کد خبر: ۱۸۹۰۲
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۲
تفاهم‌نامه همکاری بانک سینا و هلدینگ صنایع غذایی سینا امضا شد

نقش‌آفرینی بانک سینا در صنعت غذایی کشور، پررنگ‌تر می‌شود

تفاهم‌نامه همکاری بانک سینا و هلدینگ صنایع غذایی سینا با هدف افزایش سطح تعاملات فی‌مابین و ارائه و دریافت خدمات بانکی و ارزی به امضا رسید.
نقش‌آفرینی بانک سینا در صنعت غذایی کشور، پررنگ‌تر می‌شود

نقش‌آفرینی بانک سینا در صنعت غذایی کشور، پررنگ‌تر می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا: غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا در این مراسم با استقبال از گسترش همکاری بانک با هلدینگ صنایع غذایی سینا گفت: بانک سینا همواره ارتباط خوبی با مجموعه‌های بزرگ صنعتی و تولیدی داشته و این تفاهم‌نامه در راستای توسعه همکاری با این صنعت غذایی است. امیدواریم بانک سینا با تعاملاتی که با مجموعه‌های صنایع غذایی برقرار کرده است، نقش جدی‌تری در تأمین مالی زنجیره ارزش این صنعت و کمک به تأمین امنیت غذایی کشور و تولید ملی ایفا کند.

وی افزود: امیدواریم تعاملات بین دو مجموعه در آینده ابعاد گسترده‌تری به خود بگیرد و همکاری‌های راهبردی توسعه یابد.

فتحعلی با اشاره به اینکه بانک سینا از ظرفیت‌های قابل توجهی برای تأمین نقدینگی زنجیره تولید هلدینگ غذایی سینا دارد، تصریح کرد: در این تفاهم‌نامه تلاش شده است نیازمندی‌های هلدینگ صنایع غذایی سینا به عنوان شرکت اصلی و همچنین سایر شرکت‌های زیرمجموعه در خصوص انجام امور بانکی و ارزی شناسایی شده و برای آن‌ها در قالب‌های مختلف راهکار و خدمات معرفی شود تا تعاملات فی‌مابین به بالاترین سطح خود برسد.

حمیدرضا شیران، مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی سینا ضمن ابراز خرسندی از افزایش سطح تعاملات با بانک سینا گفت: امضای این تفاهم‌نامه و گسترش همکاری‌ها جزو اولویت‌های ما خواهد بود و تلاش داریم با فرایند‌های جدید در فعالیت‌های مالی شرکت، از پتانسیل بانک سینا بهره بیشتری بگیریم.
گفتنی است گروه صنایع غذایی سینا، به عنوان یکی از مجموعه‌های غذایی مطرح کشور در صنعت غذا، با دارا بودن هشت رشته فعالیت، گستره وسیعی از محصولات و خدمات را در سطح استاندارد‌های ملی و بین‌المللی عرضه می‌کند.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
باز هم بنیامین با بهانه‌ای خنده دار از محاکمه فرار باز هم بنیامین با بهانه‌ای خنده دار از محاکمه فرار
با ادعای دفتر نخست وزیر اسرائیل مبنی بر بیماری ناشی از مسومیت غذایی او، جلسه محاکمه نتانیاهو تا ماه سپتامبر (اواسط شهریور ماه) به تعویق افتاد
جزییاتی جدید از پرونده تتلو منتشر شد جزییاتی جدید از پرونده تتلو منتشر شد
عاطفه حاذق، وکیل مدافع تتلو، اعلام کرد که ۲ درخواست حقوقی به‌منظور توقف اجرای حکم اعدام و بررسی مجدد پرونده مطرح شده است، درخواست عفو خاص و عام ثبت‌شده و در حال بررسی در کمیسیون عفو است. وی افزود: درخواست اعمال ماده ۴۷۷ هنوز باز است و موافقتی صورت نگرفته است. همچنین طبق اعلام وکیل، وضعیت پزشکی موکل توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است.
با موشک‌های هوا به هوا بیشتر آشنا شوید با موشک‌های هوا به هوا بیشتر آشنا شوید
از زمانی که نخستین موشک‌های هوا به هوا در میانه قرن بیستم پا به عرصه نبرد گذاشتند، جنگ هوایی دچار تغییراتی اساسی شد. اکنون، چین مدعی توسعه موشکی شده که با برد حیرت‌انگیز ۱۰۰۰ کیلومتر، می‌تواند میدان نبرد را دگرگون کند.
مکان مذاکره با اروپایی‌ها مشخص شد؟ مکان مذاکره با اروپایی‌ها مشخص شد؟
یک رسانه خبری به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد که ایران و سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلیس روز جمعه سوم مرداد (۲۵ ژوئیه) در سطح معاونان وزرای امور خارجه در استانبول درباره موضوع هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو خواهند کرد.
شارژ اعتبار کالابرگِ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز شارژ اعتبار کالابرگِ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز
پس از گذشت ۲۳ روز از آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی و شارژ حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا سه درآمدی، از امروز (۳۰ تیرماه) نیز اعتبار سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی شارژ می‌شود.
زائران اربعین حسینی چگونه گذرنامه زیارتی بگیرند؟ زائران اربعین حسینی چگونه گذرنامه زیارتی بگیرند؟
زائران اربعین حسینی برای دریافت گذرنامه زیارتی می‌توانند به‌آسانی از طریق اپلیکیشن پلیسِ من اقدام کنند.
بانک‌ها هم روز چهارشنبه تعطیل هستند؟ بانک‌ها هم روز چهارشنبه تعطیل هستند؟
مدیر روابط عمومی سازمان بورس اعلام کرد با وجود تعطیلی بانک‌ها در استان تهران، بورس‌ها و ارکان بازار سرمایه به دلیل فعالیت شعب کشیک بانک‌ها در سایر استان‌ها در چهارشنبه این هفته باز خواهند بود.
برگزیده
شارژ اعتبار کالابرگِ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز شارژ اعتبار کالابرگِ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز
پس از گذشت ۲۳ روز از آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی و شارژ حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا سه درآمدی، از امروز (۳۰ تیرماه) نیز اعتبار سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی شارژ می‌شود.
بانک‌ها هم روز چهارشنبه تعطیل هستند؟ بانک‌ها هم روز چهارشنبه تعطیل هستند؟
مدیر روابط عمومی سازمان بورس اعلام کرد با وجود تعطیلی بانک‌ها در استان تهران، بورس‌ها و ارکان بازار سرمایه به دلیل فعالیت شعب کشیک بانک‌ها در سایر استان‌ها در چهارشنبه این هفته باز خواهند بود.
گران فروشی بلیت هواپیما خیلی جدی از سوی کارشناسان رصد می‌شود! گران فروشی بلیت هواپیما خیلی جدی از سوی کارشناسان رصد می‌شود!
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: از سال گذشته تاکنون فعالیت ۳۰ سایت متخلف تعلیق شده است. همچنین سازمان هواپیمایی با همکاری نماینده دادستان در امور فرودگاهی نسبت به مسدود کردن فعالیت ۶۵۰ سایت غیر قانونی در زمینه فروش بلیت هواپیما اقدام کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر