کد خبر: ۱۸۴۸۴
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۹

این اپلیکیشن‌های اندرویدی خطرناک را همین حالا حذف کنید

شرکت امنیت سایبری کسپرسکی یک بدافزار اشتراک اندرویدی جدید را در فروشگاه گوگل‌پلی شناسایی کرده است.
این اپلیکیشن‌های اندرویدی خطرناک را همین حالا حذف کنید

این اپلیکیشن‌های اندرویدی خطرناک را همین حالا حذف کنید

مخاطب24:فاکس نیوز اعلام کرد، بدافزار جدید Fleckpe نام گرفته و جدیدترین قطعه‌ای است که به دنیای بدافزار‌هایی اضافه می‌شود که با عضویت کاربران در خدمات پولی، هزینه‌های ناخواسته و غیرمجاز تولید می‌کنند.

 



بدافزار جدید چطور منتشر می‌شود؟
بدافزار Fleckpe، یک تروجان اشتراکی است که از طریق گوگل‌پلی در اپلیکیشن‌های ویرایش عکس و بسته‌های والپیپر گوشی‌های هوشمند، منتشر می‌شود. بدتر از آن این است که هرچند این بدافزار به تازگی شناسایی شده، اما اکنون مشخص شده که یک سال است به شکل فعال در حال فعالیت بوده و تاکنون بیش از ۶۲۰ هزار دستگاه را آلوده کرده است.

بدافزار جدید چگونه افراد را برای اشتراک‌های پولی ثبت نام می‌کند؟
هنگامی که اپلیکیشنی را در اندروید خود دانلود کردید که به Fleckpe آلوده شده است، اپلیکیشن به اعلان‌های شما دسترسی خواهد داشت و از این طریق می‌تواند کد تایید را پیدا کند.

یک کد مخرب در دستگاه شما شروع به اجرا می‌کند و از طریق یک سرور فرمان و کنترل، با هکر‌ها تماس می‌گیرد. سپس هکر‌ها کد کشور تلفن همراه و کد شبکه تلفن همراه دستگاه شما را ارسال می‌کنند که برای تعیین محل زندگی شما و اپراتور تلفن همراهی که مشترک آن هستید، استفاده می‌شود.

هنگامی که این اطلاعات به دست آمدند، هکر یک صفحه اشتراک پولی را ارسال می‌کند که توسط تروجان در یک مرورگر نامرئی باز می‌شود. سپس با استفاده از کدی که پس از دسترسی به اعلان‌های شما دریافت کرده، شما را برای یک اشتراک پولی ثبت‌نام می‌کند. این اشتراک توسط بدافزار تایید می‌شود بدون این که برای کاربر قابل مشاهده باشد، زیرا خود اپلیکیشن به شکل کاملا عادی کار می‌کند.

کدام اپلیکیشن‌ها باید حذف شوند؟
اگر هر کدام از اپلیکیشن‌های ذکر شده در زیر را در دستگاه اندرویدی خود دارید، باید فورا آن‌ها را حذف کنید. همه این‌ها به بدافزار Fleckpe آلوده شده‌اند و فروشگاه گوگل‌پلی آن‌ها را از این پلتفرم حذف کرده است.

بیوتی کمرا پلاس (Beauty Camera Plus)

بیوتی فوتو کمرا (Beauty Photo Camera)

بیوتی اسلیمینگ فوتو ادیتور (Beauty Slimming Photo Editor)

فینگرتیپ گرافیتی (Fingertip Graffiti)

جی آی اف کمرا ادیتور (GIF Camera Editor)

اچ دی فور کی والپیپر (HD ۴ K Wallpaper)

ایمپرسیونیزم پرو کمرا (Impressionism Pro Camera)

میکروکلیپ ویدئو ادیتور (Microclip Video Editor)

نایت مود کمرا پرو (Night Mode Camera Pro)

فوتو کمرا ادیتور (Photo Camera Editor)

فوتو افکت ادیتور (Photo Effect Editor)

چگونه می‌توانیم خود را از این اپلیکیشن‌های مخرب در امان نگه داریم؟
اگرچه این اپلیکیشن‌ها کشف و از فروشگاه گوگل‌پلی حذف شده‌اند، همچنان باید محتاط باشید، زیرا هرگز نمی‌دانید چه اپلیکیشن‌هایی در آنجا ممکن است به بدافزار آلوده شوند. لازم است برخی از نکات برای جلوگیری از آلوده شدن دستگاه اندرویدی خود به بدافزار را رعایت کنید.

برای جلوگیری از آلودگی بدافزار و متعاقب آن ضرر مالی، توصیه می‌شود همیشه مطمئن شوید که اپلیکیشن‌هایی که دانلود می‌کنید از یک منبع قانونی هستند. کاربران اندروید، همیشه باید اپلیکیشن‌ها را از فروشگاه گوگل‌پلی دانلود کنند و به خاطر داشته باشند که پیش از دانلود، بازخورد‌های مربوط به اپلیکیشن را بررسی کنند. اگر به نظر می‌رسد که اپلیکیشن دارای تعداد زیادی نقد منفی است یا نظرات بسیار کمی دارد، بهتر است از دانلود آن اپلیکیشن خودداری شود.

مطمئن شوید دستگاه‌ها، سیستم‌عامل‌ها و اپلیکیشن‌های شما به‌روز هستند
دستگاه‌ها، سیستم عامل‌ها و اپلیکیشن‌های خود را همیشه به‌روز نگه دارید. همیشه باید مطمئن شوید که آخرین نسخه نرم افزار را در دسترس دارید. این به‌روزرسانی‌ها، قابلیت‌های امنیتی قوی‌تری دارند، بنابراین هرچه نرم‌افزار جدیدتر باشد، دستگاه اندرویدی شما محافظت بهتری خواهد داشت.

برای بررسی این که آیا دستگاه اندرویدی شما به به‌روزرسانی نیاز دارید، باید:

به بخش تنظیمات مراجعه کنید
پایین این صفحه، روی به‌روزرسانی نرم‌افزار بزنید
سپس روی دانلود و نصب ضربه بزنید
وضعیت به‌روزرسانی خود را خواهید دید. تمام مراحلی که در صفحه آمده است را دنبال کنید
برای چک کردن به‌روزرسانی اپلیکیشن‌های اندرویدی، باید:

اپلیکیشن گوگل‌پلی را باز کنید
در بالا سمت چپ، روی نماد آیکن بزنید
روی مدیریت اپلیکیشن‌ها و دستگاه بزنید
برای اپلیکیشن‌هایی که به‌روزرسانی وجود دارند، روی به‌روزرسانی بزنید
باید توجه داشت تنظیمات ممکن است بسته به سازنده تلفن اندرویدی شما متفاوت باشد

 

 



نرم افزار آنتی ویروس خوب را روی همه دستگاه‌های خود داشته باشید
این اتفاق، یادآوری دیگر از ضرورت داشتن یک نرم‌افزار آنتی ویروس خوب روی دستگاه‌هایتان است، زیرا اپلیکیشن‌های مخرب را می‌توان در هر پلتفرمی پیدا کرد، حتی اگر یک اپلیکیشن قانونی مانند فروشگاه گوگل‌پلی باشد. وجود نرم‌افزار آنتی‌ویروس در دستگاه‌هایتان، به شناسایی این نوع تروجان در اپلیکیشنی که ممکن است دانلود کرده باشید و ممکن است هنوز از فروشگاه گوگل‌پلی حذف نشده باشد، کمک می‌کند.

برچسب ها: بدافزار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار و احیای پرسپولیس؛ بردی که شانسی نبود اوسمار و احیای پرسپولیس؛ بردی که شانسی نبود
اوسمار ویرا با تغییر تاکتیک و روحیه تیمی، پرسپولیس را از روز‌های بی‌انگیزگی بیرون آورد و در اولین آزمونش برابر استقلال خوزستان خوش درخشید.
تاجرنیا در استقلال ماندنی است؛ فریدونی: هیچ منع قانونی نداریم تاجرنیا در استقلال ماندنی است؛ فریدونی: هیچ منع قانونی نداریم
عضو هیات‌مدیره استقلال اعلام کرد هیچ مهلت قانونی برای انتخاب مدیرعامل وجود ندارد و شایعه مهلت ۲۲ آبان را رد کرد؛ تمرکز فعلاً روی مسائل مالی است.
تصویر قدیمی از این خیابان معروف تهران تصویر قدیمی از این خیابان معروف تهران
در دهه ۱۳۲۰، جاده شمیران (که بعدها خیابان کوروش کبیر و سپس خیابان شریعتی نام گرفت)، یک مسیر ارتباطی اصلی میان تهران و منطقه ییلاقی شمیران بود.
سال‌های دور از خانه، مسی در نیوکمپ دیده شد سال‌های دور از خانه، مسی در نیوکمپ دیده شد
لیونل مسی فوق ستاره آرزانتینی که به همراه تیم ملی آرژانتین در اسانیا بسر میبرد، شب گذشته به طور مخفیانه وارد ورزشگاه نیوکمپ شده و تجدید خاطره کرد. او در صفحه خود در اینستاگرام تصاویری از حضور خود در ورزشگاه نیوکمپ را منتشر کرد.
صدای دربی از مرکز ایران می‌آید؛ آشنایی با میزبان دربی ۱۰۶ صدای دربی از مرکز ایران می‌آید؛ آشنایی با میزبان دربی ۱۰۶
باشگاه پرسپولیس بعد از گمانه زنی های فراوان در خصوص میزبان دربی، تصمیمش را گرفت؛ دربی ۱۰۶ پایتخت به اراک منتقل شد.اراک برای دومین بار میزبان سرخابی ها در دربی خواهد بود.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۲: بررسی هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۲: بررسی هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی بازیهای هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس می پردازیم
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر