کد خبر: ۱۸۶۹۶
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۸

سفیر روسیه در انگلیس: هنوز به طور جدی در اوکراین وارد عمل نشده‌ایم

سفیر روسیه در انگلیس در مصاحبه‌ای تاکید کرد، نتیجه جنگ در اوکراین وابسته به این است که آیا ناتو همچنان به تقویت کی‌یف با ارسال محموله‌های کمک‌های تسلیحاتی ادامه بدهد یا خیر.
سفیر روسیه در انگلیس: هنوز به طور جدی در اوکراین وارد عمل نشده‌ایم

سفیر روسیه در انگلیس: هنوز به طور جدی در اوکراین وارد عمل نشده‌ایم

مخاطب24:آندری کلین، سفیر روسیه در انگلیس در پاسخ به سوالی درباره این که از نظر او چقدر طول خواهد کشید که جنگ در اوکراین متوقف شود، پاسخ داد: این امر وابسته به این است که تلاشهای فعلی کشورهای ناتو به ویژه انگلیس که باعث تشدید جنگ در اوکراین می‌شوند ادامه یابند یا خیر.

 

 

 

این فرستاده در ادامه بیان داشت، "این که فکر کنیم اوکراین ممکن است پیروز شود یک آرمانگرایی اشتباه است."

او اضافه کرد، روسیه ۱۶ برابر از اوکراین بزرگتر بوده و دارای منابع عظیم است.

این مقام ارشد روس همچنین تاکید کرد، مسکو "هنوز شروع به اینکه به صورت جدی وارد عمل شود نکرده است."

کلین همزمان با اشاره به تصمیم اخیر انگلیس برای ارسال موشکهای دوربرد و تانک برای اوکراین و گمانه‌زنی‌های جاری در خصوص احتمال انتقال جنگنده‌های مدرن به این کشور هشدار داد: "البته دیر یا زود، ممکن است این روند تشدید جنگ بعد جدیدی که ما نه به آن نیاز داشته و نه خواستار آن هستیم پیدا کند."با این حال او این موضوع را که جنگ اوکراین ممکن است به شکل دیپلماتیک حل و فصل شود رد نکرده و گفت، دو طرف "ممکن است همین فردا صلح برقرار کنند."

میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه روسیه روز شنبه گفت، چنانچه کی‌یف از بلندپروازی‌های خود به منظور پیوستن به ناتو و اتحادیه اروپا دست برداشته، "واقعیتهای ارضی جدید" را به رسمیت شناخته و زبان روسی را به عنوان یک زبان رسمی خود تعیین کند جنگ در این کشور می‌تواند حل و فصل شود.

میخائیل پودولیاک، دستیار ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین با رد این درخواستها تاکید کرد، روسیه باید به منظور برقراری صلح در اوکراین همه سربازانش را از اراضی مورد ادعای کی‌یف خارج کند، غرامت پرداخت کند و "جنایتکاران جنگی" را مسترد کند.

از زمان شروع جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، کشورهای غربی میلیاردها دلار کمک امنیتی به کی‌یف ارائه کرده‌اند؛ مسکو می‌گوید این سیاست موجب می‌شود، این بلوک نظامی تبدیل به یک شریک مستقیم در خصومت‌ها شود.

 

 

 

بریتانیا یکی از فعال‌ترین حامیان اوکراین بوده و متعهد به ۴.۶ میلیارد پوند ( ۵.۷میلیارد دلار) کمک نظامی به این کشور شده است. طبق اعلام مسکو، در اوایل ماه جاری، لندن موشک‌های دوربرد از مدل "استورم شادو" را به کی‌یف ارائه کرد و این موشکها متعاقباً توسط نیروهای اوکراینی برای هدف قرار دادن غیرنظامیان در شهر لوهانسک روسیه استفاده شد.

ماه مارس، انگلیس اعلام کرد که گلوله‌های تانک ضد زره حاوی اورانیوم ضعیف‌شده را به اوکراین ارسال می‌کند و وزارت دفاع روسیه هشدار داد که این مهمات به سربازان و غیرنظامیان "آسیب جبران‌ناپذیر" وارد می‌کند.

برچسب ها: روسیه انگلیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
طرح اسرائیل بزرگ؛ رؤیای ژئوپلیتیکی صهیونیسم طرح اسرائیل بزرگ؛ رؤیای ژئوپلیتیکی صهیونیسم
طرح اسرائیل بزرگ مفهومی تاریخی و سیاسی است که از دل صهیونیسم زاده شد و با اهداف ایدئولوژیک، ژئوپلیتیکی، امنیتی و اقتصادی، همچنان سایه‌ای سنگین بر خاورمیانه دارد.
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر