کد خبر: ۱۸۶۵۵
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۰۱

برخورد جدی با گرانفروشان بازار مرغ

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : در برخورد با گرانفروشان بازار مرغ جدی هستیم.
برخورد جدی با گرانفروشان بازار مرغ

برخورد جدی با گرانفروشان بازار مرغ

مخاطب۲۴ : به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ علی چاله چاله رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ برای مصرف کننده ۷۳ هزار تومان است، گفت: مرغ باید با قیمت مصوب ۷۳ هزار تومانی در بازار عرضه شود و عرضه مرغ با قیمت بالاتر از قیمت‌های مصوب، تخلف است.

وی با بیان اینکه عرضه کنندگان مرغ با قیمت بیشتر از قیمت مصوب در کرمانشاه جریمه می‌شوند، گفت: از مردم تقاضا داریم گرانفروشان بازار مرغ را به سامانه ۱۲۴ معرفی کنند تا برخورد لازم با آن‌ها صورت بگیرد.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به نظارت مستمر بازرسان جهاد کشاورزی بر بازار مرغ در استان، گفت: از بازرسان بسیج نیز برای نظارت بیشتر بر بازار مرغ استان استفاده خواهد شد.

وی اشاره‌ای هم به وضعیت قابل قبول تولید مرغ در استان با توجه به جوجه ریزی‌های انجام شده در ماه‌های پیش داشت و با بیان اینکه شب گذشته (پنجم خرداد) ۱۰۰ تن مرغ در کشتارگاه‌های استان کشتار شده، گفت: این حجم از تولید با نیاز استان همخوانی داشته و قاعدتا نباید کمبودی در بازار مرغ استان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه بخشی از مرغ تولیدی در استان برای تامین نیاز استان‌های همجوار و تهران از کرمانشاه خارج می‌شود، گفت: با توجه به اینکه بازار مرغ در کشور در حال رسیدن به تعادل است، کمبود‌های جریی مرغ در استان هم به زودی مرتفع خواهد شد.

برچسب ها: مرغ کرمانشاه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر