کد خبر: ۱۸۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۲

انتصاب فرمانده جدید پایگاه پدافند هوایی "شهید برزگر جمشیدی" کیش

طی حکمی از سوی فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب شرق شهدای خلیج فارس، سرهنگ جواد پورخسروانی به سمت فرمانده پایگاه پدافند هوایی جزیره کیش "شهید برزگر جمشیدی" منصوب شد.
انتصاب فرمانده جدید پایگاه پدافند هوایی

انتصاب فرمانده جدید پایگاه پدافند هوایی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: آیین تکریم و معارفه فرماندهی پایگاه پدافند هوایی جزیره کیش "شهید برزگر جمشیدی" که صبح سه شنبه دوم خرداد با حضور مسولان محلی و سازمان، ائمه جمعه، روسای ادارت، نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی مستقر در جزیره، فرماندهان نیرو‌های نظامی، انتظامی و سپاه این منطقه در سالن سینما لبخند کیش برگزار شد، سرهنگ جواد خسروانی به عنوان فرمانده پایگاه پدافند هوایی جزیره کیش "شهید برزگر جمشیدی" معرفی شد و از اقدامات ارزشمند سرهنگ سیف اله کاظم لو در دوران این مسوولیت با اهداء لوح تقدیر و هدایای ارزنده مورد تجلیل قرار گرفت.

در حکمی که از سوی امیر سرتیپ دوم نصراله هوشمند خطاب به سرهنگ جواد پورخسروانی صادر شده، آمده است:

هم رزم گرامی جناب سرهنگ ستاد جواد پورخسروانی نظر به شایستگی و توانمندی جنابعالی در انجام مسوولیت‌های محوله به موجب این حکم از ۲۴ دی ماه ۱۴۰۱ به سمت فرمانده گروه پدافند هوایی کیش "شهید برزگر جمشیدی" منصوب می‌شوید.

امید است با اتکای نیروی لایزال الهی در ظل توجهات خواسته حضرت بقیة الله الاعظم (عج) و تحت رهبری داهیانه مقام عظمای ولایت به فرماندهی معظم کل قوا با استفاده از همه قابلیت‌ها و ظرفیت‌های موجود و با بهره گیری از تجارب و اندوخته‌های مفید در راستای تحقق آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ارتقاء سطح آمادگی دفاعی و صیانت از قلمرو هوایی کشور همواره موفق و سر بلند باشید؛ بنابراین گزارش، امیر سرتیپ دوم نصراله هوشمند فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب شرق شهدای خلیج فارس در این مراسم؛ ضمن گرامی داشت سوم خرداد و آنانی که برای کشورمان افتخار و حماسه آفرینی کردند، گفت: این اقدامات مهم سبب ایجاد سامانه سوم خرداد شد و در سال ۱۳۹۸ با سامانه کاملا ایرانی در منطقه جغرافیای جنوب شرق کشور برگ زرینی دیگری در افتخارات این مرز و بوم به ثبت رساند.

امیر سرتیپ دوم نصراله هوشمند با اشاره به این که پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران با چشمانی همیشه بیدار در زمینه بازدارندگی؛ گام‌های موثری برداشته است، افزود: امروز پایگاه‌های اطلاعاتی و جاسوسی دشمن به فرا مرز‌ها رسیده و روزی بیش از ۱۰۰ شناور امریکایی در خلیج فارس بود که با رصد و پایش و اخطار‌های بازدارنده این تعداد به کمتر از ۱۷ مورد کاهش یافته است.

وی با اشاره به سراسر ایثار و رشادت‌های دلاورمردان نظام مقدس جمهوری اسلامی در تاریخ پدافند هوایی کشور، تاکید کرد: در دفاع از کیان و بلاد اسلامی به ویژه آسمان مقدس جمهوری اسلامی ایران که آسمان ولایت است لحظه‌ای درنگ نخواهیم کرد.

فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب شرق، با بیان این که قدرت مقتدرانه پدافند هوایی کشور نیازمند تبیین این همه شجاعت و ایثار است، اظهار داشت: جزیره کیش در طول ۸ سال دفاع مقدس به عنوان نگین خلیج فارس و چشم بینای جمهوری اسلامی ایران نقش آفرینی کرده و بخش عظیمی از خلیج فارس و استان‌های همجوار را پوشش پدافندی دارد.

وی، بیان داشت: کیش فقط یک جزیره گردشگری و سازمان یافته اقتصادی نیست بلکه چشم بینای کشورمان است.

همچنین در پایان این مراسم با اهداء حکم انتصاب و معارفه جواد پورخسروانی به عنوان فرمانده پدافند هوایی جزیره کیش و با اهداء لوح تقدیر از زحمات سرهنگ سیف اله کاظم لو که مسوولیت بعدی ایشان در استان همدان با ارتقاء بالاتر است، مورد تجلیل قرار گرفت.

در حکم لوح تقدیر که از سوی فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب شرق شهدای خلیج فارس خطاب به سیف اله کاظم لو صادر شده، آمده است:

رویکرد، حشمت و عظمت و قدرت کشور ایران منبعث از تلاش‌های دلاورمردانی است که خالصانه و مخلصانه از امنیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حراست و محافظت می‌نماید.

از این که با اراده آهنین و بر اساس دینداری و اخلاق مداری در جهت اقتدار و با بالندگی ایران اسلامی با حماسه آفرینی و سلحشوری، مدافع راستین نظام ولایی جمهوری اسلامی ایران همت گمارده اید این لوح تقدیر به پاس مجاهدت خستگی ناپذیر تقدیم محضر ایثارگرانه شما می‌گردد.

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.