کد خبر: ۱۸۵۱۵
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۲

یک لژیونر باید حتما جایگزین مدافع استقلال شود

مربی اسبق تیم فوتبال استقلال تصریح کرد: در لیگ به تیم استقلال کم لطفی شد، زیرا طبق آماری که منتشر شد بیشترین لطمه داوری بر علیه این تیم صورت گرفت.
یک لژیونر باید حتما جایگزین مدافع استقلال شود

یک لژیونر باید حتما جایگزین مدافع استقلال شود

مخاطب24:علی چینی در خصوص اینکه چه نظری درباره بازی استقلال مقابل نساجی در مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی دارد، اظهار داشت: نتیجه بازی مشخص کننده همه اتفاقات بود و نوع بازی هم به شکلی بود که بازیکنان استقلال توانستند بازی هجومی انجام دهند هر چند در برخی صحنه‌ها بازیکنان نساجی صاحب ضد حمله شدند که آن را از دست دادند. مشخص بود تاکتیک کادرفنی نساجی برپایه ضد حمله پی‌ریزی شده بود تا از این حربه به استقلال ضربه بزنند.

 


وی افزود:پس از اینکه تیم استقلال لیگ برتر را از دست داد تمام توانایی خودشان را روی این گذاشتند تا در جام حذفی به فینال برسند که خوشبختانه این اتفاق هم رخ داد و اکنون فاصله خیلی کمی با قهرمان شدن در این جام دارند. برای استقلال فرقی نمی‌کرد پرسپولیس یا هوادار رقیبش باشد، زیرا به طور حتم کادر فنی استقلال یک جام می‌خواهد و برای آن بازی برنامه ویژه به کار خواهند بُرد تا بتوانند به آن چیزی که استحقاقش را دارند برسند. حالا که پرسپولیس حریف استقلال شده هم شاهد دربی هستیم و هم باید حتما استقلال قهرمان شود.

مربی اسبق تیم فوتبال استقلال تصریح کرد: در لیگ به تیم استقلال کم لطفی شد، زیرا طبق آماری که منتشر شد بیشترین لطمه داوری بر علیه این تیم صورت گرفت و داوران چندین ضربه پنالتی را به نفع این تیم اعلام نکردند. با توجه به این اتفاقات از مدیریت گرفته تا خود بازیکنان و حتی تدارکات باشگاه استقلال متحد شده‌اند تا به قهرمانی جام حذفی دست پیدا کنند.

چینی درباره اینکه آیا موافق نگه داشتن ساپینتو برای فصل آینده است یا خیر، عنوان کرد: نظر شخصی من این است که باید مسئولان باشگاه استقلال برای فصل آینده ساپینتو را حفظ کنند، زیرا نوع فوتبالی که از استقلال می‌بینیم کاملا هجومی است. در هر بازی بازیکنان این تیم جدای موقعیت‌های گل فراوان، پرسینگ شدید هم به کار می‌گیرند و این نشان از عملکرد خوبی کادرفنی باشگاه استقلال دارد. مطمئنا برای فصل آینده با اضافه شدن دو یا سه بازیکن جدید عملکرد بهتری از ساپینتو در استقلال نظاره‌گر خواهیم بود. به نظرم مقام و کسب نتیجه نمی‌تواند ملاک ارزیابی یک مربی باشد، زیرا ملاک نوع و سبک بازی است که تیم در آن به میدان می‌رود. الان سبک و شیوه نوع بازی استقلال در کنار پرسپولیس، سپاهان و تراکتور از جمله تیم‌هایی بودند که در لیگ بیست و دوم فوتبال باکیفیتی از آن‌ها دیدیم.

وی درباره اینکه استقلال در چه پُست‌هایی نیاز به خرید بازیکن جدید دارد، گفت: به نظرم در دفاع چپ باید کادرفنی این تیم یک بازیکن جدید جذب کند، زیرا نوع و سبک بازی جعفر سلمانی را نمی‌پسندم. با توجه به اینکه این مدافع میل زیادی به نفوذ کردن دارد در بیشتر صحنه‌ها جا می‌ماند و همین منجر شده تا سایر بازیکنان خط دفاعی برای اینکه جای او را پُر کنند در سایر مناطق تیم استقلال آسیب‌پذیر به نظر برسد. از اسمش مشخص است مدافع اول باید کار دفاعی و سپس کار هجومی انجام دهد. محمد نادری یک مدافعی است که دوست‌دارم دوباره او را با پیراهن باشگاه استقلال ببینم. کنار آن خرید یک هافبک و مهاجم شش دانگ از دیگر الزامات برای تقویت کردن این تیم است.

پیشکسوت باشگاه استقلال با اشاره به اینکه مسئولان باید برای دریافت مجوز حرفه‌ای‌سازی اقدام کنند، اظهار داشت: بر عکس پرسپولیس که مجوز حرفه‌ای‌سازی را دریافت کرد، اما استقلال موفق به دریافت آن نشد. اگر این اتفاق نیفتد باید شاهد حذف شدن این باشگاه از آسیا باشیم. از مسئولان درخواست دارم پیگیر این مجوز باشند، زیرا استقلال یکی از پُر افتخارترین تیم‌های آسیا است و نباید خیلی راحت از حضور در لیگ قهرمانان آسیا حذف شود. این توانایی و پتانسیل در بازیکنان ما وجود دارد تا خیلی راحت تیم‌های عربی را شکست دهند. زیرا فوتبال ایران از نظر خلاقیت بازیکنان خیلی با هوش‌تر از تیم‌های عربی است. شاید باشگاه النصر رونالدو را در ترکیب خود داشته باشد، اما نباید فراموش کرد که ما توانستیم در جام جهانی ۲۰۱۸ همین ستاره را خیلی راحت مهار کنیم.

چینی درپایان با تاکید بر اینکه باید برای بازی فینال جام حذفی یک از داور بیگانه برای قضاوت این دیدار استفاده کنند، تصریح کرد: با توجه به برگزاری دربی در فینال جام حذفی مسئولان باید حتما از داور خارجی استفاده کنند. مهم نیست حتی اگر استقلال در آن دیدار شکست بخورد، مهم این است که داوری بیاورند که بیگانه باشد تا در آن حق هیچ تیمی پایمال نشود. زیرا داوران ایرانی جو استادیوم آن‌ها را می‌گیرد و برایشان اداره کردن بازی دیگر سخت می‌شود.

 
برچسب ها: استقلال
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر