کد خبر: ۱۸۵۹۲
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۳

ثبت نام ۵۲۵ هزار نفر متقاضی در سامانه یکپارچه فروش خودرو

مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو گفت: از ۳ خرداد تاکنون ۵۲۵ هزار نفر توانستند در سامانه یکپارچه فروش خودرو ثبت نام خود را نهایی کنند.
ثبت نام ۵۲۵ هزار نفر متقاضی در سامانه یکپارچه فروش خودرو

ثبت نام ۵۲۵ هزار نفر متقاضی در سامانه یکپارچه فروش خودرو

مخاطب24:مهدی تقدسی با بیان این که تا امروز ۵۲۵ هزار نفر در سامانه یکپارچه فروش خودرو esalecar.ir توانستند ۵ اولویت خودرویی خود را انتخاب کنند گفت: تا شب گذشته ۳۳۰ هزار نفر و امروز ۱۹۵ هزار نفر توانستند ثبت نام خود را نهایی کنند.

 


وی در ادامه افزود:این آمار ثبت نامی در حالی است که در برخی ساعات پیک، اختلالی در سایت فروش خودرو داخلی esalecar.ir وجود داشته است.

مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو با اشاره به نحوه اطمینان متقاضیان از ثبت نام گفت: به دلیل اینکه ترافیک در برخی ساعات بالاست ممکن است در گزینه جزئیات سفارش، ثبت نام متقاضیان نشان داده نشود، اما در اصل با بروزرسانی سایت، ثبت نام انجام شده است.

تقدسی تشریح کرد: متقاضیان اگر در ساعات غیر پیک به سامانه مراجعه کنند، می‌توانند بدون مشکل ثبت نام خود را نهایی کنند؛ با توجه به اینکه ثبت نام تا ۱۰ خرداد ادامه دارد متقاضیان نگران تکمیل فرایند ثبت نامی نباشند.

مدیر سامانه فروش خودرو esalecar.ir گفت: در این دوره ۲۳ خودرو از ۴ خودروساز عرضه شده است و متقاضیان می‌توانند در زمان ثبت نام، اولویت پنج خودرویی خود را از محصولات شرکت سایپا، کرمان موتور، مدیران خودرو و فردا موتور انتخاب کنند.

منبع: تسنیم

 
برچسب ها: فروش خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟ قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟
«قیمت پیشنهادی» فروش آپارتمان‌های کوچک متراژ و سالخورده زیر ۶۰ متر در پایتخت ۱۶ درصد کمتر از میانگین قیمت پیشنهادی آپارتمان‌های میان متراژ است.
سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد
طبق تصویب‌نامهٔ هیئت وزیران سود بازرگانی خودرو‌های وارداتی (بنزینی، برقی و هیبریدی) در سامانهٔ جامع تجارت تا پایان ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد.
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
وزارت جهاد کشاورزی از توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی برای تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر