کد خبر: ۱۸۹۰۶
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۲
مهدی کوهی:

ذوب‌آهن اصفهان با تولید ریل، سرآمد بومی سازی در کشور است

جلسه هیات مدیره اتحادیه شرکت‌های قطار شهری کشور با حضور اردشیر احمدزاده رییس اتحادیه، مهدی کوهی مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان، مدیران عامل شرکت‌های قطار شهری سراسر کشور، ایمان فرهمندی رییس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد و جمعی از صاحب نظران عرصه حمل و نقل ریلی کشور به میزبانی شرکت قطار شهری مشهد، دوشنبه هشتم خردادماه برگزار شد.
ذوب‌آهن اصفهان با تولید ریل، سرآمد بومی سازی در کشور است

ذوب‌آهن اصفهان با تولید ریل، سرآمد بومی سازی در کشور است

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: مهدی کوهی مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان در این جلسه گفت: این مجتمع عظیم صنعتی از سالیان گذشته برای تولید ریل ملی سرمایه گذاری عظیم کرد و بر این اساس برخی از تجهیزات مورد نیاز تولید این محصول را از کشور آلمان وارد نمود. سپس با دانش و اندیشه تلاشگران کارخانه و بر اساس استاندارد جهانی، ریلی ملی به عنوان یک افتخار ملی در کانون صنعت فولاد کشور تولید شد و خودکفایی به یاد ماندنی در تاریخ صنعت کشور بر پایه شعار «ما می‌توانیم» به ثبت رسید تا کشور از واردات محصولی ارز بر بی نیاز شود.

وی افزود: ذوب‌آهن اصفهان از سالیان دور و در زمانی ریسک تولید ریل ملی را پذیرفت که کمتر مجموعه‌ای به تولید داخل فکر می‌کرد لذا می‌توانم بگویم این شناسنامه صنعت فولاد کشور، سرآمد تولید تولید داخل و الگویی عملیاتی برای سایر صنایع کشور در عرصه بومی سازی قلمداد می‌شود.

مدیرعامل شرکت تصریح کرد: امروز با افتخار اعلام می‌کنم بیش از ۱۳۰ هزار تن از این محصول استراتژیک با تلاش و کوشش همکارانم در ذوب‌آهن اصفهان تولید شده و در اقصی نقاط کشور مورد استفاده قرار گرفته است.

مهدی کوهی با بیان اینکه هم اکنون ۶۷ هزار تن قرارداد فعال با شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور داریم، بیان کرد: دولت سیزدهم توسعه خطوط ریلی را سطح کشور به صورت ویژه در دستور کار قرار داده است و بر این اساس برای تامین ریل با ذوب‌آهن اصفهان قرارداد‌های بسیاری را منعقد نموده و همچنین در دست انعقاد دارد.

مدیرعامل این شرکت خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری در پیام نوروزی، تولید ریل در داخل کشور را به عنوان یک دستاورد بزرگ معرفی نمودند و این رویکرد مقام معظم رهبری به مقوله «ساخت داخل» سبب شد، برنامه ریزی برای افزایش تولید این محصول استراتژیک در ذوب‌آهن اصفهان عملیاتی گردد.

ذوب‌آهن اصفهان یکه تاز تولید آرک معدن

مهدی کوهی افزود: ذوب‌آهن اصفهان همچنین ۲۸ هزار تن آرک معدنی را نیز به معادن کشور تحویل داده و یکه تاز تولید این محصول است، محصولی که در ایمنی معادن، حرف اول را می‌زند.

وی گفت: در زمینه تولید چرخ و محور، سوزن ریل و سایر ملزومات صنعت حمل و نقل ریلی نیز ذوب‌آهن اصفهان عملکرد درخشانی داشته است و لذا می‌توانم بگوییم این مجتمع عظیم، صنعت تولید ریل به عنوان یک جریان خودکفایی که روز به روز شکوفاتر می‌شود را در داخل کشور بنیان نهاد و توسعه بخشید.

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان گفت: شرکت راه آهن تهران و حومه، شهر‌های بهارستان، پرند، تبریز و ... نیز از ریل متروی ذوب‌آهن در خطوط ریلی خودشان استفاده کردند.

وی گفت: کل قرارداد ریل قطار شهری مشهد نیز در ذوب‌آهن تولید شده و آماده تحویل است.

محمدامین یوسف زاده مدیر مهندسی نورد ذوب‌آهن اصفهان نیز گفت: این مجتمع عظیم صنعتی هیچگاه کیفیت تولید را فدای کمیت نکرده است و سبد متنوع محصولات آن زینت بخش پروژه‌های عمرانی گوناگون کشور است.
وی افزود: تولید ریل در داخل کشور، زویایی بود که ذوب‌آهن اصفهان آن را در عمل به منصه ظهور رساند و نشان داد در جبهه تولید، این دانش و تجربه جوانان ایرانی است که حرف اول را می‌زند.

شایان‌ذکر است در این جلسه مدیران عامل شرکت‌های قطار شهری کشور نیز به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

گفتنی است این رویداد تخصصی تا نهم خردادماه، ادامه دارد و ازجمله برنامه‌های جنبی آن می‌توان به بازدید از خطوط چهارگانه قطار شهری مشهد اشاره نمود.

برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
اخبار داغ
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر