کد خبر: ۱۸۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۴

پیش بینی مردم و دلالان از قیمت ارز چیست؟

با وجود محدودیت در حجم معاملات ارزی برای صرافی‌ها و قاچاق فرض کردن نگهداری ارز، بازهم خرید و فروش ارز جریان دارد و برخی از خریداران آن را لازمه حفظ دارایی‌های خود می‌دانند، هرچند برخی هم معتقدند توافق برجام می‌تواند ریسک نگهداری ارز را بالا ببرد.
پیش بینی مردم و دلالان از قیمت ارز چیست؟

پیش بینی مردم و دلالان از قیمت ارز چیست؟

مخاطب24:قیمت دلار در چند روز اخیر نوسانات رو به پایین پیدا کرده و تقریبا تا مرز ۵۰ هزار تومان هم برای چندبار افت داشت، اما این سطح قیمت فعلا حفظ شده است. حالا با توجه به اینکه بحث‌های درباره احتمال آغاز مذاکرات برجام دوباره وجود دارد احتمال ادامه روند نزولی دلار وجود دارد.

 


در شرایط کنونی خبر‌ها حکایت از این دارد که مقامات عمانی هفته جاری به ایران سفر خواهند کرد و مشاور وزیر خارجه آمریکا هم گفته آن‌ها حامل پیامی از سوی آمریکا هستند، به همین دلیل وضعیت بازار ارز در ایران تا حدود زیادی به نتیجه پیام‌های رد و بدل شده خواهد داشت. با این حال وضعیت معاملات ارزی در میدان فردوسی هم می‌تواند تا حدودی بازتاب کننده پیش بینی‌های قیمت ارز در کشور باشد.

خرید و فروش ارز در کشور با حکم بانک مرکزی مصداق قاچاق است و اخیرا چند نفر از دلال‌های ارزی را هم دستگیر کرده اند، به همین دلیل بازار فردوسی دیگر به شلوغی گذشته نیست و حتی در صورتی که خبر‌های داغی درباره احتمال افزایش یا کاهش شدید قیمت ارز منتشر شود دیگر نمی‌تواند صف‌های خرید گذشته را تجربه کند چراکه فروش ارز صادراتی به صرافی‌ها هم ممنوع شده و بر اساس بخشنامه بانک مرکزی آن‌ها می‌توانند نسبت به خرید ارز به صورت اسکناس از اشخاص حقیقی و حقوقی تا سقف ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها را انجام دهند به همین دلیل وفور ارز در صرافی‌ها وجود ندارد.

مدیر یک صرافی در میدان فردوسی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه چند وقتی هست که بازار ارز آرام شده است، گفت: تقاضا برای خرید ارز در مقطع کنونی وجود دارد، اما عمدتا افرادی هستند که به ارز نیاز دارند و فروشنده ارز هم وجود، اما بیشتر افرادی هستند که در قیمت‌های بسیار پایین خرید کرده اند و حالا به دنبال فروش و سرمایه گذاری آن در بازار‌های دیگر هستند. در واقع معتقدند سقف قیمت دلار ۶۰ هزار تومان است، اما کف آن می‌تواند ۳۰ هزار تومان باشد.

سعیدی با تاکید بر اینکه بسیاری از افراد با این دیدگاه که دولت قصد مهار تورم را دارد به همین دلیل قیمت ارز رشد نمی‌کند فروشنده ارز هستند، افزود: البته برخی هم اعتقاد دارند که فنر کنترل ارزی در جایی می‌پرد و شاهد جهش قیمت ارز خواهیم بود.

 


چرا قیمت ارز کاهش نمی‌یابد؟
در شرایط کنونی اقتصاد ایران به سمت توسعه روابط تجاری با کشور‌های همسایه رفته و همین مسأله درآمد ارزی کشور را بالا خواهد برد به همین دلیل احتمال افت قیمت ارز بیشتر از رشد آن است. اما مهرابی خریدار ارز در میدان فردوسی درباره این مسأله گفت: در چند ماه اخیر بسیاری از کارشناسان اقتصادی درباره ابر تورم اقتصادی هشدار داده اند و از طرف دیگر تحریم‌ها پابرجاست پس قیمت ارز بالا می‌رود و اگر بالا نرود پایین هم نمی‌آید.

او با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی همه بازار‌ها دچار رکود هستند و ارز بیشترین مشتری را دارد، گفت: اهمیت بازار ارز آنجاست که تا زمانی که ارز رشد نکند قیمت مسکن، طلا و... هم بالا نمی‌رود به همین دلیل سرمایه گذاری در بازار ارز هیچ ریسکی ندارد، هرچند دولت با وضع مقررات به دنبال محدودیت خرید ارز توسط مردم است و این هم خودش یک علامت برای بالا رفتن قیمت ارز در آینده است.


نگرانی درباره کاهش ارزش پول ملی
حسین یکی از فروشنده‌ها ارز آزاد در بازار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه در شرایط کنونی برخی برای اینکه ارزش سرمایه شأن کاهش نیاید دلار می‌خرند، گفت: هیچکس دلار برای مصرف شخصی نمی‌خرد بلکه نگران آینده اش هست و تا زمانی که وضعیت اقتصاد کشور این است مردم هم دلار می‌خرند و از طرف دیگر نگرانند که دولت خرید و فروش آن‌ها را رصد کند به همین دلیل خیلی با صرافی‌ها معامله نمی‌کنند و بیشتر به صورت آزاد ارز می‌خرند.

او با تاکید بر اینکه اگر قیمت ارز صعودی نبود کسی ارز نمی‌خرید، تصریح کرد: بسیاری از خریداران می‌دانند که دولت به دلیل اینکه ارز زیادی ندارد همیشه تلاش کرده به مردم بگوید سرمایه گذاری در ارز ریسک بالایی دارد، اما کسایی که تا الان ارز خریده اند ضرر نکردند بلکه کسانی ضرر کردند که ارز نخریدند.

 
برچسب ها: قیمت دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر