کد خبر: ۱۸۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۸
طی حکمی توسط مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی صورت پذیرفت

انتصاب هادی قیومی به عنوان مشاور مدیرعامل و مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با صدور حکمی، هادی قیومی را به سمت مشاور مدیرعامل و مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات این سازمان منصوب کرد. در پی این انتصاب، دکتر موسوی در مراسم معارفه و تکریم مدیرعامل بازرسی سازمان گفت: در بازرسی مطلوب، علاوه بر تقویت سلامت باید شفافیت در بخش‌های مختلف حاکم شده و به جامعه منتقل شود و آن چیزی که هستیم را به مردم را نشان دهد؛ بنابراین بازرسی ایجابی همراه با شفافیت مدلی است که در مقایسه با نگاه متداول بازرسی مدل جامعی است.
انتصاب هادی قیومی به عنوان مشاور مدیرعامل و مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات

انتصاب هادی قیومی به عنوان مشاور مدیرعامل و مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در این مراسم، ضمن تبریک فرارسیدن دهه کرامت و میلاد با سعادت حضرت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) و همچنین تقدیر از زحمات مدیرکل سابق بازرسی و رسیدگی به شکایات این سازمان گفت: در چند ماه گذشته اقدامات بسیار خوبی در حوزه بازرسی در سازمان تأمین‌اجتماعی انجام شد و یک مسیر رو به رشد متناسب با رویکرد‌هایی که باید در بازرسی دنبال می‌شد اتفاق افتاد که البته در این زمینه هنوز به نقطه مطلوب و آرمانی نرسیده‌ایم.

وی افزود: در این مدت با نگاه سیستمی که در بخش بازرسی سازمان حاکم شد و تناسبی که میان رویکرد‌های حوزه بازرسی و رویکرد‌های کلان مورد توجه مدیریت سازمان برقرار شد نتایج خوبی به دست آمد که بخشی از آن در قالب سامانه‌های هوشمندی که به‌زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، به سرانجام رسید. البته همه این نتایج مثبت با همکاری میان صف و ستاد رقم خورد و فضای همکاری و تعامل میان آن‌ها نتایج بسیار خوبی را به همراه داشت که از این بابت از زحمات عزیزان تشکر می‌کنیم و امیدوارم این مسیر در دوره جدی نیز ادامه داشته باشد و شاهد گام‌های بعدی در ارتقای نظام بازرسی در تأمین‌اجتماعی باشیم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه وجود یک نظام بازرسی موفق در شرایط سخت انقباضی و با وجود فشار‌های مختلف، کار بسیار دشواری است که از عهده افراد توانمند بر می‌آید، گفت: در دولت مردمی سیزدهم راهبرد مبارزه با فساد اولویت مهم همه دستگاه‌ها و بخصوص تأمین‌اجتماعی است. در این زمینه یک رویکرد، برخورد موضوعی، فردی و سلبی با فساد است که قطعاً ضرورت دارد تا بستر امن فساد برای کسانی که به دنبال سوء‌استفاده هستند فراهم نشود. اما یک رویکرد ایجابی هم هست که در چارچوب آن وجه سلامت سیستم باید بر اساس نگاه سیستمی تقویت شود. در نگاه سیستمی حوزه بازرسی، باید سلامت سیستم در بخش‌های سالم را تقویت کنیم و در بخش‌هایی که نقایصی هست هم این نقص‌ها را رفع کنیم.

این همان نگاه راهبردی است که با استفاده از ابزار‌های روز می‌تواند سلامت سازمان را ارتقاء دهد.

دکتر موسوی گفت: در یک سیستم اگر محاسن آن سیستم برجسته شود و تبیین و تبلیغ روی آن صورت بگیرد، بخش‌هایی که دارای نقص کارکردی هستند هم انگیزه پیدا می‌کنند تا به این سمت حرکت کنند. این نگاه در سازمانی که حدود ۴۵ میلیون نفر از خدمات آن منتفع می‌شوند، نقش بسیار مهمی در امیدآفرینی دارد.

وی افزود: یکی از الزامات این نگاه این است که شفافیت در سیستم را دنبال کنیم و جدی بگیریم؛ یعنی در بازرسی مطلوب ما علاوه بر تقویت سلامت باید شفافیت در بخش‌های مختلف حاکم شده و به جامعه منتقل شود و آن چیزی که هستیم را به مردم را نشان دهد. بازرسی ایجابی همراه با شفافیت، مدلی است که در مقایسه با نگاه متداول بازرسی، مدل جامعی است.

 در حکم انتصاب صادر شده توسط دکتر میرهاشم موسوی برای انتصاب مشاور مدیرعامل و مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان تأمین‌اجتماعی، بر لزوم تعامل مثبت و سازنده با مراجع نظارتی برون‌سازمانی از جمله سازمان بازرسی کل کشور و پاسخگویی به مراجع مزبور در جهت حل مسائل و مشکلات سازمان و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود در مبارزه با فساد احتمالی و پیگیری راهبرد صیانت از اموال و دارایی‌های مادی و معنوی در همه سطوح سازمان و شرکت‌های زیرمجموعه و بانک رفاه کارگران تأکید شده است.

متن حکم صادره برای انتصاب هادی قیومی که به امضای مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی رسیده، آمده است:

جناب آقای هادی قیومی

با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)

نظر به تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی، به موجب این حکم به سمت مشاور مدیرعامل و مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات منصوب می‌شوید. شایسته است با سرلوحه قرار دادن سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، رویکرد‌ها و اهداف دولت مردمی سیزدهم، از جمله؛

عدالت‌محوری، مردم‌داری، پاکدستی، فسادستیزی و قانون‌مداری در انجام وظایف سازمانی و تحقق مأموریت‌ها به شرح ذیل همت گمارید:

- تمرکز راهبردی بر اهداف، سیاست‌ها، خط‌مشی‌ها و برنامه‌های کلان سازمان (بیمه‌ای، درمانی، اقتصادی، بانک رفاه کارگران، موسسات و شرکت‌ها) و نظارت و پایش مستمر عملکردی.

- ارائه گزارش‌های آماری و تحلیلی در خصوص نتایج انجام بازرسی‌ها، رسیدگی به شکایات و ارائه پیشنهاد به مدیرعامل سازمان در زمینه رفع انحرافات و عدم تطابق‌ها، اصلاح و حذف ضوابط، مقررات و فرآیند‌های زاید، آسیب‌پذیر و فسادزا.

- طراحی و تدوین برنامه‌ها و راهکار‌های رواج و نهادینه کردن افزایش و ارتقای سلامت در نظام اداری و اجرایی واحد‌های تابعه سازمان (خودکنترلی، الزام به پاسخگویی، شفافیت، آموزش‌های عمومی و...)

- تعامل مثبت و سازنده با مراجع نظارتی برون‌سازمانی از جمله سازمان بازرسی کل کشور و پاسخگویی به مراجع مزبور در جهت حل مسائل و مشکلات سازمان و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود در مبارزه با فساد احتمالی و پیگیری راهبرد صیانت از اموال و دارایی‌های مادی و معنوی در همه سطوح سازمان و شرکت‌های زیرمجموعه و بانک رفاه کارگران.

- پیگیری مراحل رسیدگی به شکایات توسط واحد‌های ذیربط و آسیب‌شناسی و تحلیل علل بروز شکایات، چگونگی حل مشکلات، ارائه راهکار‌های جلوگیری از بروز مجدد آن‌ها با در نظر قرار دادن نحوه مشارکت واحد‌ها در حل مسائل.

- انجام بازرسی‌های دوره‌ای و ایجابی و موردی از واحد‌های صف و ستاد و زیرمجموعه سازمان و تصمیم‌سازی در جهت ایجاد مطلوبیت سازمانی و مدیریتی در همه سطوح سازمان.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در سایه عنایات معصومین علیهم‌السلام و رعایت جوانب شرعی و قانونی در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.


میرهاشم موسوی
مدیرعامل

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.