کد خبر: ۱۸۵۵۷
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۷

اردوغان: با انتخابات ثابت کردیم که دیکتاتور نیستیم

رئیس‌جمهور اردوغان در صفحه توئیتر خود در پاسخ به مخالفان داخلی و رسانه‌های غربی، انتخابات اخیر را نشانه وجود دموکراسی در ترکیه دانست.
اردوغان: با انتخابات ثابت کردیم که دیکتاتور نیستیم

اردوغان: با انتخابات ثابت کردیم که دیکتاتور نیستیم

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، در صفحه توئیتر خود مدعی شد که انتخابات اخیر در این کشور نشانه وجود دموکراسی در ترکیه و پاسخی به حملات مخالفان بود.

به نوشته وبگاه زمان، در شرایطی که دو روز به دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری باقی مانده است، اردوغان با حمله به مخالفان و برخی رسانه‌های غربی نوشت: «برگزاری انتخابات در کشورمان نقش اساسی در درک حقایق بیشماری بازی کرد؛ نه تنها قدرت دموکراسی را پای صندوق‌های رأی در ۱۴ می‌دیدیم، بلکه بسیاری از ابهامات فکری نیز کاهش یافت».

 

اردوغان افزود: «افتراء و اتهاماتی علیه ما در خصوص دیکتاتوری در ترکیه می‌شود، کمپین‌های بدنام از سوی کسانی که حتی نتوانستند در کشور خودشان نیمی از واجدین شرایط را پای صندوق‌های رأی بیاورند، شروع به فعالیت کرده‌اند».

او سپس حملات علیه خود را عملیات روانی و عملیات فریب از سوی رسانه‌های بین‌المللی دانست.

رئیس‌جمهور ترکیه که در انتخابات اخیر ۴۹.۵۲ درصد آرا را از آن خود کرد، در ادامه ریشه دیکتاتوری خواندن دولت خود را حملات و «دروغ پراکنی‌های» مخالفانش دانست و به شکل مستقیم گفت که «کمال قلیچدار اوغلو» رئیس حزب جمهوری خلق و شرکای او سیاست «هراس‌افکنی» را علیه او در پیش گرفته‌اند.

اردوغان چندی پیش نیز در مصاحبه با سی ان ان در پاسخ به جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا گفته بود: «این چه نوعی از دیکتاتوری است که ائتلاف جمهور با ۳۲۲ نماینده وارد پارلمان می‌شود و فردی که ریاست آن را برعهده دارد، به عنوان کاندید اول به دور انتخابات دوم می‌رود؟».

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه توئیت خود تأکید کرد: با انتخابات ۱۴ می، ثابت کردیم که ادعا‌ها در مورد دیکتاتوری کاملا بی اساس است؛ نشان دادیم که نمی‌شود با دروغ و افتراء و هراس افکنی پیروز شد».

او سپس کمال قلیچدار اوغلو را به هم‌پیمانی با «جدایی‌طلبان» متهم کرد؛ به احتمال قوی منظور آقای اردوغان حمایت احزاب کُرد ترکیه از کاندید ائتلاف ملت است. موضوع هم‌پیمانی رقیب اردوغان با «جدایی‌طلبان» پیش از این نیز با واکنش شدید قلیچدار اوغلو مواجه شده و او این موضوع را یک اتهام بزرگ دانسته بود.

ائتلاف «کار و آزادی» ترکیه متشکل از احزاب کُرد این کشور، در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه به طور رسمی حمایت خود را از رقیب اصلی رجب طیب اردوغان در انتخابات اعلام کرد. حتی «صلاح‌الدین دمیرتاش» رئیس سابق حزب دموکراتیک خلق ترکیه که در زندان به سر می‌برد نیز حمایت خود از قلیچدار اوغلو را علنی کرد.

در این راستا کمال قلیچدار اوغلو، روز گذشته (پنج‌شنبه) از رجب طیب اردوغان به دلیل پخش ویدیویی تبلیغاتی که در آن نامزد مخالفان با شبه نظامیان کرد مرتبط دانسته شده است، شکایت کرد. وکیل قلیچدار اوغلو گفته که این پرونده برای بازخواست اردوغان به خاطر انتشار فیلمی «ساختگی و مونتاژ شده»، تشکیل شده است.

در این ویدیو قلیچدار اوغلو در کنار یک فرمانده پ. ک. ک در یک کمپین انتخاباتی دیده می‌شود. این ویدئو بار‌ها در تبلیغات انتخاباتی اردوغان به نمایش در آمده است تا جایی که به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور فعلی ترکیه حساب ویژه‌ای بر روی متهم کردن قلیچدار اوغلو به حمایت از پ. ک. ک جهت کسب رأی بیشتر باز کرده است.

برچسب ها: اردوغان ترکیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر