کد خبر: ۱۸۹۳۳
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲
معاون اقتصادی رئیس‌جمهور در بازدید از یکی از شرکت‌های تولیدکننده لاستیک گروه اقتصادی تأمین‌اجتماعی:

تکنولوژی روز، در طرح‌های توسعه‌ای بنگاه‌ها مورد توجه قرار گیرد

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور در بازدید از مجتمع لاستیک‌سازی بارز کرمان _ از شرکت‌های گروه اقتصادی تأمین‌اجتماعی _ گفت: ما به‌دنبال پیشانی‌های اقتصادی ایران هستیم تا هم نیاز بازار داخلی را فراهم کنیم و هم از طریق صادرات نیاز‌های ارزی کشور را تأمین کنیم.
تکنولوژی روز، در طرح‌های توسعه‌ای بنگاه‌ها مورد توجه قرار گیرد

تکنولوژی روز، در طرح‌های توسعه‌ای بنگاه‌ها مورد توجه قرار گیرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس‌جمهور به همراه محمدمهدی فداکار استاندار کرمان و جمعی از مقامات و مستولان استانی همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، از مجتمع بارز کرمان بازدید کرد.

در این بازدید، معاون اقتصادی رئیس‌جمهور در نشست با مدیران گروه صنعتی بارز با گرامیداشت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر، اظهار داشت: آزادسازی خرمشهر نشان داد ایرانی‌ها می‌توانند راه صد ساله را یک شبه بروند.
وی با اشاره به اینکه ما در شرایطی که کاملاً تحریم بودیم و سیم خاردار هم به ما نمی‌دادند، توانستیم جنگ تحمیلی را با موفقیت پشت سر بگذاریم، افزود: فتح خرمشهر یک دستاورد بزرگ برای کشور بود و نشان داد که ایرانی‌ها توانایی زیادی برای تحول و خلاقیت و سرعت در حل مشکلات دارند.
معاون اقتصادی رئیس‌جمهور با بیان اینکه اینطور نیست که ما فقط در بحث نظامی می‌توانیم پیشرفت داشته باشیم و در سایر موارد هم می‌توانیم به موفقیت دست پیدا کنیم، گفت: اگر ما در صنعت نظامی موفق شدیم، قطعاً می‌توانیم در سایر صنایع هم به پیشرفت برسیم.
وی ادامه داد: از حرکتی که در گروه صنعتی بارز شروع شده تشکر می‌کنیم و امیدوار هستیم نه تنها ایران در تولید تایر به خودکفایی برسد بلکه در این حوزه صادرات هم داشته باشیم.
رضایی با بیان اینکه ما به‌دنبال پیشانی‌های اقتصادی ایران هستیم تا هم نیاز بازار داخلی و هم امکان صادرات را فراهم کنیم، گفت: ایران با ۱۵ کشور همسایه است و با کشور‌های لایه دوم نیز فاصله کمی دارد که یک ظرفیت برای صادرات است.
وی با اشاره به اینکه کشور‌های پر جمعیت زیادی در اطراف کشور ما قرار دارند که همه این‌ها ظرفیت اقتصادی برای کشور دارد، افزود: نباید تلاش‌های خود را در یک نقطه متمرکز کرد و حتماً باید طرح‌های توسعه‌ای را پیگیری و اجرایی کرد.
معاون اقتصادی رئیس‌جمهور با بیان اینکه هر بنگاه اقتصادی در کشور باید توسعه را جدی بگیرد و تکنولوژی روز دنیا را در طرح‌های توسعه‌ای مورد توجه قرار دهد، ادامه داد: با پیشرفت فناوری می‌توان کیفیت را بالا برد و مصرف‌کننده را راضی نگه داشت.

در این بازدید همچنین جمال میرزایی مدیرعامل گروه صنعتی بارز با بیان اینکه مجموعه بارز نیرو‌های متخصص بسیار خوبی دارد که به آن افتخار می‌کنیم، اظهار داشت: مجموعه بارز سال گذشته ۱۳۰ هزار تن تولید داشته که به تولید اسمی رسیدیم.
وی با بیان اینکه در این مجموعه به تولید لاستیک خودرو‌های سنگین وارد شدیم و هدف‌گذاری ما تولید لاستیک ماشین‌آلات معدنی است که در حال حاضر واردکننده هستیم، ادامه داد: استاندارد‌های اروپایی را اخذ و برای تمام طرح‌های جدید استاندارد‌های اروپایی را کسب کرده‌ایم.
میرزایی با اشاره به اینکه اگر مجوز داده شود آمادگی برای صادرات لاستیک به سایر نقاط جهان وجود دارد، گفت: مجموعه بارز در شرایط بد اقتصادی کشور و تحریم‌ها خوب کار کرده و موفقیت‌های چشمگیری داشته است.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد سهم تولید لاستیک کشور مربوط به مجموعه بارز است، افزود: طرح‌های توسعه‌ای را در برنامه داریم و تلاش می‌کنیم تا از واردات لاستیک خودرو به کشور جلوگیری شود.
میرزایی با اشاره به اینکه ۱۰۰ هزار تن پروژه تعریف کردیم و تمام توان خود را می‌گذاریم تا لاستیک مورد نیاز کشور را تأمین کنیم، بیان کرد: گروه صنعتی بارز تلاش می‌کند تا کشور را از وابستگی لاستیک خودرو از خارج از کشور بی‌نیاز کند.
وی با بیان اینکه تولید تایر هواپیما انجام و نمونه‌ای از تولید تایر هواپیما برای تست ارسال شده است، گفت: در بخش تایر‌های معدنی و راهسازی به تولید انبوه رسیده ایم و استاندارد‌های لازم نیز اخذ شده است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
برگزیده
رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران جزئیات مربوط به رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی را تشریح کرد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
صفحه خبر بالای تصاویر