کد خبر: ۱۸۵۷۷
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۵

آیا سلطان عمان در سفر به ایران، حامل پیام خاصی برای تهران است؟

مدیرکل خلیج فارس وزارت امور خارجه با بیان این‌که سفر سلطان عمان به تهران در چارچوب روابط دو جانبه انجام می‌شود، اظهار کرد: امیدواریم در این سفر اسناد جدیدی بین تهران و مسقط برای گسترش تعاملات و همکاری‌های بین دو کشور به امضا برسد.
آیا سلطان عمان در سفر به ایران، حامل پیام خاصی برای تهران است؟

آیا سلطان عمان در سفر به ایران، حامل پیام خاصی برای تهران است؟

مخاطب24:علیرضا عنایتی در ارتباط با اهمیت سفر روز یکشنبه سلطان عمان به تهران تصریح کرد: در چارچوب توسعه مناسبات ایران با کشور‌های همسایه و پیرامونی خود با توجه به اصل سیاست همسایگی که از سوی دولت سیزدهم پیگیری می‌شود همکاری‌های ایران با کشور‌های همسایه و منطقه در ابعاد مختلف توسعه پیدا کرده است که از نماد مشخص آن توسعه رفت و آمد سران کشور‌ها به یکدیگر است.

 

 


وی با بیان این‌که سال گذشته رئیس جمهور ایران از سلطنت عمان دیدار کردند و با مقامات عالی‌رتبه این کشور دیدار و رایزنی داشتند، گفت: در سفر آقای رئیسی به مسقط که به دعوت سلطان عمان برگزار شد چندین سند بنیادین و پایه‌ای در راستای توسعه و گسترش روابط دو کشور به امضا رسید و متعاقب آن سفر، ما در انتظار سفر سلطان عمان به ایران هستیم.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر این که سفر سلطان عمان به تهران علاوه بر تقویت مناسبات دو جانبه و همچنین انجام گفتگو‌های منطقه‌ای در جهت اجرایی شدن توافقات صورت گرفته بین دو کشور در جریان سفر سال گذشته رئیس‌جمهور به عمان است، تصریح کرد: امیدواریم در این سفر اسناد دیگری بین دو کشور به امضا برسد.

دستیار وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر این‌که روابط ایران و عمان روابط رو به رشد و رو به توسعه‌ای است، تصریح کرد: حجم تجارت و مناسبات دو کشور طی مدت اخیر از یک روند صعودی برخوردار بوده چنانکه اکنون حجم تجارت دو کشور حدود دو میلیارد دلار برآورد می‌شود.

عنایتی در ادامه اضافه کرد: امیدواریم با توسعه زیرساخت‌ها و خطوط مواصلاتی و ارتباط بیشتر دستگاه‌های اجرایی و اداری و وزارتخانه‌های دو کشور این مناسبات همچنان توسعه پیدا کند و به حجم شایسته خود برسد.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اظهارنظر‌های صورت گرفته در چند روز اخیر در ارتباط با این سفر آیا سلطان عمان در سفر به تهران حامل پیام خاصی است؟ اظهار کرد: من از این موضوع اطلاعی ندارم و همانطور که اشاره کردم این سفر در چارچوب روابط دو جانبه انجام می‌شود و حتما در جریان آن طبق روال این گونه سفر‌ها، مقامات عالی‌رتبه دو کشور در مورد مسائل منطقه‌ای نیز رایزنی و گفتگو می‌کنند.

 

 


بر اساس این گزارش، هیثم بن طارق آل سعید، سلطان عمان به دعوت رسمی سید ابراهیم رئیسی روز یکشنبه به تهران سفر خواهد کرد و عصر یکشنبه رئیسی در مجموعه فرهنگی-تاریخی سعدآباد به طور رسمی از سلطان عمان استقبال خواهد کرد.

سپس رئیسی و سلطان هیثم بن طارق مذاکرات خصوصی خود را آغاز خواهند کرد و پس از آن هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور با یکدیگر گفتگو و رایزنی خواهند داشت.

تعدادی از وزرا و مقامات ارشد این کشور، سلطان عمان را در این سفر دو روزه همراهی می‌کنند.

برچسب ها: ایران
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
بقائی: هیچ مذاکره‌ای با پیش داوری تحمیل شده به نتیجه نمی‌رسد بقائی: هیچ مذاکره‌ای با پیش داوری تحمیل شده به نتیجه نمی‌رسد
سخنگوی وزارت امور خارجه مبنی بر واکنش جمهوری اسلامی ایران به سخنان استیو ویتکاف که تلویحا خواهان تسلیم ایران به توافق مدنظر ایالات متحده شده بود، گفت: این نخستین بار نیست که ما با ادعا‌های ضد و نقیض مواجه می‌شویم؛ داوری را به مردم فهیم ایران، نخبگان سیاسی کشور تا خودشان درباره رویکرد مذاکراتی ایران و متقابلاً رویکرد مذاکراتی آمریکا قضاوت کنند. هیچ مذاکره‌ای که با بار و پیش‌داوری تحمیل‌شده آغاز شود، طبیعی است که به نتیجه نخواهد رسید
ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در نخستین نشست هیات صلح غزه در واشنگتن با بیان اینکه صلح دشوار است، ادعا کرد: باید با ایران به توافق معناداری دست یابیم.
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»