کد خبر: ۱۸۸۶۶
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۰

مرد۷۰ساله قربانی ازدواج با یک زن جوان

ساعت ۸ شامگاه جمعه ۵ خرداد ماه سال‌جاری حادثه آتش‌سوزی یک خانه به مأموران پلیس و سازمان آتش‌نشانی آبادان مخابره شد و خیلی زود تیم‌های امدادی برای مهار آتش‌سوزی به خیابان بهار ۴۲ کوی قدس آبادان اعزام شدند.
مرد۷۰ساله قربانی ازدواج با یک زن جوان

مرد۷۰ساله قربانی ازدواج با یک زن جوان

مخاطب۲۴ :‌به نقل از روزنامه ایران ؛ ساعت ۸ شامگاه جمعه ۵ خرداد ماه سال‌جاری حادثه آتش‌سوزی یک خانه به مأموران پلیس و سازمان آتش‌نشانی آبادان مخابره شد و خیلی زود تیم‌های امدادی برای مهار آتش‌سوزی به خیابان بهار ۴۲ کوی قدس آبادان اعزام شدند.

آتش‌سوزی در یک خانه ۲ طبقه حیاط‌دار بود و آتش در طبقه اول شعله‌ور شده بود که آتش‌نشانان خیلی زود قبل از گسترش آتش به بخش‌های دیگر ساختمان موفق به مهار آتش شدند، اما آتش‌نشانان وقتی در محل در حال بررسی خانه و لکه‌گیری آتش بودند با جسد یک مرد ۷۰ ساله در سرویس بهداشتی خانه روبه‌رو شدند.

 

کارآگاهان دایره جنایی آبادان با حضور در محل آتش‌سوزی و در بررسی جسد متوجه شدند مرد ۷۰ ساله با ضربات چاقو به قتل رسیده است و عاملان جنایت سعی داشتند با آتش‌افروزی خانه، سناریوی قتل را پنهان کنند.

تیم جنایی در بررسی‌های میدانی پی بردند که قربانی جنایت سال‌ها قبل پس از مرگ همسرش با همه مخالفت‌هایی که فرزندانش داشتند، با زن جوانی ازدواج می‌کند و صاحب یک پسر می‌شود که فرزند آن‌ها در حال حاضر ۹ ساله است.

تجسس‌ها در حالی بود که مشخص شد پسر و عروس قربانی جنایت در طبقه دوم این ساختمان زندگی می‌کنند و عاملان جنایت هم به راحتی وارد ساختمان شده بودند؛ به همین دلیل شک مأموران به پسر و عروس خانواده رفت و در ادامه زوج جوان دستگیر شدند.

پسر خانواده ابتدا سعی داشت با داستانسرایی‌هایش خود را در ماجرای قتل پدرش بی‌گناه بداند و این در حالی بود که ادعا‌های مرد جوان و همسرش با هم تناقض داشت و همین کافی بود تا راز این جنایت خانوادگی فاش شود.

پسر ۳۷ ساله قربانی جنایت در اعترافاتش گفت: سال‌ها قبل مادرمان فوت کرد و پدرم پس از مدتی خواست با زن جوانی ازدواج کند که ما با انتخابش مخالفت کردیم، اما پدرم تصمیمش را گرفت و با زن جوان ازدواج کرد و همه زندگی ما از آن زمان تا امروز سیاه و تار شد.

وی افزود: پدرم از زن جوان صاحب یک پسر شد و نامادری‌مان پس از آن با فریبکاری و به بهانه اینکه آینده خودش و فرزندش تأمین باشد، پدرمان را مجاب کرد تا همه سرمایه و خانه‌اش را به نام او کند و این اقدام پدرم باعث ناراحتی و اختلافات ما با نامادری‌مان شد؛ تا حدی که او با توجه به اینکه سند خانه به نام او بود، از ما شکایت کرد و حکم تخلیه خانه‌مان را گرفت.

پسر جوان ادامه داد: از شدت عصبانیت تصمیم به این اقدام شوم گرفتم و به کمک زنم سراغ پدرم رفتیم و او را با ضربات چاقو به قتل رساندیم و سپس جسدش را داخل سرویس بهداشتی گذاشتیم و در ادامه سراغ نامادری‌ام رفتیم و دست و پاهایش را بستیم و او را تهدید کردیم که با نوشتن یک متن وکالت خانه را به ما بدهد و با زور و تهدید توانستیم از نامادری‌ام امضا بگیریم و این در حالی بود که برادر ناتنی‌ام را نیز به طبقه بالا برده بودیم.

قاتل پدر گفت: پس از اجرای نقشه‌مان خانه را به آتش کشیدیم تا ماجرای قتل پدرم پنهان بماند، اما آتش‌نشانان خیلی زود در محل حاضر شدند و با خاموش کردن آتش، جسد پدرم را که با چاقو به قتل رسانده بودیم، پیدا کردند و در کمتر از ۲ ساعت راز این جنایت فاش شد.

بدین ترتیب عروس خانواده نیز که در سناریوی قتل پدرشوهرش نقش داشته در محل جنایت دستگیر شد و او نیز راز این جنایت را فاش کرد.

در ادامه نامادری این عامل جنایت اظهارات پسر شوهرش را تأیید کرد و گفت: عروس و پسر همسرم دست و پاهایم را بستند و با تهدید از من امضا گرفتند و من از ترس اینکه آن‌ها مرا نیز به قتل نرسانند، مجبور به امضا دادن شدم.

بنا بر این گزارش، جسد پدر خانواده برای بررسی‌های بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد و زن و مرد جوان برای تحقیقات بیشتر در اختیار کارآگاهان دایره جنایی پلیس آگاهی آبادان قرار گرفتند تا مشخص شود کدام یک از آن‌ها عامل اصلی قتل مرد ۷۰ ساله هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع! روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع!
توصیه‌های اورژانس: در روز سیزده بدر از نشستن در کنار صخره‌ها، پرتگاه‌ها و دره‌ها خودداری کنید / برخی افراد ممکن است با گزش پشه‌ها یا دیگر حشرات دچار شوک حساسیتی شوند؛ علائم این شوک شامل سرد شدن و تعریق شدید، رنگ‌پریدگی پوست، افت فشار خون و افزایش ضربان قلب است / در این شرایط، فوراً با اورژانس تماس بگیرید و تا رسیدن تیم پزشکی، آنتی‌هیستامین مصرف کنید
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت
پسر رئیس جمهور آمریکا علاقهٔ زیادی به فوتبال دارد، اما خود او ورزش گلف را ترجیح می‌دهد. با این حال، ترامپ هم مثل بسیاری از چهره‌های مشهور به یک تیم خاص تعلق خاطر دارد.
جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز
رئیس پلیس راهور کشور سردار سید تیمور حسینی از جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز از اجرای طرح نوروزی خبر داد.
پرسپولیس-استقلال خوزستان فقط با تماشاگران زن پرسپولیس-استقلال خوزستان فقط با تماشاگران زن
باشگاه پرسپولیس نمی‌تواند از حمایت تماشاگرانش در دیدار مقابل استقلال خوزستان بهره ببرد.
زمان بازگشت مهدی قایدی به لیگ ایران فرا رسیده؟ زمان بازگشت مهدی قایدی به لیگ ایران فرا رسیده؟
مهدی قائدی با پایان فصل جاری لیگ امارات از این کشور حوزه خلیج همیشه فارس می‌رود
نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد
نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: نیروی نظامی به تنهایی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای کافی نیست.
برگزیده
روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع! روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع!
توصیه‌های اورژانس: در روز سیزده بدر از نشستن در کنار صخره‌ها، پرتگاه‌ها و دره‌ها خودداری کنید / برخی افراد ممکن است با گزش پشه‌ها یا دیگر حشرات دچار شوک حساسیتی شوند؛ علائم این شوک شامل سرد شدن و تعریق شدید، رنگ‌پریدگی پوست، افت فشار خون و افزایش ضربان قلب است / در این شرایط، فوراً با اورژانس تماس بگیرید و تا رسیدن تیم پزشکی، آنتی‌هیستامین مصرف کنید
جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز
رئیس پلیس راهور کشور سردار سید تیمور حسینی از جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز از اجرای طرح نوروزی خبر داد.
چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟ چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟
در ماه‌های اخیر چت‌جی‌پی‌تی به یکی از ابزار‌های محبوب برای پاسخ به سوالات و کمک در امور مختلف روزمره تبدیل شده است. در حالی که این ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند بسیار مفید باشد، برخی پژوهشگران هشدار می‌دهند همه چیز را نباید با آن در میان گذاشت
صفحه خبر بالای تصاویر