کد خبر: ۱۸۷۸۱
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۵

توافقات تجاری و بانکی در سفر سلطان عمان به ایران

رئیس پیشین اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان گفت:امیدوارم در سفر سلطان عمان به ایران تسهیل‌ در مبادلات پولی و مالی مورد توافق طرفین قرار گیرد.
توافقات تجاری و بانکی در سفر سلطان عمان به ایران

توافقات تجاری و بانکی در سفر سلطان عمان به ایران

مخاطب۲۴ : به نقل از خبرگزاری صداوسیما ؛ محسن ضرابی، رئیس پیشین اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان مهمترین برنامه‌های سفر سلطان عمان به کشورمان اشاره کرد و افزود: در نشست «هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان و سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در تهران، چندین موضوع با محوریت تسهیل در همکاری‌های اقتصادی بررسی خواهد شد که در صورت توافق، شاهد افزایش حجم روابط اقتصادی خواهیم بود.

وی به نقش تاثیرگذار عمان در ایجاد روابط بین ایران و سایر کشور‌ها اشاره کرد و گفت: در روابط اقتصادی، پولی بانکی و مبادلات تجاری با سایر کشورها، زیرساخت‌هایی فراهم شده، اما با توجه به پتانسیلی که در کشور وجود دارد، کافی نیست. به عنوان مثال چندی پیش یک سیستم پیام رسان معرفی شد و بانک مرکزی هم در مذاکرات با طرف مقابل به پیشرفت‌های خوبی رسید لذا امیدواریم در سفر سلطان عمان به ایران، بتوانیم آن را نهایی و اجرا کنیم.

 

رئیس پیشین اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان افزود: از دیگر اهداف مهم این سفر، تسهیل مبادلات بانکی است که البته برنامه‌های جامعی نیز در این خصوص وجود دارد. به عنوان مثال ایجاد یک صرافی در کشور عمان مطرح شده که منتظریم این مسئله در سفر اخیر به سرانجام برسد.

وی با اشاره به اینکه کشور عمان پایگاه بسیار خوبی برای صادرات مجدد کالا‌های ایرانی به کشور‌های مختلف است، ادامه داد: ما به دلیل بحث تحریم‌ها نیاز به ابزار‌هایی در این خصوص داریم؛ در نتیجه طبق برنامه‌های مد نظر قرار است بخشی از تولید را به کشور عمان ببریم تا بتوان گواهی مبدا را از این کشور دریافت کرد.

این فعال اقتصادی یکی از مهمترین اهداف ایران از انتقال بخشی از تولید به عمان را دریافت تسهیلات از FTA دانست و گفت: همانطور که می‌دانید کشور عمان قرارداد FTA (موافقت‌نامه تجارت آزاد) با ۱۶ کشور عربی- آفریقایی، آمریکا، سنگاپور و ۴ کشور اروپایی سوئیس، لیختن اشتاین، نروژ، سوئد دارد. به همین دلیل اگر ما فقط ۳۰ درصد تولید خود را به مناطق آزاد عمان ببریم، می‌توانیم از این قراداد استفاده کنیم و بدین ترتیب کالا‌های ما با تعرفه گمرک صفر به کشور‌های مختلف صادر می‌شود.

وی اظهار داشت: برای برخورداری از این تسهیلات باید تولیدکنندگان ما بتوانند در عمان حساب‌های ارزی به جز ریال عمان داشته باشند که این موضوع هم جزو برنامه‌های مورد نظر طرفین در سفر هیئت عمان به ایران است که امیدواریم نهایی و اجرایی شود. بدیهی است در صورت توافق طرفین، هر شرکتی از ایران که برای تولید به عمان برود می‌تواند «ال سی» ارسال و یا دریافت و مواد اولیه خود را نیز تهیه کند. ضمن اینکه روند فروش هم با ارز‌های مختلف دنیا میسر خواهد شد.

رئیس پیشین اتاق ایران و عمان به یکی دیگر از اهداف مهم این نشست دو روزه در تهران اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه‌هایی که چندی پیش در اتاق مشترک ایران و عمان تنظیم و در آن کشور معرفی و مطرح شد، بحث تهاتر بود. خوشبختانه وزیر صنعت و معدن عمان با حضور نمایندگان بانک مرکزی و اتاق بازرگانی آن کشور این پیشنهاد را تایید کرد، ولی برای اجرایی شدن آن باید گام جدی برداشت. البته این سیستم تهاتر به معنای تهاتر کالا با کالای کشورعمان نیست، بلکه عمان به عنوان یک پایگاه بین ایران و سایر کشور‌ها قرار خواهد گرفت تا بدین ترتیب، تعرفه انتقال پول کاهش پیدا کند.

برچسب ها: عمان سلطان عمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر