کد خبر: ۱۸۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امسال نیز برای ایجاد یک میلیون شغل هدف گذاری شده و امیدوار هستیم با همیاری بانک‌ها و با استفاده از اهرم سرمایه‌های خرد بتوانیم این هدف را محقق کنیم.

خبر خوش وزیر کار برای بازنشستگان و رانندگان تاکسی

مخاطب24:سیدصولت مرتضوی در حاشیه جلسه علنی امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا امسال هم برنامه دولت ایجاد یک میلیون استغال است؟ بیان کرد: امسال نیز هدف گذاری شده است که یک میلیون شغل ایجاد شود. بنده امیدوار هستم با همکاری و همیاری که شکل می گیرد به خصوص بانک های عامل با کمکی که در حوزه سرمایه گذاری انجام می دهند و  به خصوص بخش خصوصی، با اهرم سرمایه های خرد بتوانیم به این هدف گذاری برسیم.

 

 

وی اظهار کرد: در بحث یارانه ها باید یک تصمیم قطعی اتخاذ و بعد اعلام شود. ما به دنبال این هستیم تا بحث کالابرگ الکترونیکی را توسعه دهیم و بتوانیم قدری به مهار تورم کمک کرده و اگر مشوق هایی پیش بینی شد، بتوانیم آنها را اعمال کنیم.

مرتضوی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا خبری برای بازنشستگان ندارید، بیان کرد: در خصوص بازنشستگان همکاران ما در صندوق بازنشستگی کشوری و در سایر صندوق ها پیش بینی های خوبی داشته اند. در رابطه با بیمه تکمیلی بازنشستگان تصمیمات خوبی گرفته اند. یکی از مشکلات بازنشستگان کشوری این بود که در حوزه بیمه تکمیلی مشکلاتی با شرکت بیمه گر داشتند که دستور دادیم تغییراتی به عمل بیاورند. در بحث بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی نیز در تلاش هستیم که هم منابع آن را افزایش دهیم و هم شرح خدمات را افزایش دهیم. در حوزه کمک به مددجویان سازمان بهزیستی نیز بر اساس پیشنهاداتی که دولت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ داشت، خوشبختانه مستمری مددجویان بهزیستی کشور افزایش ۴۰ درصدی خواهد داشت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به پرسشی پیرامون مشکلات بیمه رانندگان تاکسی، بیان کرد: اساس ما بر این است که سطح بیمه را ارتقا دهیم. اساسا هرچه تعداد بیمه گذاران ما افزایش پیدا کند، نسبت پشتیبانی نیز افزایش پیدا خواهد کرد. پس اساسا ما با رغبت این کار را دنبال خواهیم کرد. اما اگر احیانا مراجعاتی صورت نگیرد، نمی توان اجباری کسی را بیمه کرد. افرادی که مراجعه کردند قطعا کار آنها پیش برده خواهد شد.

وی درباره اینکه آیا برنامه ای برای ادغام صندوق های بازنشستگی در یکدیگر وجود دارد، بیان کرد: اکنون در دست بررسی است اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیده ایم. چراکه هر کدام شرایط خاص خودشان را دارند. همکاران ما در حوزه معاونت رفاه و اقتصادی در حال بررسی هستند. اگر به یک نظریه جامع برسند تشریفات قانونی طی خواهد شد.

 

 

مرتضوی در پاسخ به پرسشی پیرامون وضعیت بیمه فعالان گردشگری و صنایع دستی، بیان کرد: همان طوری که گفتم ما همواره از افزایش کسانی که متقاضی بیمه هستند استقبال می کنیم. باید بسترهای لازم فراهم و این افراد مراجعه کنند. متناسب با یارانه ای که در اختیار ما قرار دارد، صندوق های مختلف نسبت به افزایش بیمه گذاران اقدام خواهند کرد.

برچسب ها: بازنشستگان دولت
نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
آخرین اخبار
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
پربازدید ها
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
اخبار داغ
طالع بینی امروز title
طالع بینی امروز یا فال امروز، فالیست که هر روز برای هر فرد از متولدین مختلف سال تهیه می‌شود. این مطلب، به صورت روزانه به روز می‌شود. پس می‌توانید هر روز با مراجعه به این صفحه از فال و طالع بینی خود باخبر شوید.
فیلم فرود هواپیما در جزیره کیش از دید خلبان title
در این فیلم لحظه فرود هواپیما در فرودگاه کیش از دید خلبان نشان داده می‌شود
طالع بینی امروز title
طالع بینی امروز یا فال امروز، فالیست که هر روز برای هر فرد از متولدین مختلف سال تهیه می‌شود. این مطلب، به صورت روزانه به روز می‌شود. پس می‌توانید هر روز با مراجعه به این صفحه از فال و طالع بینی خود باخبر شوید.
این کودک به پسر "شیشه ای" معروف است!+ فیلم title
استخوان‌های یک پسر ۱۲ ساله آنقدر شکننده است که با کوچکترین تماسی می‌شکنند.
انفجار مرگبار نارنجک حین جستجو در اموال پدربزرگ خانواده!/ سه عضو یک خانواده کشته و زخمی شدند title
انفجار نارنجک منجر به کشته شدن یک عضو خانواده و همچنین زخمی شدن دو نفر دیگر شد.
برگزیده
اطلاعیه مهم برای مشمولان رتبه بندی | حمایت حمید محمدی مجری و گوینده خبر صداوسیما از علی دایی | طرح رتبه‌ بندی و وعده وزیر برای اصلاح نظام حقوقی معلمان title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند اطلاعیه مهم برای مشمولان رتبه بندی | حمایت حمید محمدی مجری و گوینده خبر صداوسیما از علی دایی | طرح رتبه‌ بندی و وعده وزیر برای اصلاح نظام حقوقی معلمان را می‌خوانید.
حقوق کدام گروه از شاغلان و بازنشستگان افزایش می‌یابد؟ |اعلام جزئیات پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی/ پرداخت یکجا منتفی شد |رویترز به نقل از آژانس: ایران در حال توسعه غنی‌سازی در نطنز است title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند حقوق کدام گروه از شاغلان و بازنشستگان افزایش می‌یابد؟ |اعلام جزئیات پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی/ پرداخت یکجا منتفی شد |رویترز به نقل از آژانس: ایران در حال توسعه غنی‌سازی در نطنز است را می‌خوانید.
خبر خوش معاون وزیر برای معلمان |زندگی جورجینا و رونالدو در عربستان چگونه خواهد بود؟ |پیامرسان‌های داخلی؛ آخرین آمار کاربران روبیکا، ایتا، بله و سروش title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند خبر خوش معاون وزیر برای معلمان |زندگی جورجینا و رونالدو در عربستان چگونه خواهد بود؟ |پیامرسان‌های داخلی؛ آخرین آمار کاربران روبیکا، ایتا، بله و سروش را می‌خوانید.
معاون وزیر درباره رتبه بندی معلمان چه گفت؟ |افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ + جزییات |چه خبر از سلمان فارسی؟ / لحظه به لحظه از داوود میرباقری کار یاد می‌گیرم! title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند معاون وزیر درباره رتبه بندی معلمان چه گفت؟ |افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ + جزییات |چه خبر از سلمان فارسی؟ / لحظه به لحظه از داوود میرباقری کار یاد می‌گیرم! را می‌خوانید.
صفحه خبر بالای آخرین اخبار