کد خبر: ۱۸۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۸

مسیر نوآوری و فناوری در شرکت مس باز شده است

رییس مرکز نوآوری مجلس شورای اسلامی بر این موضوع تاکید کرد که مسیر نوآوری و فناوری در شرکت ملی صنایع مس ایران باز شده است.
مسیر نوآوری و فناوری در شرکت مس باز شده است

مسیر نوآوری و فناوری در شرکت مس باز شده است

مخاطب 24: دکتر بابک حمیدیان رییس مرکز نوآوری مجلس شورای اسلامی در بازدید از غرفه شرکت ملی صنایع مس ایران در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ گفت: یکی از مسائل بزرگ کشور این است که صنایع مادر ما در کشور نیازمند تغییر و تحول همزمان با شرایط تغییرات و تحولات در کشور هستند.

وی افزود: صنعت مس از قدیمی‌های صنایع کشور است و تاثیر زیادی در اقتصاد کشور دارد و خوشبختانه مسیر استفاده از نوآوری و فناوری در صنعت مس باز شده و با راه‌اندازی صندوق cvc روی این موضوع کار می‌شود و نشان می‌دهد که آرام‌آرام حلقه‌های مسیر نوآوری در حال شکل گرفتن است.

وی بیان کرد: تمرکزی که مجلس دارد بر روی نوآوری بخش عمومی است تا فرآیند زیرساخت‌های نوآوری را در دستگاه‌های حاکمیتی فراهم کنیم.

وی افزود: صنعت مس توسط نوآوری توانسته در بسیاری از مسایل روی پای خود بایستد، اما ایجاد بستر نوآوری در این صنعت و صنایع دیگر ضرورت دارد.
مس باید وارد زنجیره پایین‌دستی شود

مدیر دفتر انرژی صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی بر توجه به صنایع پایین‌دستی در صنعت مس تاکید کرد.

حبیب‌الله ظفریان در بازدید از غرفه شرکت ملی صنایع مس ایران در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس اظهار کرد: فضای نوآوری در کشور فضای نوپایی است که باید حمایت شود و انتظار از صنایع پتروشیمی و فولاد و ... این است که سرمایه‌گذاری کنند تا در حوزه نوآوری پیش بروند.

وی افزود: صنعت مس یکی از صنایع پایه و مادر کشور است.

وی افزود: ما مسئله‌ای که در صنایع مس، فولاد و صنایع توسعه‌یافته مبتنی بر انرژی داریم این است که باید این صنایع را وارد چرخه و زنجیره پایین‌دستی کنیم تا محصول با ارزش افزوده بیشتر تولید و زمینه تجاری‌سازی آن‌ها فراهم شود و مسایل را باید برای رونق‌بخشی به اقتصاد حل کرد.

ظفریان بیان کرد: کار در حوزه فناوری و نوآوری باعث می‌شود که این زمینه فراهم شود تا شرکت‌های دانش‌بنیان ایده‌ها را به مرحله بلوغ برسانند و محصولات تجاری‌سازی شوند و زنجیره ارزش مس و سایر صنایع معدنی توسعه پیدا کند.

وی تصریح کرد: ما قانون تولید و جهش تولید را داریم که زیرساخت نسبتا محکمی دارد برای اینکه از اکوسیستم نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت شود.

ظفریان خاطرنشان کرد: ما قانون دیگری یعنی حداکثر استفاده از تولید داخل را داریم که تقاضا‌هایی را ایجاد می‌کند.

وی گفت: نگاه مجلس این است که از اکوسیستم حمایت شود تا در کشور بتواند باعث تولید ارزش افزوده بیشتر شود.

ظفریان‌تاکید کرد: باید زمینه را برای استفاده از نوآوری فراهم کرد تا خلق ثروت صورت گیرد، صندوق cvc سال گذشته شکل گرفت نگاه مدیران کشور به آن مثبت است تا روی نوآوری و فناوری سرمایه‌گذاری شود؛ نوآوری فضای نوپایی است و انتظار از صنایع سرمایه‌گذاری است تا مباحث نوآوری را بیشتر استفاده کنند و زمینه خلق ثروت فراهم شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر