های خوبی در استان شکل گرفته و همراهی ملی نیز به این سو معطوف شده است که یکی از آن‌ها انتقال زندان رجایی شهر است که به زودی اجرایی خواهد شد.

منصوری گفت در پایان گفت: امید که پس از بازدید‌های امروز روند پیشرفت پروژه‌ها سرعت گیرد و موجبات رضایتمندی مردم را فراهم کنیم.

 
برچسب ها: دولت سیزدهم
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
ابهام در سیاست‌های مهاجرتی ابهام در سیاست‌های مهاجرتی
اقدام ایران در زمینه اخراج اتباع دارای تبعات اخلاقی، سیاسی و اقتصادی قابل توجهی است. بسیاری از شهروندان افغانستانی که در ماه‌های گذشته مجبور به ترک خاک ایران شدند، متولد ایران بودند و در ایران تشکیل خانواده داده بودند.
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
صفحه خبر بالای تصاویر