کد خبر: ۱۸۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲

واکنش کرملین به قصد کی‌یف برای ترور پوتین

پس از آنکه یکی از مقام‌های ارشد اطلاعاتی اوکراین گفت پوتین نفر اول فهرست کشتار کی‌یف است، کرملین اعلام کرد که سرویس‌های امنیتی روسیه می‌دانند چه کار می‌کنند.
واکنش کرملین به قصد کی‌یف برای ترور پوتین

واکنش کرملین به قصد کی‌یف برای ترور پوتین

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ "وادیم اسکیبیتسکی" معاون رئیس سرویس اطلاعات ارتش اوکراین به روزنامه دی ولت آلمان گفت، کی‌یف می‌خواهد ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه را ترور کند، چون اوست که در جنگ مسؤول هماهنگی است و تصمیم می‌گیرد چه اتفاقی بیفتد و رئیس جمهوری روسیه هم می‌داند که نفر اول فهرست کشتار اوکراین است. در نهایت همه باید به اقدامات روسیه پاسخ دهند.

وی ادامه داد: پوتین متوجه شده که ما تلاش می‌کنیم تا به او نزدیک و نزدیکتری شویم و از اینکه توسط یکی از افراد ما کشته شود، می‌ترسد.

 

این مقام ارشد اطلاعاتی اوکراین همچنین ادامه داد، دیگر روس‌ها مانند یوگنی پریگوژین رئیس گروه واگنر، سرگئی شویگو وزیر دفاع، والری گراسیموف رئیس ستاد مشترک ارتش و سرگئی سوروویکین فرمانده ارتش روسیه در فهرست مرگ ما هستند.

وی همچنین گفت، پوتین هدف سخت و دشواری بود، چون اغلب اوقات خودش را مخفی می‌کرد؛ اما اکنون بیش از گذشته در انظار عمومی است.

این مقام اطلاعاتی اوکراین در ادامه مصاحبه خود گفت، اوکراین یک فهرست مشروط از افرادی دارد که می‌خواهد آن‌ها حذف شوند که شامل پوتین و پریگوژین است؛ اما پوتین و اطرافیانش جنایتکاران جنگی هستند و باید بازداشت شده و تحویل دادگاه لاهه شوند. اوکراین یک کشور متمدن است و به روش‌های متمدنانه رفتار می‌کند. لاهه برای پوتین اجتناب ناپذیر است.

در این میان دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در پاسخ به اینکه آیا در پی این مصاحبه اقدامات برای حفاظت از پوتین تشدید می‌شود، گفت: باور کنید سرویس‌های امنیتی روسیه کارشان را خوب بلدند و می‌دانند چه می‌کنند. مصاحبه معاون رئیس اطلاعات ارتش اوکراین تایید می‌کند که روسیه حق داشته تا به اوکراین حمله کند.

وی افزود: این رژیم تروریست درباره تمایلات تروریستی خود صحبت می‌کند. حمله ما به اوکراین بیش از حد موجه، بیش از حد ضروری است و باید با دستیابی به اهداف خود تکمیل شود.

کرملین همچنین حمله پهپادی به کاخ ریاست جمهوری روسیه را که اوایل ماه جاری میلادی رخ داد، تلاش اوکراین برای کشتن پوتین دانست؛ اما کی‌یف آن را رد کرده است.

نیویورک تایمز نیز روز پنج‌شنبه نوشت، آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا بر این باورند که این حمله پهپادی احتمالا توسط جاسوس‌های اوکراینی یا اطلاعات ارتش این کشور ترتیب داده شده بود.

برچسب ها: اوکراین روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
برگزیده
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر