کد خبر: ۱۸۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۷

افزایش ۲۹ درصدی قیمت بلیت هواپیما

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: افزایش ۲۹ درصدی مصوب شده و قانونی است همه ما باید از این قانون تمکین کنیم و بیشتر از این اگر سایتی رقم بالاتری بفروشند قطعا تخلف دارند.
افزایش ۲۹ درصدی قیمت بلیت هواپیما

افزایش ۲۹ درصدی قیمت بلیت هواپیما

مخاطب24:رادیو گفتگو برنامه صبح و گفتگو با حضورآقای یازرلو سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره افزایش ۲۹ درصدی قیمت بلیت هواپیما به گفتگو پرداخت.

 


مجری: درباره افزایش قیمت بلیت‌ها هواپیما ما در ماه‌های گذشته هم با حضرتعالی هم صحبت شدیم، اما بفرمایید درباره این که به چه قیمتی و چند رسیده و چه میزان افزایش لحاظ شده؟


سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور: با تصویب و هماهنگی ستاد تنظیم بازار و شورای عالی هواپیمایی کشوری، در مجموعه وزارت راه و شهرسازی با ۲۹ درصد افزایش قیمت بلیت هواپیما موافقت شد و همین ۲۹ درصد را هم ما در روز دوم خرداد به طور رسمی روی سایت سازمان هواپیمایی کشور قرار دادیم و همین طورانجمن شرکت‌های هواپیمایی هم همین طور، قیمت‌هایی که در واقع با یک سوء تعبیر یا یک اشتباه در محاسبه، چون اگر خاطر مبارک باشد ما سه مرحله نرخ گذاری را در سال ۱۴۰۰ پشت سر گذاشتیم در تیرماه ۱۴۰۰ در آذرماه و در دی ماه ۱۴۰۰ که البته محاسبه ۲۹ درصد پایانی ما توی همان ۱۳/۱۰/۱۴۰۰ بود که قیمت را برپایه آن ۲۹ درصد افزایش دادند و خارج از این نرخ هم ما در پیوند با این موضوع، دو نکته را تذکر بدهم یکی این که ۲۹ درصد افزایش قانونی است و بیشتر از این اگر سایتی یا سیستم فروشی زیر مجموعه وب‌هایی که دارند شبکه توزیع کار می‌کنند اگر رقم بالاتری را بفروشند قطعا تخلف دارند و دو این که ما قبل از سال گذشته قبل از تعطیلات عید نوروز اعلام کردیم و مجددا باز پیرو زدیم پیرامون این موضوع که از مقصد و مبدا تهران به شش شهرستان پرتردد چارتر ممنوع است یعنی اصفهان، تبریز، مشهد، کرمان، بندرعباس و شیراز مواردی هستند که اگر کسی بخواهد تردد بکند و چارتر به هشان بفروشند تخلف صورت گرفته یعنی این هفت شهر با تهران که در واقع چارتر بهش به آن ممنوع است و مردم می‌توانند با همان نرخنامه‌ای که ما تصویب کردیم و با افزایش قیمتی که حتی داده شده با ۲۹ درصد قیمت بلیت هایشان را باید پرداخت می‌کنند.


مجری: و سومی را هم من اضافه کنم سومی هم این که ا گر احتیاج خبری دارید اگر احتیاج به این هست که راجع به موضوع این چنینی صحبت بشود حتما به روابط عمومی مراجعه بفرمایید و ازشان جویا بشید صحبت و سقم خبری که در رسانه‌های مجازی و غیرمجازی دارد مطرح می‌شود اگر نکته‌ای باشد که به هر حال خلاف این باشد شهروندان و شنوندگان باید چکار بکنند؟


سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور: پیرو باز همان صحبت‌هایی که با شما داشتیم و شنوندگان شاهد بودند و شاهد هستند من خواهشم این است که برای این که دسترسی‌های ما را به لحاظ نظارتی و اعمال قانون باز نگه دارنداین است که مردم و خصوصا مسافران آن پویایی لازم را داشته باشند حساسیت لازم را داشته باشند ما یک ابزار‌های کنترلی و نظارتی داریم که می‌توانیم مجموعه‌ای که تو شبکه توزیع و نمایش بلیت فعال هستند اگر تخلفی را صورت بدهند مردم می‌توانند این را به ما گزارش کنند البته ما هر روز به صورت سیستمی توسط کارشناسانی که در سازمان هواپیمایی کشوری حضور دارند تمام شبکه توزیع بلیت را دارند نظارت می‌کنیم منتها، چون شبکه شبکه گسترده‌ای هست در حوزه توزیع و فروش و نمایش خب شاید یک جا‌هایی ممکن است از قلم بیفتد مضاف بر این که بعضی‌ها هستند که تو شبکه توزیع مجوز هم از ما ندارند، اما آمدند و متصل شدند به مواردی که در واقع از ما مجوز فعالیت گرفتند و دوم این که اگر جایی معمولا شرکت‌های هواپیمایی به خودشان ایناجازه را نمی‌دهند که گرانفروشی کنند و سیستمی هم می‌فروشند حتی با این ۲۹ درصدی که در موردش مباحث بسیار زیادی وجود دارد من ورود نمی‌کنم، اما به هرحال این ۲۹ درصد قانونی است که تصویب شده ابلاغ شده و همه ما باید از این قانون تمکین بکنیم منتها اگر کسی در این شرایط را رعایت نکرد خواست تخلفی بکند خصوصا تو حوزه گرانفروشی مردم می‌توانند به سایت سازمان هواپیمایی کشوری مراجعه بکنند آنجا مجددا باز عرض می‌کنم آیین نامه حقوق مسافر را حتما مطالعه بکنند ما در پس از دو سه سال تلاش و کوشش همکاران توانستیم این آیین نامه حقوق مسافر را به تصویب برسانیم موارد بسیار قابل توجهی را نسبت به حقوق مردم و حقوق عامه مدنظردارد که امیدواریم به خدمتگزاران خودشان در مجموعه صنعت هواپیمایی کشور کمک بکنند و مضاف بر این که آقای دکتر من واقعا عذرخواهی می‌کنم بعضی از جا‌ها حالا بعضی از هموطنان عزیز، مسافران عزیز شاید در هفته‌های گذشته به سختی بلیت گیرشان آمده ما تلاشمان براین هست که ناوگان هواپیمایی کشوری را توسعه بدهیم چه به لحاظ بازآمدی و اورهال کردن و چه به لحاظ این که بتوانیم ناوگان جدید را وارد ناوگان هوایی کشور بکنیم به هرحال از مردم هم عذرخواهی می‌کنم هم این که خواهش دارم که ما را کمک بکنند در خدمتگزاری بیشتر انشاالله. از شما خیلی سپاسگزاریم و همکاران محترم که همیشه روی بازی را داشتید در حوزه اطلاع رسانی شفاف.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر