کد خبر: ۱۸۷۳۰
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۲
سرپرست مدیریت شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی:

بازار تبریز قلب تپنده اقتصاد منطقه است

سرپرست مدیریت شعب بانک توسعه تعاون از بازار تبریز، بزرگترین بازار سرپوشیده جهان به عنوان قلب تپنده اقتصاد منطقه یادکرد.
بازار تبریز قلب تپنده اقتصاد منطقه است

بازار تبریز قلب تپنده اقتصاد منطقه است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ مسعود کردستانی دربازدیدازشعبه آیت الله شهید مدنی تبریز (بازار تبریز) افزود: سهم بازار تبریز در رونق اقتصادی منطقه بی نظیر و این تاثیرگذاری سالیان سال است که ادامه دارد.

وی با اشاره به خدمات ویژه بانک توسعه تعاون به بازاریان اظهار کرد:همکاران مان در شعبه شهید مدنی به جهت قرار گرفتن در مسیر بازار تبریز می‌توانند زمینه ساز افزایش اقبال به خدمات بانک شوند.

کردستانی تصریح کرد: خدمات الکترونیک بانک در حال توسعه و گسترش است و همکاران بانک با انتقال این اطلاعات و فرصت‌های ایجاد شده می‌توانند میزان رضایت مشتریان را چندین برابر کنند.

وی با بررسی کلی عملکرد شعبه شهید مدنی تبریز تاکید کرد: خوشبختانه این شعبه هم از لحاظ موقعیت و هم تیم اجرایی قابلیت‌های فراوانی دارد که امیدواریم با همدلی و افزایش توان همدیگر شاهد ارتقای درجه شعبه باشیم.

این گزارش حاکی است، در ادامه حیدر ابراهیم نژاد رئیس شعبه شهید آیت الله مدنی تبریز نیز ضمن ارایه گزارشی از فعالیت‌های وعده افزایش سهم بانک توسعه تعاون در جریان اقتصادی بازار تبریز داد.

گزارش روابط عمومی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی حاکی است، در حال حاضر بانک توسعه تعاون ۲۲ شعبه در سطح استان دارد که ۶ شعبه در کلانشهر تبریز ۶ فعال است.

captcha
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.