کد خبر: ۱۸۵۲۹
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰

ورود هواپیما‌های جدید به ناوگان ایران در روز‌های آینده

چند ماه پس از اینکه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از اختیار ویژه رهبری برای خرید هواپیما خبر داده بود، حالا وزیر راه و شهرسازی می‌گوید که در روز‌های آینده هواپیما‌های جدیدی به ناوگان هوایی ایران می‌پیوندد.
ورود هواپیما‌های جدید به ناوگان ایران در روز‌های آینده

ورود هواپیما‌های جدید به ناوگان ایران در روز‌های آینده

مخاطب24:به گفته مسئولان حوزه هوایی کشور، نیاز فعلی ما در ایران با توجه به اقلیم و جمعیت ۸۵ میلیون نفره، ۵۵۰ فروند هواپیمای فعال است، در حالی که طبق آخرین آمار، در حال حاضر حدود ۱۸۰ هواپیمای فعال داریم.

 


چندی پیش محمد محمدی‌بخش -رئیس سازمان هواپیمایی کشوری- درباره هواپیما‌های زمینگیر اظهار کرد: از میان ناوگان هوایی ما، ۱۶ فروند بیش از ۱۰ سال زمینگیر است، ۶۸ فروند بیش از پنج سال و کمتر از ۱۰، ۳۹ فروند بین سه سال تا پنج سال زمینگیر بوده‌اند؛ یعنی درمجموع ۱۲۳ ناوگان زمینگیر داریم که بنا داریم با اولویت این‌ها را به سرخط برگردانیم؛ کما اینکه امروز ۱۸۰ فروند هواپیمای عملیاتی داریم.

او همچنین گفته بود که بیش از ۵۰ فروند هواپیما و هلیکوپتر در ۱۸ ماه گذشته خریداری شده و تا کنون ۲۰ فروند به سرویس هوایی برای خدمت‌رسانی اضافه شده است.

محمدی‌بخش آذر ماه بود که با تاکید بر مبارزه با تحریم و استفاده از ظرفیت‌های بخش‌های هوایی، گفت که با اخذ ۲۳ اختیار ویژه از مقام معظم رهبری امروز خرید هواپیما، هلی‌کوپتر و ترخیص قطعات تسهیل شده است.

حالا به‌تازگی مهرداد بذرپاش -وزیر راه و شهرسازی- خبر داده که در راستای توسعه ناوگان هوایی، تا روز‌های آینده هواپیما‌های جدیدی به ناوگان هوایی کشور می‌پیوندد.

در شرایطی که شرکت‌های هواپیمایی از مشکلات موجود در صنعت هوایی گله دارند و به اذعان مسئولان در حال حاضر ظرفیت موجود هواپیما‌ها با جمعیت و نیاز کشور تطابق ندارد، واردات هواپیما‌های جدید به ناوگان هوایی کشور می‌تواند بخشی از مشکلات موجود را حل کند.

 
برچسب ها: هواپیما
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر