کد خبر: ۱۸۵۶۶
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۶

امضای تفاهم نامه همکاری جهت تحقق شعار کیش متعلق به همه ایرانیان

سازمان منطقه آزاد کیش و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی در زمینه توسعه گردشگری و طراحی سفر‌های ارزان و مناسب خانواده‌ها تفاهم نامه امضا کردند.
امضای تفاهم نامه همکاری جهت تحقق شعار کیش متعلق به همه ایرانیان

امضای تفاهم نامه همکاری جهت تحقق شعار کیش متعلق به همه ایرانیان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: بر اساس این تفاهم نامه که با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، فی مابین مرتضی رمضانی معاون گردشگری این سازمان و حرمت اله رفیعی رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران عصر پنج شنبه ۴ خرداد در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی کیش امضا شد؛ طرفین بر استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر به منظور کمک به رشد و توسعه گردشگری ورودی داخلی و خارجی و کمک به ارتقاء زیرساخت‌های صنعت گردشگری و برگزاری رویداد‌های ملی و بین المللی گردشگری و صنایع‌دستی در جزیره تاکید کردند.

همکاری و مساعدت در برگزاری همایش ها، رویداد‌ها و نمایشگاه‌های گردشگری و صنایع دستی بین المللی در کیش، طراحی سفر‌های ارزان و مناسب خانوادگی، همکاری در زمینه توسعه گردشگری سلامت، توسعه همکاری در زمینه معرفی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود گردشگری، برگزاری هفته‌های فرهنگی و گردشگری کیش در بازار‌های هدف، معرفی گروه‌های مخاطب در کشور و زمینه سازی برای سفر علاقه‌مندان به کیش از جمله فعالیت‌های طرفین در این تفاهم نامه است.

همکاری در زمینه تبلیغات حداکثری کیش در دفاتر خدمات گردشگری کشور، تلاش متقابل در جهت ایجاد رابطه و تعامل بین فعالان گردشگری کیش با فعالان اقتصادی و گردشگری سایر کشور‌های مورد توافق، گسترش و تقویت تعامل در جهت جذب ورود گردشگر داخلی به جزیره از طریق شبکه آژانس‌های فعال در زیر مجموعه دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی کشور از دیگر مفاد همکاری دوجانبه سازمان منطقه آزاد کیش و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی است.

همچنین تفاهم نامه جداگانه‌ای با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش فی مابین انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی با موضوع گسترش و توسعه گردشگری و رفع مشکلات و برطرف کردن موانع موجود با نیل به خود اتکایی و همگرایی بیشتر در راستای تحقق اهداف طرفین به امضا رسید.

بر اساس این گزارش، جامعه هتلداران کیش نیز با جامعه دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی کیش تفاهم نامه همکاری با موضوع بهره گیری مشترک در پیاده سازی مدل‌ها و تجربیات موفق سایر کشور‌های منطقه در امر توسعه پایدار گردشگری در منطقه آزاد کیش و سرزمین اصلی به امضا رساندند.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر