کد خبر: ۱۸۷۶۷
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۴
معاون وزیر صمت:

جتکو کانون طراحی خودرو‌های برقی در کشور می‌شود

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت، با اشاره به این‌که تمام خودروسازان مونتاژی کشور را ترغیب به ارایه نقشه راهی برای برقی سازی کرده‌ایم، گفت: در حال حاضر سه کانون بزرگ برقی سازی در کشور وجود دارد که می‌توانیم آن‌ها را بر مبنای منافع ملی در کنار هم قرار دهیم.
جتکو کانون طراحی خودرو‌های برقی در کشور می‌شود

جتکو کانون طراحی خودرو‌های برقی در کشور می‌شود

مخاطب24:منوچهر منطقی در حاشیه بازدید معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری از جتکو، گفت: در طراحی محصولات برقی، مجموعه جتکو را به عنوان کانون اصلی در نظر گرفتیم که می‌تواند سایر مجموعه را راهبری کند، در پارک‌های علمی و فناوری نیز مجموعه جتکو می‌تواند به عنوان مرکز اصلی عمل کند.
وی بیان کرد: آینده صنعت خودرو عمدتا بر مبنای محصولات برقی و خودرو‌های متصل است؛ بنابراین تولید محصولاتی بر پایه برقی، می‌تواند مسیر ویژه و رو به ارتقایی را در کشور باز کند.

وی با اشاره به این‌که دیدگاه‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نسبت به صنعت خودروسازی و تولید محصولات جدید نظیر خودرو‌های برقی بسیار مثبت است، گفت: باید به دنبال راهی باشیم تا این دیدگاه‌ها را به مسیری تبدیل کنیم که خروجی‌های موثری داشته باشد.
منطقی با اشاره به راه اندازی پارک علمی و فناوری صنعت خودرو با مشارکت تمام خودروسازان کشور برای توسعه خودرو برقی، بیان کرد: در این زمینه دو طرح در حال اجراست؛ یکی از شهرک‌های خاص را برای توسعه زیرساخت‌های بخش الکترونیکی ایجاد خواهیم کرد که با مشارکت تمام خودروسازان داخلی صورت می‌گیرد و حتی برخی از خودروسازان داخلی که مونتاژ کار هستند نیز آمادگی دارند که در این شهرک مستقر شوند.
معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت افزود: با توجه به این‌که این مجموعه‌ها نیازمند برخی زیرساخت‌های مشترک هستند، باید تحولی جدی در برقی سازی و ماژول‌هایی از خودرو‌های فعلی که هنوز خودکفا نشده اند، ایجاد کنیم.
وی با اشاره به طرح دوم که با رهنمود‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال انجام است، عنوان کرد: در حال حاضر برخی پارک‌های علمی و فناوری وجود دارند، اما باید پای کار آمده و در راستای این مجموعه قرار گیرند تا یک‌پارچه سازی صورت گیرد.
به گفته وی، این مجموعه‌ها می‌توانند در سطح ارایه ایده‌ها و تبدیل ایده به نمونه سازی و صنعتی سازی عمل کنند و جتکو می‌تواند نقش آفرینی خوبی در زمینه صنعتی سازی داشته باشد.


تفاهم‌نامه ملی ایران‌خودرو و معاونت علمی ریاست جمهوری برای توسعه صنعت خودرو
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو بر تبدیل شرکت جتکو به کانون اصلی توسعه خودرو‌های برقی در کشور تاکید کرد.

علیمردان عظیمی نیز در حاشیه این بازدید، با اشاره به لزوم جذب جوانان متخصص در مجموعه دانش بنیان جتکو بیان کرد: ایران خودرو و صنعت خودرو کشور از منظر فنی توانایی‌های بسیاری دارد و جتکو در کنار پارک علم و فناوری می‌تواند به دستاورد‌های چشم‌گیری در خودروسازی کشور دست یابد.
وی با تاکید بر این‌که راه حل مشکلات کشور توجه به مسایل علمی است که امروز با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می‌کند، تصریح کرد: در این مسیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با حساسیت بالایی به دنبال رفع موانع در زمینه توسعه صنعت خودرو است و با دیدگاه بسیار درستی که برای آینده صنعت خودرو وجود دارد، امیدی را در مجموعه جتکو و ایران خودرو ایجاد کرده است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به این‌که قرار است تفاهم نامه‌ای میان ایران خودرو و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تقویت صنعت خودرو و با دیدگاهی ملی تدوین و امضا شود، گفت: به این طریق می‌توانیم گام‌های بزرگی را برای توسعه صنعت خودروی کشور برداریم.
وی ضمن اظهار امیدواری از امضای هرچه سریع‌تر این تفاهم نامه، عنوان کرد: قطعا امضای این تفاهم نامه امید زیادی را در صنعت خودرو و به ویژه در مجموعه ایران خودرو و جتکو ایجاد خواهد کرد.

اجرای ۵۳ پروژه دانش بنیان در جتکو

در این بازدید، محمد قاسمی، مدیرعامل شرکت جتکو نیز ضمن معرفی این مجموعه دانش بنیان، اظهار کرد: یکی از محور‌های توسعه فناوری و شبکه فناوری در گروه صنعتی ایران خودرو شرکت جتکو است.
وی با بیان این‌که جتکو در سه حوزه تخصصی برق، الکترونیک و کنترل، خودرو‌های برقی و هوشمندسازی و حوزه محاسبات مهندسی و پلتفرم مکانیکی خودرو را به عنوان حوزه‌های محوری پیگیری کرده و پروژه‌های متعددی را در این راستا پیاده می‌کند، خاطرنشان کرد: در مجموع تاکنون حدود ۵۳ پروژه دانش بنیان و فناورانه در مجموعه جتکو انجام شده و تعداد قابل توجهی پروژه در آستانه آغاز و شکل گیری است.
مدیرعامل شرکت جتکو افزود: به لحاظ آماری، ۵۵ درصد پروژه‌هایی که در جتکو جاری است، در حوزه‌های برق، الکترونیک و کنترل است و مجموعا حدود ۳۰ درصد از منابع و پروژه‌هایی که در جتکو در حال جریان است مرتبط با حوزه خودرو‌های برقی و هوشمند و ۱۵ درصد نیز مرتبط با حوزه‌های CAE، مکانیک و مواد است.
وی با اشاره به نوع پروژه‌هایی که در این مجموعه انجام می‌شود، یادآور شد: مجموعا ۶۵ درصد پروژه‌هایی که در شرکت جتکو به سرانجام می‌رسد، پروژه‌های کلان و راهبردی است. حدود ۱۵ درصد از پروژه ها، خدمات طراحی و توسعه و پروژه‌های ریز و درشتی است که برای واحد‌های مختلف گروه صنعتی ایران خودرو انجام می‌دهیم. در حوزه تجهیزات تست و اتوماسیون، ۱۵ درصد منابع شرکت جتکو صرف ساخت تجهیزات و دستگاه‌های خطوط ایران خودرو می‌شود.

قاسمی هم چنین با اشاره به خودکفایی برق و الکترونیک و توسعه المان‌های برق و الکترونیک، گفت: پنج درصد منابع و پروژه‌های شرکت جتکو مصروف این مساله است.
وی با بیان این‌که یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های شرکت جتکو، که در حال حاضر یک فعالیت راهبردی و بسیار مهم محسوب می‌شود، حوزه خودرو‌های برقی است، بیان کرد: این پروژه با خودروی تارای برقی آغاز شد و این پروژه، جزو پروژه‌های فناورانه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مورد حمایت قرار گرفت و در شورای امنیت ملی به عنوان پروژه کلان مصوب شد و در ایران خودرو نیز مورد حمایت قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت جتکو با بیان این‌که سال گذشته نمونه نیمه صنعتی خودروی تارا برقی را تحویل دادیم و پس از انجام تست‌های مرتبط، پروژه در ایران خودرو خاتمه یافت، گفت: به لحاظ کیفیت و ایمنی، این خودرو بسیار قابل توجه است و تلاش کردیم تا تمام قیود طراحی یک محصول قابل استفاده برای مشتری عام را در این خودرو لحاظ کنیم، این خودرو به لحاظ کیفیت ظاهری و توان موتور و سایر ویژگی‌هایی که برای یک خودروی برقی مورد انتظار است، شاخص و قابل توجه بوده و یک مسیر روشنی را در حوزه خودرو‌های برقی در کشور و در گروه صنعتی ایران خودرو گشوده است.

 
برچسب ها: ایران خودرو
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.