کد خبر: ۱۸۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۴

پیش بینی مردم و دلالان از قیمت ارز چیست؟

با وجود محدودیت در حجم معاملات ارزی برای صرافی‌ها و قاچاق فرض کردن نگهداری ارز، بازهم خرید و فروش ارز جریان دارد و برخی از خریداران آن را لازمه حفظ دارایی‌های خود می‌دانند، هرچند برخی هم معتقدند توافق برجام می‌تواند ریسک نگهداری ارز را بالا ببرد.
پیش بینی مردم و دلالان از قیمت ارز چیست؟

پیش بینی مردم و دلالان از قیمت ارز چیست؟

مخاطب24:قیمت دلار در چند روز اخیر نوسانات رو به پایین پیدا کرده و تقریبا تا مرز ۵۰ هزار تومان هم برای چندبار افت داشت، اما این سطح قیمت فعلا حفظ شده است. حالا با توجه به اینکه بحث‌های درباره احتمال آغاز مذاکرات برجام دوباره وجود دارد احتمال ادامه روند نزولی دلار وجود دارد.

 


در شرایط کنونی خبر‌ها حکایت از این دارد که مقامات عمانی هفته جاری به ایران سفر خواهند کرد و مشاور وزیر خارجه آمریکا هم گفته آن‌ها حامل پیامی از سوی آمریکا هستند، به همین دلیل وضعیت بازار ارز در ایران تا حدود زیادی به نتیجه پیام‌های رد و بدل شده خواهد داشت. با این حال وضعیت معاملات ارزی در میدان فردوسی هم می‌تواند تا حدودی بازتاب کننده پیش بینی‌های قیمت ارز در کشور باشد.

خرید و فروش ارز در کشور با حکم بانک مرکزی مصداق قاچاق است و اخیرا چند نفر از دلال‌های ارزی را هم دستگیر کرده اند، به همین دلیل بازار فردوسی دیگر به شلوغی گذشته نیست و حتی در صورتی که خبر‌های داغی درباره احتمال افزایش یا کاهش شدید قیمت ارز منتشر شود دیگر نمی‌تواند صف‌های خرید گذشته را تجربه کند چراکه فروش ارز صادراتی به صرافی‌ها هم ممنوع شده و بر اساس بخشنامه بانک مرکزی آن‌ها می‌توانند نسبت به خرید ارز به صورت اسکناس از اشخاص حقیقی و حقوقی تا سقف ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها را انجام دهند به همین دلیل وفور ارز در صرافی‌ها وجود ندارد.

مدیر یک صرافی در میدان فردوسی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه چند وقتی هست که بازار ارز آرام شده است، گفت: تقاضا برای خرید ارز در مقطع کنونی وجود دارد، اما عمدتا افرادی هستند که به ارز نیاز دارند و فروشنده ارز هم وجود، اما بیشتر افرادی هستند که در قیمت‌های بسیار پایین خرید کرده اند و حالا به دنبال فروش و سرمایه گذاری آن در بازار‌های دیگر هستند. در واقع معتقدند سقف قیمت دلار ۶۰ هزار تومان است، اما کف آن می‌تواند ۳۰ هزار تومان باشد.

سعیدی با تاکید بر اینکه بسیاری از افراد با این دیدگاه که دولت قصد مهار تورم را دارد به همین دلیل قیمت ارز رشد نمی‌کند فروشنده ارز هستند، افزود: البته برخی هم اعتقاد دارند که فنر کنترل ارزی در جایی می‌پرد و شاهد جهش قیمت ارز خواهیم بود.

 


چرا قیمت ارز کاهش نمی‌یابد؟
در شرایط کنونی اقتصاد ایران به سمت توسعه روابط تجاری با کشور‌های همسایه رفته و همین مسأله درآمد ارزی کشور را بالا خواهد برد به همین دلیل احتمال افت قیمت ارز بیشتر از رشد آن است. اما مهرابی خریدار ارز در میدان فردوسی درباره این مسأله گفت: در چند ماه اخیر بسیاری از کارشناسان اقتصادی درباره ابر تورم اقتصادی هشدار داده اند و از طرف دیگر تحریم‌ها پابرجاست پس قیمت ارز بالا می‌رود و اگر بالا نرود پایین هم نمی‌آید.

او با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی همه بازار‌ها دچار رکود هستند و ارز بیشترین مشتری را دارد، گفت: اهمیت بازار ارز آنجاست که تا زمانی که ارز رشد نکند قیمت مسکن، طلا و... هم بالا نمی‌رود به همین دلیل سرمایه گذاری در بازار ارز هیچ ریسکی ندارد، هرچند دولت با وضع مقررات به دنبال محدودیت خرید ارز توسط مردم است و این هم خودش یک علامت برای بالا رفتن قیمت ارز در آینده است.


نگرانی درباره کاهش ارزش پول ملی
حسین یکی از فروشنده‌ها ارز آزاد در بازار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه در شرایط کنونی برخی برای اینکه ارزش سرمایه شأن کاهش نیاید دلار می‌خرند، گفت: هیچکس دلار برای مصرف شخصی نمی‌خرد بلکه نگران آینده اش هست و تا زمانی که وضعیت اقتصاد کشور این است مردم هم دلار می‌خرند و از طرف دیگر نگرانند که دولت خرید و فروش آن‌ها را رصد کند به همین دلیل خیلی با صرافی‌ها معامله نمی‌کنند و بیشتر به صورت آزاد ارز می‌خرند.

او با تاکید بر اینکه اگر قیمت ارز صعودی نبود کسی ارز نمی‌خرید، تصریح کرد: بسیاری از خریداران می‌دانند که دولت به دلیل اینکه ارز زیادی ندارد همیشه تلاش کرده به مردم بگوید سرمایه گذاری در ارز ریسک بالایی دارد، اما کسایی که تا الان ارز خریده اند ضرر نکردند بلکه کسانی ضرر کردند که ارز نخریدند.

 
برچسب ها: قیمت دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر