کد خبر: ۱۸۵۵۷
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۷

اردوغان: با انتخابات ثابت کردیم که دیکتاتور نیستیم

رئیس‌جمهور اردوغان در صفحه توئیتر خود در پاسخ به مخالفان داخلی و رسانه‌های غربی، انتخابات اخیر را نشانه وجود دموکراسی در ترکیه دانست.
اردوغان: با انتخابات ثابت کردیم که دیکتاتور نیستیم

اردوغان: با انتخابات ثابت کردیم که دیکتاتور نیستیم

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، در صفحه توئیتر خود مدعی شد که انتخابات اخیر در این کشور نشانه وجود دموکراسی در ترکیه و پاسخی به حملات مخالفان بود.

به نوشته وبگاه زمان، در شرایطی که دو روز به دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری باقی مانده است، اردوغان با حمله به مخالفان و برخی رسانه‌های غربی نوشت: «برگزاری انتخابات در کشورمان نقش اساسی در درک حقایق بیشماری بازی کرد؛ نه تنها قدرت دموکراسی را پای صندوق‌های رأی در ۱۴ می‌دیدیم، بلکه بسیاری از ابهامات فکری نیز کاهش یافت».

 

اردوغان افزود: «افتراء و اتهاماتی علیه ما در خصوص دیکتاتوری در ترکیه می‌شود، کمپین‌های بدنام از سوی کسانی که حتی نتوانستند در کشور خودشان نیمی از واجدین شرایط را پای صندوق‌های رأی بیاورند، شروع به فعالیت کرده‌اند».

او سپس حملات علیه خود را عملیات روانی و عملیات فریب از سوی رسانه‌های بین‌المللی دانست.

رئیس‌جمهور ترکیه که در انتخابات اخیر ۴۹.۵۲ درصد آرا را از آن خود کرد، در ادامه ریشه دیکتاتوری خواندن دولت خود را حملات و «دروغ پراکنی‌های» مخالفانش دانست و به شکل مستقیم گفت که «کمال قلیچدار اوغلو» رئیس حزب جمهوری خلق و شرکای او سیاست «هراس‌افکنی» را علیه او در پیش گرفته‌اند.

اردوغان چندی پیش نیز در مصاحبه با سی ان ان در پاسخ به جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا گفته بود: «این چه نوعی از دیکتاتوری است که ائتلاف جمهور با ۳۲۲ نماینده وارد پارلمان می‌شود و فردی که ریاست آن را برعهده دارد، به عنوان کاندید اول به دور انتخابات دوم می‌رود؟».

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه توئیت خود تأکید کرد: با انتخابات ۱۴ می، ثابت کردیم که ادعا‌ها در مورد دیکتاتوری کاملا بی اساس است؛ نشان دادیم که نمی‌شود با دروغ و افتراء و هراس افکنی پیروز شد».

او سپس کمال قلیچدار اوغلو را به هم‌پیمانی با «جدایی‌طلبان» متهم کرد؛ به احتمال قوی منظور آقای اردوغان حمایت احزاب کُرد ترکیه از کاندید ائتلاف ملت است. موضوع هم‌پیمانی رقیب اردوغان با «جدایی‌طلبان» پیش از این نیز با واکنش شدید قلیچدار اوغلو مواجه شده و او این موضوع را یک اتهام بزرگ دانسته بود.

ائتلاف «کار و آزادی» ترکیه متشکل از احزاب کُرد این کشور، در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه به طور رسمی حمایت خود را از رقیب اصلی رجب طیب اردوغان در انتخابات اعلام کرد. حتی «صلاح‌الدین دمیرتاش» رئیس سابق حزب دموکراتیک خلق ترکیه که در زندان به سر می‌برد نیز حمایت خود از قلیچدار اوغلو را علنی کرد.

در این راستا کمال قلیچدار اوغلو، روز گذشته (پنج‌شنبه) از رجب طیب اردوغان به دلیل پخش ویدیویی تبلیغاتی که در آن نامزد مخالفان با شبه نظامیان کرد مرتبط دانسته شده است، شکایت کرد. وکیل قلیچدار اوغلو گفته که این پرونده برای بازخواست اردوغان به خاطر انتشار فیلمی «ساختگی و مونتاژ شده»، تشکیل شده است.

در این ویدیو قلیچدار اوغلو در کنار یک فرمانده پ. ک. ک در یک کمپین انتخاباتی دیده می‌شود. این ویدئو بار‌ها در تبلیغات انتخاباتی اردوغان به نمایش در آمده است تا جایی که به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور فعلی ترکیه حساب ویژه‌ای بر روی متهم کردن قلیچدار اوغلو به حمایت از پ. ک. ک جهت کسب رأی بیشتر باز کرده است.

برچسب ها: اردوغان ترکیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
برگزیده
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
صفحه خبر بالای تصاویر