کد خبر: ۱۸۴۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۲

پیش بینی بورس هفته دوم خرداد

شاخص کل بورس تهران در حالی در ارتفاع دو میلیون و ۳۴۵ هزار واحدی قرار گرفته که یک کارشناس بازار سرمایه معتقد است: بورس در هفته آینده روند متعادلی را تجربه خواهد کرد.
پیش بینی بورس هفته دوم خرداد

پیش بینی بورس هفته دوم خرداد

پیش بینی بورس - مخاطب24:شاخص کل بورس تهران در حالی برای سومین روز متوالی شاهد رشد بود که توانست با ۱۵ هزار واحد افزایش به ارتفاع دو میلیون و ۳۴۵ هزار واحدی صعود کنزد.

 


به گزارش اقتصاد ۲۴، رشد محسوس گروه پالایشی نسبت به برخی نماد‌های دیگر از نکات جالب توجه آخرین روز کاری بورس در هفته اخیر بود. از میان ۱۱۵ نماد مثبت بورسی، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت تهران جزو پرتراکنش‌ترین نماد‌ها بودند و نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

ترس سهامداران از ریزش دوباره بورس
بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی نسبت به حقوقی نمایانگر ترس سهامداران حقیقی از بازار سهام است؛ زیرا روز چهارشنبه دوباره شاهد خروج ۳۱ میلیارد تومان پول از بورس بودیم. هرچند نمی‌توان این میزان خروج پول را نشانه‌ای مبنی بر تشکیل روند نزولی برای بورس دانست، اما سیگنال بلاتکلیفی بازار سرمایه را مخابره می‌کند.

ریزش اخیر بورس و خروج پول از آن در دو هفته گذشته موجب ترس سهامداران جدید برای ورود به بورس شده است.

اما سوال اساسی این است که آیا در آستانه فصل برگزاری مجامع، بازهم بورس تهران شاهد ریزش خواهد بود؟

تعادل مثبت در بورس تهران
همایون دارابی، کارشناس بازار سرمایه در این رابطه به اقتصاد ۲۴ گفت: احتمالا بورس هفته متعادلی را در پیش رو خواهد داشت.

وی با بیان اینکه بورس هفته متعادلی را پشت سر گذاشته است، ادامه داد: با توجه به خبر‌هایی که منتشر می‌شود و همچنین افزایش تعداد نماد‌هایی که گزارش‌های سالانه خود را منتشر می‌کنند و آماده حضور در مجمع می‌شوند، بازار شاهد یک جریان متعادل است.

 


تعادل بازار به هم می‌خورد؟
این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه هفته آینده هم انتظار داریم تعادل در معاملات بورس تهران ادامه یابد، گفت: با توجه به برگزاری مجامع شرکت‌های بورسی و خبر‌هایی که می‌آید، ممکن است گروه‌هایی تحت تاثیر قرار بگیرند، اما فعلا بازار روی فضای مجامع و خبر‌ها در حال حرکت است و بدون آن‌ها در حالتی از تعادل نسبی است.

دارابی در پاسخ به سوال اقتصاد ۲۴ مبنی بر اینکه با توجه به اصلاحات بورس در آخر اردیبهشت ماه آیا در هفته آینده نیز شاهد اصلاح شاخص کل خواهیم بود؟ گفت: امکان اصلاح شاخص کل در هفته آینده بسیار کم است. می‌توانیم پیش بینی کنیم که هفته آینده بورس حالت باثباتی خواهد داشت.

پول جدید در راه بازار سرمایه؟
به گفته این کارشناس بازار سرمایه، با توجه به اینکه سود بانکی همچنان در سطح بالایی است، بنابراین انتقال نقدینگی همچنان کم است و به همین دلیل باید در مورد سود بانکی و افزایش‌های مداوم آن یک فکر اساسی شود.

دارابی با بیان اینکه فعلا انتظار ورود پول جدید به بورس نداریم، ادامه داد: به دلیل بالا بودن نرخ بهره بانکی ورود پول جدید به بورس با مشکل مواجه است.

مهم‌ترین مانع رشد بورس
این کارشناس بازار سرمایه معتقد است: سود بانکی و همچنین بلاتکلیفی و سردرگمی در مورد بحث نرخ ارز به خصوص سردرگمی در مورد نرخ ارز شرکت‌های صادراتی مانع از رشد بورس شده است.

دارابی با اشاره به نامه رئیس مجلس به دولت مبنی بر ابطال مصوبه هیات وزیران در مورد تثبیت نرخ ارز و تعیین نرخ تسعیر ارز جهت قیمت گذاری کالا‌ها توسط بانک مرکزی گفت: این اقدام مجلس شورای اسلامی، اقدام خوبی است، اما ما نیازمند این هستیم که کلیه پرداخت‌ها شفاف و بساط ارز چند نرخی جمع آوری شود تا شرکت‌ها بتوانند به صورت واقعی فعالیت داشته باشند.

 
برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.