کد خبر: ۱۸۲۷۱
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۷
مهندس سلطانی:

رضایتمندی مشتریان با سرویس‌های نوآورانه در کمترین زمان ممکن فراهم می‌شود

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به آمادگی این شرکت در ارایه سرویس‌های جدید گفت: رضایتمندی مشتریان با سرویس‌های نوآورانه و سرعت در ارایه خدمات در کمترین زمان ممکن فراهم می‌شود.
رضایتمندی مشتریان با سرویس‌های نوآورانه در کمترین زمان ممکن فراهم می‌شود

رضایتمندی مشتریان با سرویس‌های نوآورانه در کمترین زمان ممکن فراهم می‌شود

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: مهندس سلطانی، مدیر عامل این شرکت در آئین رونمایی از سرویس نظارت تصویری هوبان روز یکشنبه (۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲) توسط مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، معاونان و شرکت مخابرات استان تهران و موسسه دانش‌بنیان تولیدکننده پلتفرم بومی با حضور متولیان امر، برگزار شد، گفت: شرکت مخابرات باید برای ارائه سرویس‌های جدید و فناورانه پیشقدم شود و از این شبکه بزرگ که مشتریان دائمی در کشور دارد به خوبی استفاده کند.

وی با بیان اینکه حرکت شرکت مخابرات به سمت ارائه سرویس‌های فناورانه است و هدف شرکت مخابرات ایران این است که در فاصله زمانی کوتاه سرویس نوآورانه‌ی نظارت تصویری (VSaaS) شرکت مخابرات ایران به صورت کشوری به عموم مردم ارایه دهد. اظهارداشت: انشالله با همت تمامی مناطق مخابراتی زیر ساخت‌ها برای فراگیر شدن و عملیاتی کردن سرویس نوآورانه‌ی در کمترین زمان ممکن فراهم شود تا به درآمد مطلوب در این بخش دست یابیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: مناطق مخابراتی برای راه اندازی سرویس VSaaS خودشان باید پیش قدم شوند تا مقدماتی که در این راستا نیاز است را شناسایی و تامین کنند. شرکت‌هایی که کار پیمانکاری انجام می‌دهند شبکه وسیع و بزرگی در مخابرات دارند که باید از ظرفیت‌های آنان استفاده کرد.

وی با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران به دلیل گستردگی و پراکندگی همواره خود را ملزم به توسعه ارتباطات حتی در دورترین نقاط و مناطق روستایی می‌داند و از تمام توان خود در این راستا استفاده می‌کند، به مدیران مناطق مخابراتی در سراسر کشور توصیه کرد: برای ارائه سرویس‌های نوین به مشتریان مخابرات که بسیار ارزشمند هستند، باخلاقیت و رویکرد جدید در سرعت ارایه خدمات و رضایتمندی نیاز جامعه برطرف شود اگر اینگونه باشد بازگشت سرمایه نیز خواهیم داشت.

مهندس سلطانی با تاکید بر آموزش نیرو‌های انسانی به موازات آماده‌سازی زیرساخت‌ها و تغییر رویکرد‌ها در برنامه کاری شرکت اظهارداشت: خطوط پرسرعت اینترنت در جای جای کشور در حال توسعه است، زیرا مردم نیاز به خدمات دارند. یکی از فعالیت‌هایی که در کنار این پروژه باید انجام شود، تغییر دانش نیرو‌های ستادی و اجرایی مخابرات است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد
وزیر امور خارجه گفت: نه‌تنها اسرائیل جرأت حمله ندارد، بلکه بعید می‌دانم آمریکا نیز ریسک چنین ماجراجویی خطرناکی را بپذیرد.
خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها
سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: درحال رایزنی برای حل مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها هستیم.
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟ چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟
آمار بالای تست‌های آزمایشگاهی با انجام سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون آزمایش در کشور و تجویز میانگین ۱۰ قلم آزمایش در هر نسخه، به یکی از چالش‌های نظام سلامت تبدیل شده است؛ آماری که بار مالی سنگینی به بیمه‌ها و بیماران تحمیل می‌کند.
شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
وزیر امور خارجه ایران گفت تا زمانی‌که حاکمان جدید سوریه امنیت در این کشور را تضمین نکنند، ایران قصد برقراری تماس با حاکمان جدید سوریه را ندارد.
هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان! هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان!
هوش مصنوعی قهرمان ایران را مشخص کرد گروک شانس ۳ تیم برای قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ را پیش بینی کرد.
ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند
«هیبا نصر» خبرنگار الشرق در رم امروز مدعی شده «هیأت‌های ایالات متحده و ایران در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند» مه این خبر درست نیست.
برگزیده
تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد
بر اساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.
کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟ کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی! سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی!
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمی‌کردند مقرر شد ۱۷ میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
صفحه خبر بالای تصاویر