کد خبر: ۱۸۷۴۵
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۷

نسبت کفایت سرمایه بانک مسکن در وضعیت مطلوبی قرار دارد

عسکرپور با اشاره به افزایش سرمایه ۱۰۰ هزار میلیارد ریالی بانک مسکن بیان داشت که کفایت سرمایه این بانک در شرایط مطلوبی قرار دارد.
نسبت کفایت سرمایه بانک مسکن در وضعیت مطلوبی قرار دارد

نسبت کفایت سرمایه بانک مسکن در وضعیت مطلوبی قرار دارد

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن: صابر عسکرپور عضو هیات مدیره و معاون امور مالی بانک مسکن در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا با اشاره به رشد شاخص کفایت سرمایه بانک مسکن گفت: متناسب بودن سرمایه موسسات اعتباری با مخاطرات موجود و ریسک‌های مترتبه از فعالیت‌های بانکی، با استفاده از شاخص کفایت سرمایه ارزیابی می‌شود و رعایت حد مجاز نسبت کفایت سرمایه در بانک‌ها که بر اساس دستورالعمل‌ها در حال حاضر حداقل ۸ درصد تعیین شده است، همواره از سوی مراجع نظارتی مورد تاکید واقع شده به نحوی که عدم رعایت حد مجاز ذکر شده، اقدامات نظارتی پیش‌بینی شده در ضوابط و مقررات ابلاغی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را به همراه دارد.

وی افزود: در بانک مسکن با عنایت به افزایش سرمایه ۱۰۰ هزار میلیارد ریالی صورت گرفته در اسفندماه سال ۱۴۰۱، نسبت کفایت سرمایه در حال حاضر وضعیت مطلوبی در سیستم بانکی کشور داشته، به نحوی که این نسبت در بانک مسکن بالاتر از حداقل تعیین شده در دستورالعمل‌های ابلاغی بانک مرکزی قرار گرفته است و این موضوع افزایش اعتبار بانک در شبکه بانکی کشور و همچنین در سطح بین المللی را به همراه دارد.

عضو هیات مدیره بانک ضمن اشاره به عملکرد مطلوب بانک در حوزه اعطای تسهیلات در سال گذشته خصوصاً تسهیلات منعقده و پرداختی در طرح نهضت ملی مسکن، تصریح کرد با توجه به افزایش سرمایه‌ای که به بانک مسکن اختصاص یافته است، در صورت تجهیز مناسب منابع، تسهیلات‌دهی در بخش مسکن و ساختمان مطابق با ماهیت تخصصی بانک نیز افزایش قابل ملاحظه‌ای پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: از آنجایی که بر اساس دستور العمل‌های ابلاغی از سوی بانک مرکزی ج. ا. ا در ارتباط با محاسبه نسبت کفایت سرمایه، فعالیت بانک در زمینه پرداخت تسهیلات با توجه به تاثیر آن در افزایش دارایی‌های موزون به ریسک، رابطه معکوسی با بهبود نسبت کفایت سرمایه دارد، از اینرو حفظ و بهبود نسبت کفایت سرمایه فعلی بانک به منظور حضور پرقدرت در حوزه مسکن و ساختمان کشور با توجه به حجم تکالیف و تعهدات تسهیلاتی پیش‌رو، مستلزم توجه به دو موضوع است. اول برنامه‌ریزی و تلاش تمامی واحد‌ها و سطوح بانک در راستای افزایش سودآوری و کاهش زیان انباشته و از سوی دیگر پیگیری افزایش سرمایه از طریق ظرفیت‌های قانونی موجود و پیش بینی افزایش سرمایه بانک مسکن در قوانین بودجه سنواتی توسط نهاد‌های محترم سیاستگذار.

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر