کد خبر: ۱۸۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲

واکنش کرملین به قصد کی‌یف برای ترور پوتین

پس از آنکه یکی از مقام‌های ارشد اطلاعاتی اوکراین گفت پوتین نفر اول فهرست کشتار کی‌یف است، کرملین اعلام کرد که سرویس‌های امنیتی روسیه می‌دانند چه کار می‌کنند.
واکنش کرملین به قصد کی‌یف برای ترور پوتین

واکنش کرملین به قصد کی‌یف برای ترور پوتین

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ "وادیم اسکیبیتسکی" معاون رئیس سرویس اطلاعات ارتش اوکراین به روزنامه دی ولت آلمان گفت، کی‌یف می‌خواهد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه را ترور کند، چون اوست که در جنگ مسؤول هماهنگی است و تصمیم می‌گیرد چه اتفاقی بیفتد و رئیس جمهوری روسیه هم می‌داند که نفر اول فهرست کشتار اوکراین است. در نهایت همه باید به اقدامات روسیه پاسخ دهند.

وی ادامه داد: پوتین متوجه شده که ما تلاش می‌کنیم تا به او نزدیک و نزدیکتری شویم و از اینکه توسط یکی از افراد ما کشته شود، می‌ترسد.

 

این مقام ارشد اطلاعاتی اوکراین همچنین ادامه داد، دیگر روس‌ها مانند یوگنی پریگوژین رئیس گروه واگنر، سرگئی شویگو وزیر دفاع، والری گراسیموف رئیس ستاد مشترک ارتش و سرگئی سوروویکین فرمانده ارتش روسیه در فهرست مرگ ما هستند.

وی همچنین گفت، پوتین هدف سخت و دشواری بود، چون اغلب اوقات خودش را مخفی می‌کرد؛ اما اکنون بیش از گذشته در انظار عمومی است.

این مقام اطلاعاتی اوکراین در ادامه مصاحبه خود گفت، اوکراین یک فهرست مشروط از افرادی دارد که می‌خواهد آن‌ها حذف شوند که شامل پوتین و پریگوژین است؛ اما پوتین و اطرافیانش جنایتکاران جنگی هستند و باید بازداشت شده و تحویل دادگاه لاهه شوند. اوکراین یک کشور متمدن است و به روش‌های متمدنانه رفتار می‌کند. لاهه برای پوتین اجتناب ناپذیر است.

در این میان دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در پاسخ به اینکه آیا در پی این مصاحبه اقدامات برای حفاظت از پوتین تشدید می‌شود، گفت: باور کنید سرویس‌های امنیتی روسیه کارشان را خوب بلدند و می‌دانند چه می‌کنند. مصاحبه معاون رئیس اطلاعات ارتش اوکراین تایید می‌کند که روسیه حق داشته تا به اوکراین حمله کند.

وی افزود: این رژیم تروریست درباره تمایلات تروریستی خود صحبت می‌کند. حمله ما به اوکراین بیش از حد موجه، بیش از حد ضروری است و باید با دستیابی به اهداف خود تکمیل شود.

کرملین همچنین حمله پهپادی به کاخ ریاست جمهوری روسیه را که اوایل ماه جاری میلادی رخ داد، تلاش اوکراین برای کشتن پوتین دانست؛ اما کی‌یف آن را رد کرده است.

نیویورک تایمز نیز روز پنج‌شنبه نوشت، آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا بر این باورند که این حمله پهپادی احتمالا توسط جاسوس‌های اوکراینی یا اطلاعات ارتش این کشور ترتیب داده شده بود.

برچسب ها: اوکراین روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر