کد خبر: ۱۸۹۲۴
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳

قالیباف: مجلس برای تحول اساسی در آموزش و پرورش در کنار وزیر است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آقای صحرایی مجلس را برای تحول جدی و اساسی در آموزش و پرورش در کنار خود ببیند و از سوی دیگر در کنار رتبه‌بندی معلمان ارتقای آموزشی و علمی معلمان نیز باید در دستور کار قرار گیرد.
قالیباف: مجلس برای تحول اساسی در آموزش و پرورش در کنار وزیر است

قالیباف: مجلس برای تحول اساسی در آموزش و پرورش در کنار وزیر است

مخاطب24:محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس و پس از اعلام آرای رضامراد صحرایی به عنوان وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: ضمن عرض تبریک به وزیر آموزش و پرورش چندین نکته را لازم می‌دانم که خدمت ایشان عرض کنم. در صحبت‌هایی که ایشان هم در صحن مجلس داشتند و هم در کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی مطرح کردند خودشان نیز مهم ترین و اساسی ترین چالش وزارتخانه را نوع مدیریت و حکمرانی در آموزش و پرورش مطرح کردند. ما شاهد هستیم که این مشکل به دلایل مختلف در قریب به دو دهه گذشته در آموزش و پرورش بوده و به خاطر تغییراتی که در رای این وزارتخانه اتفاق افتاده امروز با اشکالاتی در حوزه فرهنگی و علمی در کشور مواجه هستیم که ریشه آن به همین‌جا باز می‌گردد.

 

 

وی در ادامه اظهار کرد: حتی در حوزه رشد و پیشرفت اقتصادی دچار مشکل هستیم که بخشی از این موضوع نیز به وزارت آموزش و پرورش باز می‌گردد، توقع ما این است که به امر آموزش و پرورش به معنای معلم، مدرسه و دانشگاه فرهنگیان به عنوان یک اولویت در این وزارتخانه توجه شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: ما آماده هر کمکی به وزیر آموزش و پرورش هستیم، مجلس شورای اسلامی در طول این مدت نشان داده که در این مدت کنار آموزش و پرورش بوده، هم رتبه‌بندی معلمان و هم حمایت معیشتی از مسائل حائز اهمیت است اما در کنار رتبه‌بندی معلمان ارتقاء آموزشی و علمی معلمان نیز باید در دستور کار قرار گیرد. آقای صحرایی مجلس را در کنار خود برای تحول جدی و اساسی در آموزش و پرورش ببیند چرا که این وزارتخانه مهم‌ترین وزارتخانه کشور است و باید برای امروز و آینده به ویژه در حوزه پرورش برنامه ‌ریزی کند.

 

 

برچسب ها: مجلس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
برگزیده
تلفن‌های ثابت، کنترل، ریموت و .. را جمع کنید+فیلم تلفن‌های ثابت، کنترل، ریموت و .. را جمع کنید+فیلم
فرزندان سردار حاجی‌زاده، فرمانده هوا و فضای سپاه، به رعایت تمام اصول حفاظتی توسط پدرش اشاره کرد اظهارات خانواده سردار حاجی زاده به نوعی رد ادعای ردیابی فرمانده هوا و فضای سپاه از طریق اپلیکیشن‌های هوشمند تلفن همراه را نشان می‌دهد.
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
خروج از NPT پاسخ ایران به اجرای مکانیسم ماشه خروج از NPT پاسخ ایران به اجرای مکانیسم ماشه
ارگان رسانه‌ای وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: خروج از معاهده منع گسترش تسلیحات هسته‌ای (NPT) تنها یکی از گزینه‌هایی است که ایران در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه در نظر گرفته است، اما پاسخ‌های ایران به این تهدیدات تنوع زیادی دارد و متناسب با اقدامات طرف مقابل تنظیم خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر