کد خبر: ۱۸۵۵۷
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۷

اردوغان: با انتخابات ثابت کردیم که دیکتاتور نیستیم

رئیس‌جمهور اردوغان در صفحه توئیتر خود در پاسخ به مخالفان داخلی و رسانه‌های غربی، انتخابات اخیر را نشانه وجود دموکراسی در ترکیه دانست.
اردوغان: با انتخابات ثابت کردیم که دیکتاتور نیستیم

اردوغان: با انتخابات ثابت کردیم که دیکتاتور نیستیم

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، در صفحه توئیتر خود مدعی شد که انتخابات اخیر در این کشور نشانه وجود دموکراسی در ترکیه و پاسخی به حملات مخالفان بود.

به نوشته وبگاه زمان، در شرایطی که دو روز به دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری باقی مانده است، اردوغان با حمله به مخالفان و برخی رسانه‌های غربی نوشت: «برگزاری انتخابات در کشورمان نقش اساسی در درک حقایق بیشماری بازی کرد؛ نه تنها قدرت دموکراسی را پای صندوق‌های رأی در ۱۴ می‌دیدیم، بلکه بسیاری از ابهامات فکری نیز کاهش یافت».

 

اردوغان افزود: «افتراء و اتهاماتی علیه ما در خصوص دیکتاتوری در ترکیه می‌شود، کمپین‌های بدنام از سوی کسانی که حتی نتوانستند در کشور خودشان نیمی از واجدین شرایط را پای صندوق‌های رأی بیاورند، شروع به فعالیت کرده‌اند».

او سپس حملات علیه خود را عملیات روانی و عملیات فریب از سوی رسانه‌های بین‌المللی دانست.

رئیس‌جمهور ترکیه که در انتخابات اخیر ۴۹.۵۲ درصد آرا را از آن خود کرد، در ادامه ریشه دیکتاتوری خواندن دولت خود را حملات و «دروغ پراکنی‌های» مخالفانش دانست و به شکل مستقیم گفت که «کمال قلیچدار اوغلو» رئیس حزب جمهوری خلق و شرکای او سیاست «هراس‌افکنی» را علیه او در پیش گرفته‌اند.

اردوغان چندی پیش نیز در مصاحبه با سی ان ان در پاسخ به جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا گفته بود: «این چه نوعی از دیکتاتوری است که ائتلاف جمهور با ۳۲۲ نماینده وارد پارلمان می‌شود و فردی که ریاست آن را برعهده دارد، به عنوان کاندید اول به دور انتخابات دوم می‌رود؟».

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه توئیت خود تأکید کرد: با انتخابات ۱۴ می، ثابت کردیم که ادعا‌ها در مورد دیکتاتوری کاملا بی اساس است؛ نشان دادیم که نمی‌شود با دروغ و افتراء و هراس افکنی پیروز شد».

او سپس کمال قلیچدار اوغلو را به هم‌پیمانی با «جدایی‌طلبان» متهم کرد؛ به احتمال قوی منظور آقای اردوغان حمایت احزاب کُرد ترکیه از کاندید ائتلاف ملت است. موضوع هم‌پیمانی رقیب اردوغان با «جدایی‌طلبان» پیش از این نیز با واکنش شدید قلیچدار اوغلو مواجه شده و او این موضوع را یک اتهام بزرگ دانسته بود.

ائتلاف «کار و آزادی» ترکیه متشکل از احزاب کُرد این کشور، در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه به طور رسمی حمایت خود را از رقیب اصلی رجب طیب اردوغان در انتخابات اعلام کرد. حتی «صلاح‌الدین دمیرتاش» رئیس سابق حزب دموکراتیک خلق ترکیه که در زندان به سر می‌برد نیز حمایت خود از قلیچدار اوغلو را علنی کرد.

در این راستا کمال قلیچدار اوغلو، روز گذشته (پنج‌شنبه) از رجب طیب اردوغان به دلیل پخش ویدیویی تبلیغاتی که در آن نامزد مخالفان با شبه نظامیان کرد مرتبط دانسته شده است، شکایت کرد. وکیل قلیچدار اوغلو گفته که این پرونده برای بازخواست اردوغان به خاطر انتشار فیلمی «ساختگی و مونتاژ شده»، تشکیل شده است.

در این ویدیو قلیچدار اوغلو در کنار یک فرمانده پ. ک. ک در یک کمپین انتخاباتی دیده می‌شود. این ویدئو بار‌ها در تبلیغات انتخاباتی اردوغان به نمایش در آمده است تا جایی که به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور فعلی ترکیه حساب ویژه‌ای بر روی متهم کردن قلیچدار اوغلو به حمایت از پ. ک. ک جهت کسب رأی بیشتر باز کرده است.

برچسب ها: اردوغان ترکیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
برگزیده
ایران از آژانس بین المللی انرژی اتمی شکایت کرد ایران از آژانس بین المللی انرژی اتمی شکایت کرد
ایران با انتشار یادداشتی حقوقی، ادعا‌های آژانس درباره «جاسوسی» را رد کرد و آن را افتراآمیز خواند. تهران معتقد است آژانس از اختیارات خود فراتر رفته و با استناد به شواهد ساختگی علیه ایران اقدام می‌کند.
سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد
دونالد ترامپ با صدور فرمانی سفر شهروندان ایرانی و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا را ممنوع اعلام کرد. اتباع هفت کشور دیگر نیز با محدویت دریافت ویزا مواجه شدند. ترامپ تصمیم خود را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" اتخاذ کرده است.
صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت
داده‌های اولیه نشان می‌دهد جریان نفت خام و میعانات گازی از ایران به چین در ماه می‌کمی بیش از ۱.۱ میلیون بشکه در روز بوده که حدود یک‌پنچم پایین‌تر از یک سال قبل‌تر است.
صفحه خبر بالای تصاویر