کد خبر: ۱۸۷۸۰
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۰

مین‌های سعودی، بلای جان یمنی‌ها

منابع یمنی اعلام کردند که در اثر انفجار مین‌های برجای مانده از ائتلاف سعودی در شمال یمن، دو برادر کودک به شهادت رسیده و یک نفر دیگر زخمی شد.
مین‌های سعودی، بلای جان یمنی‌ها

مین‌های سعودی، بلای جان یمنی‌ها

مخاطب۲۴ : به نقل از تسنیم ؛ رسانه‌های یمن امروز یکشنبه خبر دادند، در پی انفجار مین برجای مانده از تجاوز ائتلاف سعودی- اماراتی، در منطقه «الغرفه» در نزدیکی شهر «البیضا» واقع در استان الجوف (شمال یمن) دو برادر خردسال، به شهادت رسیده و یک تن دیگر زخمی شده است.

رئیس مرکز اجرایی مین روبی یمن پیش‌تر اعلام کرده بود، با توجه به اینکه بمب‌های خوشه‌ای پرتاب شده توسط هواپیما‌های متجاوز در اماکن غیرنظامی پراکنده است، این مساله تعداد قربانیان را افزایش داده و ما سازمان ملل را مسئول تداوم تلفات ناشی از مین‌ها و بمب‌های خوشه‌ای برجای مانده از تجاوز به یمن می‌دانیم.

 

خبرگزاری یمنی «الخبر» گزارش داد، ائتلاف همچنان به جلوگیری از ورود تجهیزات مورد استفاده برای شناسایی بقایای مین‌ها و بمب‌های خوشه‌ای پرتاب شده ادامه می‌دهد. الخبر به نقل از این مرکز گزارش داد که با ورود تجهیزات شناسایی مین‌ها تعداد قربانیان به طور روزانه کاهش می‌یابد.

در طول سال‌های جنگ، دولت نجات ملی در صنعا بیش از ۳ میلیون بمب و مین به جامانده از جنگ را خنثی و پاکسازی کرده است، اما همچنان جان کودکان و غیرنظامیان بسیاری در خطر است.

عربستان سعودی از مارس ۲۰۱۵ (فروردین ۱۳۹۴) در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن- فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.

در تاریخ بیستم فروردین سال جاری، هیئت‌هایی از عمان (به عنوان میانجی) و هیئتی از عربستان سعودی به ریاست محمد آل جابر، سفیر این کشور در یمن راهی صنعاء شدند تا در مورد آتش بس و صلح در یمن مذاکره کنند.

سفر هیئت سعودی بعد از هشت سال صورت گرفت و نتیجه این مذاکرات این شد که طرفین درگیر (انصارالله از یک طرف و یمنی‌های مورد حمایت عربستان سعودی و خود این کشور) بر سر تبادل اسرا به توافق رسیدند. ولی علی رغم گمانه زنی‌ها و ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر تمدید آتش بس در یمن، این مطلب تاکنون اعلام نشده است.

برچسب ها: مین یمن
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.