کد خبر: ۱۸۷۵۳
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۶

حضور آکادمی همراه اول در نمایشگاه کار دانشگاه تهران

آکادمی همراه اول با هدف جذب نخبگان در «نمایشگاه کار» دانشگاه تهران حضور می‌یابد.
حضور آکادمی همراه اول در نمایشگاه کار دانشگاه تهران

حضور آکادمی همراه اول در نمایشگاه کار دانشگاه تهران

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:«نمایشگاه کار» دانشگاه تهران از فردا دوشنبه یکم خرداد ۱۴۰۲ در مصلی این دانشگاه به مدت سه روز برگزار می‌شود که در آن، آکادمی همراه اول میزبان کارجویان و علاقه‌مندان به فعالیت در صنعت ارتباطات و ورود به دنیای دیجیتال است.

آکادمی همراه، دوره‌های کارآموزی شرکت همراه اول را طی یک دوره ۴ ماهه، با هدف افزایش تجربه و مهارت در دانشجویان و فارغ التحصیلان جویای کار برگزار می‌کند که در این دوره، بیش از ۱۲۰ موقعیت کارآموزی در گروه‌های شغلی متنوع وجود دارد و متقاضیان می‌توانند حداکثر برای ۳ موقعیت، درخواست خود را ثبت کنند.

با توجه به برنامه ریزی‌های ستادی نمایشگاه کار، برگزاری کارگاه‌های آموزشی مختلف و ارائه خدمات مشاوره شغلی توسط تیم‌های حرفه ‎ای، این رویداد فرصتی را برای توان افزایی و ارتقا دانش و آگاهی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه فراهم می‌آورد.

نمایشگاه کار دانشگاه تهران از یکم تا سوم خرداد ۱۴۰۲ از ساعت ۸ تا ۱۸ میزبان کارجویان و بازدیدکنندگان است.

گفتنی است، پیش از این و در فصل پایانی سال ۱۴۰۱ نیز آکادمی همراه اول در نمایشگاه‌های کار دانشگاه علم و صنعت و برج میلاد تهران شرکت کرده بود.

 
برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر