کد خبر: ۱۸۵۶۹
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۷

پیش بینی بورس امروز ۶ خرداد ۱۴۰۲

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز شنبه می‌روند که روز چهارشنبه شاخص کل بورس تهران برای چهارمین روز کاری متوالی رشد کرد. آیا روند صعودی بازار ادامه خواهد داشت؟
پیش بینی بورس امروز ۶ خرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس امروز ۶ خرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:برای پیش بینی بورس امروز –شنبه ۶ خرداد- به روند بازار سهام در روز چهارشنبه نگاه می‌کنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل افزایش ۱۵ هزار و ۱۶۴ واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن به رشد ادامه داد و هزار و ۷۶۷ واحد بالا آمد. شاخص کل فرابورس نیز ۴ واحد پایین آمد و شاخص هم وزن فرابورس ۲۷۶ واحد رشد پیدا کرد.

 


در پایان معاملات روز چهارشنبه، ۳۱۷ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۳۵۴ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۴۷ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۵۳ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت
روز شنبه در بورس شرکت بیمه دانا (دانا)، شرکت پتروشیمی خارک (شخارک) و شرکت صنایع شیمیایی سینا (شسینا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت کشت و صنعت شهداب ناب خراسان (غشهداب)، شرکت کشت و دامداری فکا (زفکا) و شرکت کشت و صنعت شریف آباد (زشریف) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های دکوثر (شرکت داروسازی کوثر)، ثشاهد (شرکت سرمایه گذاری شاهد) و فنوال (شرکت نورد آلومینیوم) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت عمران و توسعه شاهد (ثعمرا)، شرکت شیر پاستوریزه پگاه فارس (غفارس) و شرکت پتروشیمی تندگویان (شگویا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

 


عرضه و تقاضای بازار
در معاملات چهارشنبه، ۱۲۲ نماد صف خرید داشتند و ۳۸ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۱۹ درصدی نسبت به روز قبل به هزار و ۱۲۲ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۹۲ درصدی به ۲۹۴ میلیارد تومان رسید.

پیش بینی بورس امروز
روز چهارشنبه شاخص کل و شاخص هم وزن بورس تهران از ابتدا روند صعودی داشتند، اما پس از آن با شیب ملایمی نزول کردند. البته شاخص هم وزن نوسان بیشتری داشت و تغییرات شاخص کل تا پایان با ثبات بود.

با این حال در مجموع کل معاملات چهارشنبه، ارزش صف‌های خرید بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان بیشتر از صف‌های فروش بود.

اما حجم معاملات پایین بود و ارزش معاملات خرد با افت ۶ درصدی به ۱۲ هزار و ۱۶۰ میلیارد تومان سقوط کرد. همچنین شاهد خروج پول حقیقی به میزان ۱۱۹ میلیارد تومان بودیم. نماد‌های وملی، شستا، خساپا، وبصادر، خزامیا، خاور، ولبهمن، میهن، وکغدیر و میدکو بیشترین خروج پول را را ثبت کردند.

بدین ترتیب تعداد نماد‌های قرمز بازار بیشتر از سبز‌ها بود و ۵۳ درصد نماد‌ها افت قیمت داشتند.

روز چهارشنبه نماد‌های پالایشیِ شبندر، شپنا، شتران به همراه نماد‌های نوری، تاپیکو، وامید و میدکو بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند. در مقابل، نماد‌های کچاد، وبملت، خودرو و فملی مانع رشد بیشتر شاخص کل شدند.

از سوی دیگر سرانه خرید هر کد معاملاتی حقیقی نیز بیشتر از سرانه فروش بود. سرانه خرید هر حقیقی به طور میانگین ۳۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و میانگین سرانه فروش ۲۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بود؛ بنابراین در بازار مازاد تقاضا وجود داشت و تعداد و ارزش صف‌های خرید تا پایان معاملات بیشتر بودند.

این در حالی بود که نامه رییس مجلس به رییس دولت انرژی مثبتی به بازار داد. به نظر می‌رسد در بلندمدت سیاست ارزی کشور به سمتی برود که نرخ تسعیر افزایش یابد. خصوصا که امروز بزرگی کسری بودجه دولت بر کسی پوشیده نیست. از این رهگذر ناظران معتقدند بازار که از روند نزولی و اصلاح هفته پیشین فاصله گرفته خود را برای رشد بیشتر آماده می‌کند.

 
برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر