کد خبر: ۱۸۷۴۵
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۷

نسبت کفایت سرمایه بانک مسکن در وضعیت مطلوبی قرار دارد

عسکرپور با اشاره به افزایش سرمایه ۱۰۰ هزار میلیارد ریالی بانک مسکن بیان داشت که کفایت سرمایه این بانک در شرایط مطلوبی قرار دارد.
نسبت کفایت سرمایه بانک مسکن در وضعیت مطلوبی قرار دارد

نسبت کفایت سرمایه بانک مسکن در وضعیت مطلوبی قرار دارد

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن: صابر عسکرپور عضو هیات مدیره و معاون امور مالی بانک مسکن در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا با اشاره به رشد شاخص کفایت سرمایه بانک مسکن گفت: متناسب بودن سرمایه موسسات اعتباری با مخاطرات موجود و ریسک‌های مترتبه از فعالیت‌های بانکی، با استفاده از شاخص کفایت سرمایه ارزیابی می‌شود و رعایت حد مجاز نسبت کفایت سرمایه در بانک‌ها که بر اساس دستورالعمل‌ها در حال حاضر حداقل ۸ درصد تعیین شده است، همواره از سوی مراجع نظارتی مورد تاکید واقع شده به نحوی که عدم رعایت حد مجاز ذکر شده، اقدامات نظارتی پیش‌بینی شده در ضوابط و مقررات ابلاغی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را به همراه دارد.

وی افزود: در بانک مسکن با عنایت به افزایش سرمایه ۱۰۰ هزار میلیارد ریالی صورت گرفته در اسفندماه سال ۱۴۰۱، نسبت کفایت سرمایه در حال حاضر وضعیت مطلوبی در سیستم بانکی کشور داشته، به نحوی که این نسبت در بانک مسکن بالاتر از حداقل تعیین شده در دستورالعمل‌های ابلاغی بانک مرکزی قرار گرفته است و این موضوع افزایش اعتبار بانک در شبکه بانکی کشور و همچنین در سطح بین المللی را به همراه دارد.

عضو هیات مدیره بانک ضمن اشاره به عملکرد مطلوب بانک در حوزه اعطای تسهیلات در سال گذشته خصوصاً تسهیلات منعقده و پرداختی در طرح نهضت ملی مسکن، تصریح کرد با توجه به افزایش سرمایه‌ای که به بانک مسکن اختصاص یافته است، در صورت تجهیز مناسب منابع، تسهیلات‌دهی در بخش مسکن و ساختمان مطابق با ماهیت تخصصی بانک نیز افزایش قابل ملاحظه‌ای پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: از آنجایی که بر اساس دستور العمل‌های ابلاغی از سوی بانک مرکزی ج. ا. ا در ارتباط با محاسبه نسبت کفایت سرمایه، فعالیت بانک در زمینه پرداخت تسهیلات با توجه به تاثیر آن در افزایش دارایی‌های موزون به ریسک، رابطه معکوسی با بهبود نسبت کفایت سرمایه دارد، از اینرو حفظ و بهبود نسبت کفایت سرمایه فعلی بانک به منظور حضور پرقدرت در حوزه مسکن و ساختمان کشور با توجه به حجم تکالیف و تعهدات تسهیلاتی پیش‌رو، مستلزم توجه به دو موضوع است. اول برنامه‌ریزی و تلاش تمامی واحد‌ها و سطوح بانک در راستای افزایش سودآوری و کاهش زیان انباشته و از سوی دیگر پیگیری افزایش سرمایه از طریق ظرفیت‌های قانونی موجود و پیش بینی افزایش سرمایه بانک مسکن در قوانین بودجه سنواتی توسط نهاد‌های محترم سیاستگذار.

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر