کد خبر: ۱۸۳۰۶
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۳

واکنش سرمربی یوونتوس به کسر ۱۰ امتیاز از این تیم

سرمربی یوونتوس به کسر ۱۰ امتیاز از این تیم واکنش نشان داد و به انتقاد از تصمیم کمیته تجدید نظر فدراسیون فوتبال ایتالیا پرداخت.
واکنش سرمربی یوونتوس به کسر ۱۰ امتیاز از این تیم

واکنش سرمربی یوونتوس به کسر ۱۰ امتیاز از این تیم

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ دادگاه استیناف فوتبال ایتالیا کسر ۱۰ امتیاز از یوونتوس را رسماً اعلام کرد تا این تیم به رده هفتم جدول رده‌بندی سری‌آ سقوط کند.

یوونتوس دقایقی بعد از این تصمیم شوک آور در رقابت‌های سری آ به مصاف امپولی رفت و با نتیجه ۴ بر یک شکست خورد.

آلگری بعد از بازی گفت: ما نباید به دنبال عذر و بهانه باشیم چرا که یوونتوس هستیم و در هر بازی باید برای پیروزی به میدان رویم، اما بازی کردن با این شرایط سخت است. دو بازی دیگر باقی مانده است و برای پیروزی باید متحد شویم. کم کردن ۱۰ امتیاز بسیار عجیب بود آن هم چند دقیقه قبل از آن که تیم به میدان رود. روی نخستین و دومین فرصت دروازه ما باز شد و دیگر جبران و بازگشت به بازی سخت شد.

 

سرمربی یوونتوس ادامه داد: در چنین شرایطی باید تنها سکوت کرد و این شکست را قبول کرد. ما قبل از بازی ۶۹ امتیاز داشتیم و در رده دوم بودیم، اما اکنون در رده هفتم هستیم. من نمی‌توانم از بازیکنان انتقاد کنم چرا که بازی کردن در چنین شرایطی آسان نیست. روز‌های پیش رو آسان نخواهند بود چرا که از لیگ اروپا حذف شده‌ایم و اکنون هم با کسر ۱۰ امتیاز مواجه شده‌ایم. در فوتبال بخش انگیزشی و روانی بسیار مهم است. هر بار که ما سرمان را بلند می‌کنیم ما را زیر می‌کشند.

او درباره جدایی از یوونتوس گفت: دست کشیدن از یوونتوس در این شرایط بزدلی است. من امشب ناامید شدم با این حال نمی‌توانم تیمم را سرزنش کنم. می‌خواهم یک چیز بگویم و آن این که یوونتوس با تلاش خود به رده دوم رسید. آن‌ها باید یک‌باره و برای همیشه به این موضوع پایان دهند و حکم نهایی را صادر کنند. این بی‌احترامی به بازیکنان، مربیان و باشگاه یوونتوس است. صبر ما دیگر لبریز شد. لطفا برای همیشه به این موضوع پایان دهید.

باشگاه یوونتوس هم به این موضوع واکنش نشان داد و چنین حکمی را تلخ و ناعادلانه دانست. باشگاه یوونتوس از فدراسیون فوتبال و کمیته تجدید نظر فوتبال ایتالیا خواستار توضیح و تجدید نظر دوباره شد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.