کد خبر: ۱۸۷۴۸
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۲
همزمان با روز جهانی ارتباطات صورت گرفت؛

افتتاح پروژه‌های بزرگ همراه اول با حضور رییس‌جمهور

همزمان با روز جهانی ارتباطات و با حضور رییس‌جمهور دو پروژه بزرگ همراه اول افتتاح و رونمایی شد.
افتتاح پروژه‌های بزرگ همراه اول با حضور رییس‌جمهور

افتتاح پروژه‌های بزرگ همراه اول با حضور رییس‌جمهور

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:عصر روز چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور رییس‌جمهور، تعدادی پروژه مهم و ملّی ارتباطی رونمایی شد.

در این مراسم که با حضور سیدابراهیم رییسی، رییس‌جمهور، عیسی زارع‌‎پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل همراه اول و جمعی از مسؤولان و مدیران شرکت‌ها و سازمان‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، پروژه‌های «آزمایشگاه نسل ۵ تلفن همراه» و «اتصال ۲۲۰۰ روستا به شبکه اینترنت پرسرعت همراه اول» رونمایی شد.

در این برنامه به‌دستور رییس‌جمهور، اولین آزمایشگاه تخصصی نسل ۵ تلفن همراه اپراتور اول در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افتتاح شد و ۲۲۰۰ روستای جدید نیز تحت پوشش اینترنت پرسرعت همراه اول قرار گرفت.

همچنین در همین راستا، پروژه اتصال چهار هزار روستای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات با رونمایی سایت نسل ۴ همراه اول در روستای حسن‌آباد علیا از توابع شهرستان زیرکوه استان خراسان جنوبی با برقراری ارتباطی مستقیم آغاز شد.

سید ابراهیم رئیسی، رییس‌جمهور نیز با گرامیداشت روز ارتباطات و با اشاره به اهمیت شبکه آموزشی دانش‌آموز، بیان داشت: «شاد» که در دوران کرونا به‌وجود آمد، در مدارس و نظام آموزشی آثار و فواید بسیاری داشت؛ سامانه‌ای که در نظام آموزشی ما یک پدیده نو بود و مانع از ایجاد وقفه در آموزش دانش‌آموزان شد.

وی افزود: ما گفتیم که این سامانه را کنار نگذارند تا در کنار آموزش حضوری، این سامانه را نیز برای مسائل کمک‌آموزشی استفاده کنند؛ زیرا ارتباطات خوبی ایجاد شده و این شبکه را نباید از دست داد.

گفتنی است که شبکه «شاد» با سرمایه گذاری همراه اول در دوران کرونا راه اندازی شد.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این مراسم با اعلام اینکه از ابتدای دولت سیزدهم، تعداد چهار هزار روستای بالای ۲۰ خانوار با تلاش اپراتور‌های تلفن همراه و شرکت مخابرات ایران به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است، افزود: هم‌اکنون ۹۲ درصد روستا‌های کشور به این شبکه متصل شده‌اند و ۸ درصد باقی‌مانده نیز که جزو روستا‌های سخت و صعب‌العبور به‌شمار می‌روند به‌زودی متصل خواهند شد.

زارع‌پور با بیان اینکه هم‌اکنون هیچ شهری در کشور وجود ندارد که کمتر از ۸۰ درصد روستا‌های آن به شبکه ملی اطلاعات متصل باشد، تصریح کرد که تا پایان سال جاری ۱۰۰ درصد روستا‌های کشور به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند.

 
برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر