کد خبر: ۱۸۶۹۷
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰

بازدید مدیرعامل بیمه سرمد از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳

مدیرعامل بیمه سرمد در سومین روز نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۳) از این نمایشگاه بازدید کرد.
بازدید مدیرعامل بیمه سرمد از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳

بازدید مدیرعامل بیمه سرمد از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌ عمومی بیمه سرمد:سیدمحمدمهدی بهشتی‌نژاد، ضمن بازدید از غرفه‌های شرکت کننده در نمایشگاه، با مدیران شرکت‌های حاضر دیدار و گفت‌گو کرد.

مدیرعامل بیمه سرمد، در ادامه با حضور در غرفه این شرکت در سالن شماره ۵ ضمن دیدار با نمایندگان و شبکه فروش مستقر در غرفه بیمه سرمد با آنان دیدار و گفتگو کرد و در جریان نظرات و پیشنهادات شبکه فروش قرار گرفت.

بهشتی‌نژاد در این دیدار، سیاست‌ها و استراتژی‌های بیمه سرمد در سال ۱۴۰۲ را یادآور شد و نمایندگان به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

گفتنی است دوازدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۳) با حضور ۴۰۰ استارتاپ و شرکت دانش بنیان، از ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ آغاز شد و تا ۲۳ اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس ادامه دارد.

نمایشگاه اینوتکس تعامل علمی کشور‌ها و عرصه تجارت و کسب و کار است و با هدف افزایش مشارکت بین شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری داخلی و خارجی در راستای هم‌افزایی، جذب سرمایه و شبکه‌سازی زیست‌بوم فناوری کشور در پارک علم و فناوری پردیس آغاز به کار کرد. نمایشگاه اینوتکس امسال از کشور‌های مختلف مخاطب دارد و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه استقبال خوبی از این دوره داشته‌اند.

 
برچسب ها: بیمه سرمد
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شرکت‌های ایرانی پول مسافران را پس دادند؟ حالا چرا شرکت‌های خارجی پول‌ها را عودت نمی‌دهند؟ شرکت‌های ایرانی پول مسافران را پس دادند؟ حالا چرا شرکت‌های خارجی پول‌ها را عودت نمی‌دهند؟
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی و گردشگری استان تهران بخشنامه‌های صادرشده برای استرداد هزینه سفر‌های لغوشده در طول جنگ ۱۲ روزه را به‌ویژه در «سفر‌های خارجی»، ناکارآمد دانست و گفت: «کشور‌های دیگر شرایط کنسلی اعمال‌شده از سوی ایران را قبول ندارند و حاضر به استرداد وجوه مسافر ایرانی نیستند. متولیان دولتی دست‌کم می‌توانند با کشور‌های کثیرالاسفر ایرانی‌ها مثل ترکیه، امارات و تایلند رایزنی کنند.»
پ. ک. ک رسماً خلع سلاح را آغاز کرد پ. ک. ک رسماً خلع سلاح را آغاز کرد
رسانه‌های محلی از آغاز رسمی خلع سلاح گروه موسوم به حزب کارگران کردستان از امروز ۲۰ تیرماه خبر دادند.
آمریکا هنوز درباره اثر بمب‌های سنگرشکن در ایران اطلاعات دقیقی ندارد! آمریکا هنوز درباره اثر بمب‌های سنگرشکن در ایران اطلاعات دقیقی ندارد!
منابع رسمی از تردید مقامات پنتاگون درباره اثر بمب‌های سنگرشکن در حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران خبر دادند و اعلام کردند ما ارزیابی‌های اولیه را دریافت کرده‌ایم و این اطلاعات هنوز کامل نیست.
خانم معلم از دست مکرون خسته شده است! برژیت، مکرون را نمی‌خواهد؟ خانم معلم از دست مکرون خسته شده است! برژیت، مکرون را نمی‌خواهد؟
تلاش امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، در حین قدم‌زدن با پادشاه بریتانیا، برای گرفتن دست همسرش، بریژیت ماکرون، با واکنش سرد و امتناع او مواجه شد؛ صحنه‌ای که واکنش کاربران را در پی داشت و برای رئیس جمهور فرانسه موقعیت ناخوشایند جدیدی رقم زد.
اطلاع‌رسانی خاموشی‌های احتمالی اطلاع‌رسانی خاموشی‌های احتمالی
شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) اعلام کرد: مشترکان برق می‌توانند با استفاده از بازوی برق من در پیام‌رسان بله، از زمان‌بندی خاموشی‌های احتمالی منطقه خود مطلع شوند.
حضور قالیباف بر مزار شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی حضور قالیباف بر مزار شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی
رئیس مجلس شورای اسلامی سحرگاه امروز بر سر مزار شهدای تهاجم اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه در بهشت زهرا (س) حاضر شد.
آغاز ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد آغاز ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد
ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته مهر ماه ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.
برگزیده
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر