کد خبر: ۱۸۴۸۵
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵

تصویب قانون ضد قایدی و محبی

محمد محبی و مهدی قایدی دو ستاره این فصل استقلال هستند که بنا بر قوانین جدید نقل و انتقالاتی فوتبال ایران کار دشوارتری برای ادامه همکاری با باشگاه خود دارند.
تصویب قانون ضد قایدی و محبی

تصویب قانون ضد قایدی و محبی

مخاطب24:در هفته‌های گذشته کارگروهی متشکل از چند چهره شناخته شده فوتبال ایران شامل علی خطیر (مشاور عالی رئیس فدراسیون فوتبال)، هوشنگ نصیرزاده (مدیرعامل باشگاه تراکتور)، جمشید نورشرق (رئیس کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مصطفی زارعی (رئیس کمیته اخذ مجوز باشگاهی) سرگرم تغییرات در قوانین نقل و انتقالاتی فوتبال ایران هستند.

 


امروز روزنامه فرهیختگان گزارش مفصلی از تغییراتی که قرار است در قوانین جذب بازیکن اتفاق بیافتد پرده برداشت و پیگیری‌های ورزش سه نشان می‌دهد برخی از موارد درج‌شده صحت دارد.

مهم‌ترین بندی که در حال حاضر نیز مورد توجه هواداران فوتبال قرار گرفته این است که بازیکنان لژیونر قادر به عقد قرارداد به صورت قرضی با باشگاه‌های ایرانی نیستند. این یک قانون عجیب و محدودکننده محسوب می‌شود و مشخص نیست برای چه به عنوان یک قانون اجرایی نقل و انتقالاتی مورد تصویب قرار گرفته است.

در حال حاضر پیام نیازمند، محمد محبی و مهدی قایدی از سه باشگاه پورتیموننزه، الاهلی و سانتاکلارا قرض گرفته شده و در فوتبال ایران بازی می‌کنند که علت این تصمیم محدودیت‌های مالی باشگاه‌هایی بوده که این بازیکنان را استخدام کرده‌اند. در واقع خریداری مجدد بازیکنانی مثل قایدی، محبی و نیازمند احتیاج به عدد بالایی داشته که باشگاه‌های ایرانی از پس آن برنمی‌آمدند و بنابراین از راه‌حل استخدام قرضی در فصل گذشته استفاده کرده تا از خدمات این بازیکنان شاخص استفاده کنند. این یک سیاست طبیعی است که با توجه به مسائل مالی باشگاه‌های ایران، نکته خاصی ندارد، اما با قانون جدید اگر در ابتدای این فصل می‌بود، هیچکدام از این سه بازیکن نمی‌توانستند به استخدام باشگاه‌های ایرانی دربیایند، مگر آنکه خریداری قطعی آن‌ها اتفاق می‌افتاد.

در عین حال یک قانون دیگر درباره لژیونر‌های ایرانی مصوب شده و آن هم این است که این بازیکنان در صورت بازگشت به باشگاه‌های ایرانی به عنوان سهمیه خارجی وارد فهرست تیم‌ها خواهند شد، در حالی که پاسپورت آن‌ها ایرانی است. به عنوان مثال اگر بازیکنی مثل محمد نادری قصد بازگشت از لیگ ترکیه به ایران را داشته باشد، باشگاهی که او را استخدام می‌کند عملا باید یکی از سهمیه‌های خارجی خود را به این موضوع اختصاص بدهد که البته با توجه به افزایش سهمیه خارجی این مسئله موضوع چندان بغرنجی تلقی نمی‌شود، اما به هر حال تغییر این قانون نیز هیچ توجیه خاصی ندارد.

 

 


موضوع اینجاست که اگر ملاک ارزیابی بازیکنان نه پاسپورت، بلکه TMS باشد و بازیکنان لژیونر ایران در سهمیه خارجی قرار بگیرند، با توجه به ممنوعیت لیگ دسته اول در استخدام بازیکنان خارجی، این بازیکنان نمی‌توانند در این رده از فوتبال ایران به کار مشغول شوند! و قانون‌گذار هیچ پیش‌بینی خاصی در است باره نکرده است.

یعنی اگر مثلا بازیکنی که به یک لیگ خارجی پیوسته، پیشنهاد یک تیم لیگ دسته اولی را داشته باشد، با وضعیت پیچیده‌ای رو در رو می‌شود که احتمالا باید مجوز جداگانه‌ای برای این انتقال در نظر گرفته شود.

موضوع تغییر قوانین به این دو بند محدود نمی‌شود و نکات دیگری را هم در بر می‌گیرد که البته در بعضی از موارد آن تغییرات مثبتی اتفاق افتاده است، اما این یکی کمی عجیب به نظر می‌رسد!

برچسب ها: فوتبال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین
آمار رسمی وزارت بهداشت و پژوهش‌های ملی درباره سقط جنین اختلاف فاحش دارد؛ شش ماه اول سال ۳۶ هزار مورد ثبت شد، پژوهش ملی ۷۰۰ هزار تخمین زده است.
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی
معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اعلام کرد دادگاه‌های علنی از این پس به‌صورت برخط و روزانه از طریق کانال‌های رسمی برای عموم قابل مشاهده خواهند بود.
توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد ولیعهد عربستان در سفر رسمی به آمریکا، چارچوب توافق همکاری هسته‌ای غیرنظامی را با دونالد ترامپ امضا خواهد کرد.
شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم
وزارت رفاه اعلام کرد: مادران دارای نوزاد زیر ۲ سال از ماه آذر، مبلغ ۷۰۰ هزار تومان یارانه یسنا برای تغذیه کودکان خود دریافت خواهند کرد.
نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت
معاون بهداشت وزارت بهداشت هشدار داد: دیابت بیماری مرموزی است که نیمی از مبتلایان از آن بی‌اطلاع‌اند و می‌تواند به «سونامی خاموش» عوارض جدی منجر شود.
النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد
رسانه لبنانی النشره گزارش داد اسرائیل با تعدیل ماموریت یونیفل و عبور آشکار از خط آبی، بخش‌هایی از جنوب لبنان را تحت کنترل خود گرفته است.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر